kalbo
|
Khm, še moja tašča :). Moja tašča je eno tako zanimivo bitje. Dobra, opravljiva, vsiljiva, nič ne sliši, tisočkrat pove eno in isto stvar ko pokvarjena plošča, ko se nekaj odloči, bo to nardila, pa tud če z glavo skozi zid, v glavnem zna potegnit ven čisto zadnji živec, pa zanimivo tega sploh ne počne nalašč, taka pač je. Marsikak kreg s tastom je ona z predolgim jezikom sproducirala, pa spet ne zanalašč, samo pač ne zna bit tiho, ker nonstop melje. Mlela bi tud če bi jo kdo za vrat držal . Otroke ima neizmerno rada, pa ne samo naših, vse, zelo je ponosna, da midva živiva gor in kar je najpomembnejše, ni zamerljiva. Lahko ji zineš marsikaj, pa ne bo zamerila. Naredila bo sicer po svoje, zamerila pa ne bo, mogoče zato, ker po hitrem postopku strese z glave vse kar ji poveš. Če sem jo vzljubil...ne vem...do tega vikenda sem bil mešanih občutkov. V nedeljo zjutraj je bila pa ko ožeta cunja, nekaj ji je hudo falilo in ko sem jo zagledal tako hmmm....ja, rad jo imam tole mojo taščo, kakršna pač je.
|