Taddy78 -> RE: še ne sedi (6.5.2009 14:01:49)
|
Ne vem zakaj ste nekatere tako napadalne, je pa za videt, da sploh ne preberete vsega. Že v prvem odgovoru sem napisala, da razpredelnice gor ali dol...torej se nisem kaj ozirala na njih. Mamica je spraševala kdaj so naši otroci sedeli in sem ji na to odgovorila, seveda pa je razlika, če otrok hodi na FT... Sedeti ob opori pri 6.mesecih zame pomeni, da ko otroka posedeš v voziček, sedi brez da bi ga metalo sem in tja, da ne pade naprej, če segne proti igrački in če ti sedi v naročju, da sedi brez da ga nagiba na strani... Logično da so si otroci različni, ampak moj sin se je rodil z dokaj visoko kilažo, kar pomeni, da je hitro delal stvari, ki jih drugi ne, v nekaterih pa tudi zaostajal. Pri 6.mesecih je imel 8600g in je fiksno sedel ob opori (nisem ga nič silila, se je sam dvigoval, če ni imel "sveta pred seboj), pri 8.mesecih je sedel brez opore in nič ni plazil, če ga je kaj zanimalo se je samo vrtel okoli svoje osi. Plazil ih hodil ob opori je pri 9.5mesecih, no in shodil pri 13.5mesecih... Ne vem v čem je problem, ampak je dosti odvisno od samih P kako odreagirajo, naša vem da bi nas poslala naprej, če pri 6. mesecih ne bi sedel ob opori...
|
|
|
|