RE: Kako bi ve odreagirale? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> RE: Kako bi ve odreagirale? (5.5.2009 22:22:13)

IZVIRNO SPOROČILO: end1
Drugače pa večina moških to počne, kako je že da moški na dan 100 x pomisli na seks, tako pač je.

Potem pa jaz delam izgleda s samimi čudnimi in nenormalnimi moškimi, ker edino on lajna o seksu cele dneve.

ssevin -> RE: Kako bi ve odreagirale? (5.5.2009 22:24:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Drugače pa večina moških to počne, kako je že da moški na dan 100 x pomisli na seks, tako pač je.

Potem pa jaz delam izgleda s samimi čudnimi in nenormalnimi moškimi, ker edino on lajna o seksu cele dneve.

Mogoče pa je edini, ki pač na glas razmišlja, to bo verjetno.

end1 -> RE: Kako bi ve odreagirale? (6.5.2009 7:19:37)

ja mogoče pa jaz delam med čudnimi osebki, jih bo treba šefu prjavt. Bolš da same ženske skup delamo, ker pol ne bo tega problema.

Anonimen -> RE: Kako bi ve odreagirale? (6.5.2009 8:44:25)

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Sej jst tut marsikaj razmišljam pri sebi pa vsega še ne govorim na glas. Ker se zavedam, da ni vljudno pa mogoče lahko še koga prizadanem s tem...
A ti greš tut vsakemu vse povedat, kar ti leži na duši?

ssevin -> RE: Kako bi ve odreagirale? (6.5.2009 9:08:45)

Sej jst tut marsikaj razmišljam pri sebi pa vsega še ne govorim na glas. Ker se zavedam, da ni vljudno pa mogoče lahko še koga prizadanem s tem...
A ti greš tut vsakemu vse povedat, kar ti leži na duši?

Halo, halo...samo sem ti hotla povedat, da itak vsi razmišljajo o seksu...samo če ne govorijo, ne pomeni, da ne razmišljajo..očitno ta tvoj sodelavec pač zraven še govori. je pač butast, kaj ti naj rečem drugega. HB, da je samo on, lahko bi jih bilo več.

smigli -> RE: Kako bi ve odreagirale? (6.5.2009 9:48:13)

Te moti? da

Si mu jasno dala vedeti, da te moti? da

Zame je to stvar šefa in

da  to nadlegovanje!

Sem doživela podobno ( še huje ) in mu osebno poskušala dopovedat, da me to ZELO moti, nekaj časa je bil mir, kasneje pa sem jih dobila po glavi in ukrepala, tako da sem zahtevala premestitev.
Pazi se ranjenega moškega ega, ker zna bit prekleto strupen.

Lenck -> RE: Kako bi ve odreagirale? (6.5.2009 10:15:39)

Spolno nadlegovanje je vsako dejanje, ki je nadlegovanemu neprijetno in ima vezo s spolnostjo ali spolom nadlegovanega (torej nadlegovalec ne bi nadlegoval žrtve, če bi bila ta drugega spola). Kje je meja, določa žrtev, in ne to, kaj misli nekdo drug o vicih o seksu in o tem, kakšen naj bi bil normalen moški.

(Mimogrede, a normalna ženska je tudi tista, ki bi sodelavcu vsak dan govorila, kako ima polne hlače, pa kok fejst ritko ima, pa ga vsake toliko mal pobožala, pa mu stalno govorila vice o seksu? Čeprav bi ji dal on jasno vedeti, da ga to moti?)

Če te moti, in če si mu to povedala, in pa tega ne upošteva, potem je to spolno nadlegovanje, ki ni fiktivna ameriška fora, ampak kaznivo dejanje, za katerega sta odgovorna tako tisti, ki naleguje, kot delodajalec. Oba. Kazensko. Zato lahko še enkrat sodelavcu poveš, da te njegovo ravnanje moti, sicer pa stopiš do nadrejenega. Če te zanima še kaj o tem, kaj lahko oz. moraš storiti in kakšne so tvoje pravice, mi piši na ZS, da ti pošljem nekaj info o nadlegovanju na delovnem mestu.

In, poleg tega, ne verjamem, da si edina, ki jo to moti. Ampak to sploh ni važno.

Anonimen -> RE: Kako bi ve odreagirale? (6.5.2009 18:48:53)

HB, da je samo on, lahko bi jih bilo več.

Tut s tem se lahko tolažim...[sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Kako bi ve odreagirale? (6.5.2009 18:49:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Spolno nadlegovanje je vsako dejanje, ki je nadlegovanemu neprijetno in ima vezo s spolnostjo ali spolom nadlegovanega (torej nadlegovalec ne bi nadlegoval žrtve, če bi bila ta drugega spola). Kje je meja, določa žrtev, in ne to, kaj misli nekdo drug o vicih o seksu in o tem, kakšen naj bi bil normalen moški.

(Mimogrede, a normalna ženska je tudi tista, ki bi sodelavcu vsak dan govorila, kako ima polne hlače, pa kok fejst ritko ima, pa ga vsake toliko mal pobožala, pa mu stalno govorila vice o seksu? Čeprav bi ji dal on jasno vedeti, da ga to moti?)

Če te moti, in če si mu to povedala, in pa tega ne upošteva, potem je to spolno nadlegovanje, ki ni fiktivna ameriška fora, ampak kaznivo dejanje, za katerega sta odgovorna tako tisti, ki naleguje, kot delodajalec. Oba. Kazensko. Zato lahko še enkrat sodelavcu poveš, da te njegovo ravnanje moti, sicer pa stopiš do nadrejenega. Če te zanima še kaj o tem, kaj lahko oz. moraš storiti in kakšne so tvoje pravice, mi piši na ZS, da ti pošljem nekaj info o nadlegovanju na delovnem mestu.

In, poleg tega, ne verjamem, da si edina, ki jo to moti. Ampak to sploh ni važno.

Hvala Lenck, po vsej verjetnosti se ti oglasim na zs.

sasha tadanska -> RE: Kako bi ve odreagirale? (23.5.2009 21:12:42)

Malo pozno se oglasam,sem precej nova,pa malo prebiram...
Tale tema me je pa precej pritegnila in ne morem ,da ne bi komentirala.
Nekateri komentarji v smislu mah ignoriraj ga, sej je bogi, ker sam ne seksa, pa neumen je,
pa saj to ni nadlegovanje itd., so me res razjezili...sem pa zato toliko bolj vesela, da vas
je bilo vec, ki ste nadlegovani svetovali naj se potegne zase! Bravo! V 21. stoletju zivimo
in hvala bogu ali komerkoli ze [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  ,da nam ni treba vec prenasati ponizevanj, ce nocemo!

Anonimna, upam, da se je zadeva uredila in da je tvoj delovni dan v sluzbi prijetnejsi!

Lep pozdrav!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]