Tanyya -> Šolo sem obesil na klin (14.5.2005 10:57:09)
|
Špela,da ti še jaz odgovorim.Prvi letnik faksa sem bila redno,pa smo ga full na veliko žural(frajeri,ko se nam ni bilo treba učit)Rezultat:vsi smo pogrnili.Nato sem pavzirala in mi je štipendija mirovala.To leto pa je mami zvedela da ima raka in se mi je vse na glavo postavilo in spet ni bilo nič s faksom,tudi 1 izpit nisem naredila.Nato sem se odločila,da se vpišem izredno,ker če bi pavzirala,bi bilo še huje.In dobim odločbo,da moram štipendijo vrnit.Me je skoraj kap,kje naj dobim skoraj pol milijona!Dobro da je bila na zzzs ena fajn ženska,da sva se nekako zmenile da naj za 3 letnik vložim prošnjo in če jo bodo sprejeli mi ne bo treba vrnit štipendije.Kateri faks pa delaš,če ni skrivnost?Jaz skoraj vedno študiram samo iz zapiskov.Vmes sem še delala preko študenta,zdaj ne več,ker v mojem kraju ni povpraševanja.Pri nas to,da si prisoten na predavanjih ni pogoj.Kolega je letos naredil skoraj 12 izpitov,se je pač prijavil in šel na izpit,pa nu ni noben nič težil.Pri nas ni pogoj imeti frekvenco in inskripcijo na izpitu.Kaj če bi se malo pozanimala pa tako na izpite hodila.Ne vem če sem ti kaj pomagala,ampak če ne narediš faksa boš mislim da morala štipendijo vrnit za vsa leta,ko si jo prejemala,kljub temu da imaš otroka,ker štipendija se daje kot pomoč zato,da se faks naredi,je rekla teta s zzzs.Držim pesti,naredi faks do konca,če si že tolk keša zmatala vanj,a ga ni škoda kar podarit brez veze?To je pač samo moje nmenje,odločit se boš pa morala seveda sama.Sej je težko,ampak ko boš imela diplomo v roki-veš kak fajn občutek bo,meni še malo manjka.Držim :miska: zate.Poročaj kako si se odločila
|
|
|
|