anadejka -> Dobro jutro (14.5.2005 14:02:33)
|
Halooo bejbe moje!!!:love::bravo::love::bravo::love::bravo: Jest sm pa pridna dons že ob 8.00 ustala,čeprav sem prišla domov full pozno.Ne spomnem se več kok je bla ura.Pika a se ti?Ehhh pa sej ni važn.Važn je da mi dons nismo zidal:bravo::bravo::bravo:,ja vem mal se smšn sliš da sm vesela,ampak sem vsej imela čas mal pospravt in šipe pomit k so ble že čist mstne:)-.Zdej sm se pa tok napokala,je od mojga :love:nardila tak super kosilo.Najbl fajn je pa to da bo zdej dež začel padat in bom ceeeel dan lenarila,jupiiiii!!!!:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)- Ejjj dej nej mi ena pove,kje so slikce??? Lepe pozdravčke in fajn se mejte!!! Aja,pa komi čakam naslednje srečanje,ki upam da bo v Lj.ker Mb je tok daaaaaleč!!! Ema še enkrat hvala za prevoz in ker si nama pokazala delček Mb.,pa za fuuuuul dobre mufine(recept pliiiis!),pa najboljšo torto,ki bi jo mogl čist tko najprej na mizo dobit!!! Špelka in Cmokec vama pa tut hvala za najlepše okraske in obeske za ključe,jest ju bom prau s ponosom nosila!!!! Pa tut Astra in Koala njam njam dobro pecivo!!! :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|