gita10 -> RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni (5.5.2009 9:35:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: RinkyDinkyDoo IZVIRNO SPOROČILO: caillou Aja pa prosila bi tisto, ki je rekla, da jo pridejo Karibi cenejše kot Hrvaška, če mi lahko najde link do tja, ker jest reva ga ne najdem. Še zame link prosim! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Kakšen link pa bi? Do kalkulatorja al do česa? Apartma v Zadru (seveda dobro opremljen apartma z vso komoditeto in neposredno ob morju) te pride okoli 80-100 eur na dan. Samo apartma. To je za 14 dni 1120 EUR (če je 80 EUR na dan). Poleg tega je treba še priti do tja in kaj jesti v teh dveh tednih mar ne? Torej za pot okoli 300 EUR (odvisno kakšen avto maš no) in za hrano okoli 500 EUR. To je 1920 EUR. Bu? Za Hrvaško? Za ta denar potujeta dve odrasli osebi na Maldive, Mauricius, Tobago, Dominikansko Republiko, Brazilijo, Kubo, Tajsko, Karibe, ma kamor češ in to AI. Če že najdeš te cene - jaz jih ne razen Tunizije je to kot si napisala za dve osebi, v apartmau za 100 eur pa jih lahko spi tudi do 6. Pri potovanjih moraš še računati takse in vize in podobno. Mogoče se jaz pa ti ne obremenjujeva z 70 eur takse, če je pa 4 članska družina to pomeni 280 eur dodatnega stroška. Karpa lahko za eno delavsko družino v Sloveniji pomeni pol plače. Tako, da ne moreš tako gledat na te stvari. Potem če že potuješ v druge države še enkrat toliko zapraviš za vse izlete in spominke na katerih se ti kasneje nabira prah. Saj pravim vse super tudi mi si lahko privoščimo in potovanje in teden dni oddiha na Hrvaškem vendar se je treba postaviti tudi v kožo ljudi, ki pa nimajo takšnih delodajalcev in jim je tisti dopust 7 x 60,00 eur ( za kar že najdeš na Hrvaškem 4 posteljni apartma ) in potem max. za pot 150 eur in za zapravit vsak dan 30 eur in potem te pride cifra za 4 člansko družino okoli 800,00 eur to pa je malo več od enega regresa. Kam pa bo potovala 4 članska družina za 800,00 eurov. zdaj pa na plan z ponudbami.
|
|
|
|