Lenck -> RE: POLNA VPRAŠANJ... (26.5.2009 14:59:21)
|
Tudi jaz sem večkrat slišala razlage (tudi od zdravnikov, ki so tako svetovali "neplodnim" parom), da seks vsak dan ne pomaga, ker je bolje, da 3-4x na teden. Menda zaradi količine spermijev, ki se naberejo, in se tako poveča možnost oploditve, pa še bolj da so zagnani [sm=smiley36.gif] Menda to rado pomaga tudi zato, ker se pri parih, ki se dlje trudijo, pri moškem zaradi stresa (da mora "zaplodit" dete, in potem lahko seks postane le še lov za otrokom) zmanjša količina "dobrih" spermijev. Enako se zna zgoditi ženski z jajčeci. Zato tudi vedno poudarjajo, da kolikor težko je že (in to ve vsak, ki se trudi), je najbolje odmisliti in se ne sekirati... ampak realizacija tega seveda ni lahka. Sicer pa nama ne bi uspelo brez ene čisto trapaste zadeve. Namreč, po vsakem spolnem odnosu sem zelo močno krvavela, pa ni čudno, če noben obešenec ni prišel do svoje ljubice... no, naslednji mesec pa sem vsakokrat, ko sva imela odnose (na ovulacijo nisva mogla računati zaradi zmešanega ciklusa) bodisi nekaj časa ležala, ponoči pa kar spala z zvito blazino pod ritjo - saj veste, noge v luft [sm=jezicek.gif] Je takoj pomagalo, zdaj sem že fajn okrogla [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|