Bolečine (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anajmad -> Bolečine (13.5.2005 22:25:47)

Moram vas mal vprašat tiste,ki ste imele laparo in histero,a mate tud ve takšne občasne bolečine????Mene včasih tako boli,da se mi kr zavrti v glavi.Sploh,ko imam pa poln mehur.To sem tudi omenla splošnemu,mi je vzel urin,pa je vse v redu.Reku mi je,da je lohk mogoče od katetra,ali,pa da sem imela tako nizko šive.Pregled imam čez dva tedna pri operaterki,pa bom vidla,kaj mi bo rekla.Sem pa tako fuč.Imam še nevarno visok pulz,nad 100 in je cela p.......Splošni mi je dal ene tablete,me je prepričeval,da ni problema za nosečnost,ampak mene je tako strah.Rekel je,da bodo pač vsi dohtarji skupi sodelovali,da ne bi bilo kej z mano narobe.Naj gre k:hudicek:vse skupaj,ko se enkrat začne,se ne konča.Lepo se mi imejte,
en lp:morje:D.

tinkamiška -> Bolečine (13.5.2005 22:31:19)

Mene je večkrat cukalo tam kjer so šivi, nekje bolj noter, pa zdej ko sem:nosecka: me včasih prav pošteno pikne in tudi če me lulat in zadržujem me boli tam nekje, ampak prej me pa ni.

Tako fejst, da bi se mi pa kr zvrtelo me pa ni bolelo:zmeden:

Sem pozabla kako dolgo po operaciji si:ups:

Ti želim čim manj bolečin:rozica:

Tinka

emaa -> Bolečine (14.5.2005 8:50:50)

mene v bistvu ne boli, pa je bil poseg 14 dni nazaj, včasih v spodnjem šivu nad srmno kostjo, čutim tak neprijeten, špikajoč občutek. Damajana kaj ti si mela kateter?

Stran: [1]