okraski za torto (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jaz99 -> okraski za torto (14.5.2005 0:32:46)

Danes sem obrnila skoraj da pol Ljubljane(no malo pretiravam):zmeden::zmeden:,kern sem iskala tiste srebrne kuglice za okrasitev torte(biserčke). Upam da veste kaj hočem. Če mogoče katera ve kje bi jih lahk dobila naj mi prosim sporoči. Baje pa da je nekje v Črnučah trgovina z temi pripomočki za slastičarje. Tudi tega bi bila vesela če mi lahko katera opiše kje to točno je.

Najlepša hvala, ker vem da mi boste vsaj poskušale pomagat:torta::torta::torta::torta:

Anonimen -> okraski za torto (14.5.2005 0:40:52)

Ja, v Črnučah je res ta trgovina..oz. v Trzinu(ne vem tocn kje..) men se zdi..vem, da je tam servis za Alcatele v isti zgradbi:)

A v Mercatorju nimajo teh bunkic? Mi jih zmeraj kupimo al v Sparu al pa v M.

jaz99 -> okraski za torto (14.5.2005 8:58:22)

Ne v sparu jih ni . V merkator pa res nisem šla pogledat. Niti v lec. jih ni ,ne v tušu. Bom poskusila še v merc. in v tej štecuni v Črnučah

TARA in MAJ -> okraski za torto (14.5.2005 9:40:51)

bomo pogledal;)v Mercatorju

k1 -> okraski za torto (14.5.2005 12:57:49)

tudi jaz jih iščem za torto, ampak so mi v našem mercatorju rekli, da so jih morali vzeti iz prodaje in jih že nekaj časa ni.... bo treba imeli malo domišljije.... :zmeden2: kaj čemo! še dobro da imam v rezervi svečke za na torto, da bo vsaj to nekak izgledalo :sloncek:

Nina_ -> okraski za torto (14.5.2005 15:16:12)

v črnučah ko je ind. cona...ne vem točno kere trgovine so tam ampak je ena velka stavba ko je not več trgovinc, barov...tam sm jz vidla to trgovino z slaščičarskimi pripomočki..

BARBARA R. -> okraski za torto (14.5.2005 21:17:57)

Jaz sem jih tudi nazadnje videla v Intersparu.

:muca:

Stran: [1]