Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
evo mene, s problemom. kako naj razvozlam tele številke in kje vidim, če je na zalogi?
in, bo katera naročala?
Size conversion maš spodaj v tabeli, ko klikneš Add to cart, ti pa napiše, če slučajno ni na zalogi. Jaz zase ne bom naročala, če pa katera nima kreditne, pa komot zanjo naročim, če želi.
evo, tole bi bilo moje, če ste za akcijo:) samo zame ni treba, če nas bo pa več, se pa javljam. naprej pa verjetno na zs, da dobim trr, kamor nakažem eurčke. čeprav cigani ameriški, kolk je tam vse cenej...sem res pomotoma bila na mal napačni strani...
ja, tele številke so taprave, ampak je pa cena ista kot pri nas... Jaz bi tiste pod outlet, ker so poceni Samo mi je res čudno, da so različne številke... Pojma nimam, katere naj naročim zase in za moža.
OK, stvar je taka: od dveh sem dobila ZS in za njiju bom naročila. Tiste, ki se želite še prfočkat, mi pošljite ZS s točnimi podatki, kateri model in številko in barvo želite, potem pa jaz naročim. Jaz sem iz Grosuplja, tako da osebni prevzem je z moje strani možen LJ s širšo okolico, drugače pa po pošti, če je katera od malo dlje. Če bi se rada še katera pridružila, naj mi pošlje ZS. lp