|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim nasvet prosim
3.5.2009 21:13:04   
Anonimen
Sem v 39 tednu in sedaj zadnja dva dni opažam da imam povečan izcedek včasih je bele barve včasih pa čist prozorne.Me zanima ker sem prvič noseča ali so ti izcedki normalni.
Pa še to večkrat opažam da me boli v spodnjem delu trebuha in v križu ampak ta bolečina se včasih ponavlja potem pa kot da bi odrezal je ni več.Pa me zanima če so to tisti lažni popadki ali je lahko kaj druga narobe.
Vsem ki mi lahko pomagate ali svetujete se zelo zahvaljujem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim nasvet prosim
3.5.2009 21:18:06   
amaya
jaz pa mislim, da se ti češ lušči...meni se je tako zgodilo, pa sem še isti dan rodila user posted image

Tako da srečno...to kar čutiš kot bolečino, pa so popadki...meri si jih z uro, na koliko časa se bolečina pojavlja.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2009 21:28:58   
Splišni
Jaz bi šla k zdravniku, da ni slučajno plodovnica. Meni je steklo zjutraj nekaj belkastega po stegnih, ne veliko, pa je bila plodovnica.
Koliko pa je tega?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2009 21:32:43   
amaya
po mojem je že v porodni user posted image

srečno!!!

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2009 21:34:42   
Anonimen
Tega ni veliko je pa vsakič ko grem na wc in tudi na hlačkah sem opazila madež ampak ko sem brala po forumu če se ti odlušči čep je to rjavkaste barve. A plodovnica je lahk tud belkasta

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2009 21:38:15   
amaya
Moj čep ni bil rjavkaste barve, temveč sluz bele barve...no enkrat pa malo krvavih nit je bilo notri...lahko pa je tudi plodovnica. Glede na to da si v 39 t bi se jaz kr šla pokazat, ker si že na cilju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2009 10:22:53   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
A plodovnica je lahk tud belkasta

ja, moja je bila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2009 13:17:38   
amaya
po mojem je šla rodit user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2009 19:08:26   
annya
Jaz imam tudi to, zdaj že kaka slaba dva tedna, pa mi je zdravnica rekla da je to normalno. Sem pa dan čez rok...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2009 10:01:34   
Bojana82
Ko se je meni pričelo to dogajati sem v roku 9-ih ur rodilauser posted image ....

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?