|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako bi ve odreagirale?
5.5.2009 22:22:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: end1
Drugače pa večina moških to počne, kako je že da moški na dan 100 x pomisli na seks, tako pač je.

Potem pa jaz delam izgleda s samimi čudnimi in nenormalnimi moškimi, ker edino on lajna o seksu cele dneve.

(odgovor članu end1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
5.5.2009 22:24:33   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Drugače pa večina moških to počne, kako je že da moški na dan 100 x pomisli na seks, tako pač je.

Potem pa jaz delam izgleda s samimi čudnimi in nenormalnimi moškimi, ker edino on lajna o seksu cele dneve.

Mogoče pa je edini, ki pač na glas razmišlja, to bo verjetno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.5.2009 7:19:37   
end1

ja mogoče pa jaz delam med čudnimi osebki, jih bo treba šefu prjavt. Bolš da same ženske skup delamo, ker pol ne bo tega problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.5.2009 8:44:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Sej jst tut marsikaj razmišljam pri sebi pa vsega še ne govorim na glas. Ker se zavedam, da ni vljudno pa mogoče lahko še koga prizadanem s tem...
A ti greš tut vsakemu vse povedat, kar ti leži na duši?

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.5.2009 9:08:45   
ssevin

Sej jst tut marsikaj razmišljam pri sebi pa vsega še ne govorim na glas. Ker se zavedam, da ni vljudno pa mogoče lahko še koga prizadanem s tem...
A ti greš tut vsakemu vse povedat, kar ti leži na duši?

Halo, halo...samo sem ti hotla povedat, da itak vsi razmišljajo o seksu...samo če ne govorijo, ne pomeni, da ne razmišljajo..očitno ta tvoj sodelavec pač zraven še govori. je pač butast, kaj ti naj rečem drugega. HB, da je samo on, lahko bi jih bilo več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.5.2009 9:48:13   
smigli
Te moti? da

Si mu jasno dala vedeti, da te moti? da

Zame je to stvar šefa in

da  to nadlegovanje!

Sem doživela podobno ( še huje ) in mu osebno poskušala dopovedat, da me to ZELO moti, nekaj časa je bil mir, kasneje pa sem jih dobila po glavi in ukrepala, tako da sem zahtevala premestitev.
Pazi se ranjenega moškega ega, ker zna bit prekleto strupen.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.5.2009 10:15:39   
Lenck
Spolno nadlegovanje je vsako dejanje, ki je nadlegovanemu neprijetno in ima vezo s spolnostjo ali spolom nadlegovanega (torej nadlegovalec ne bi nadlegoval žrtve, če bi bila ta drugega spola). Kje je meja, določa žrtev, in ne to, kaj misli nekdo drug o vicih o seksu in o tem, kakšen naj bi bil normalen moški.

(Mimogrede, a normalna ženska je tudi tista, ki bi sodelavcu vsak dan govorila, kako ima polne hlače, pa kok fejst ritko ima, pa ga vsake toliko mal pobožala, pa mu stalno govorila vice o seksu? Čeprav bi ji dal on jasno vedeti, da ga to moti?)

Če te moti, in če si mu to povedala, in pa tega ne upošteva, potem je to spolno nadlegovanje, ki ni fiktivna ameriška fora, ampak kaznivo dejanje, za katerega sta odgovorna tako tisti, ki naleguje, kot delodajalec. Oba. Kazensko. Zato lahko še enkrat sodelavcu poveš, da te njegovo ravnanje moti, sicer pa stopiš do nadrejenega. Če te zanima še kaj o tem, kaj lahko oz. moraš storiti in kakšne so tvoje pravice, mi piši na ZS, da ti pošljem nekaj info o nadlegovanju na delovnem mestu.

In, poleg tega, ne verjamem, da si edina, ki jo to moti. Ampak to sploh ni važno.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.5.2009 18:48:53   
Anonimen

HB, da je samo on, lahko bi jih bilo več.

Tut s tem se lahko tolažim...user posted image

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
6.5.2009 18:49:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Spolno nadlegovanje je vsako dejanje, ki je nadlegovanemu neprijetno in ima vezo s spolnostjo ali spolom nadlegovanega (torej nadlegovalec ne bi nadlegoval žrtve, če bi bila ta drugega spola). Kje je meja, določa žrtev, in ne to, kaj misli nekdo drug o vicih o seksu in o tem, kakšen naj bi bil normalen moški.

(Mimogrede, a normalna ženska je tudi tista, ki bi sodelavcu vsak dan govorila, kako ima polne hlače, pa kok fejst ritko ima, pa ga vsake toliko mal pobožala, pa mu stalno govorila vice o seksu? Čeprav bi ji dal on jasno vedeti, da ga to moti?)

Če te moti, in če si mu to povedala, in pa tega ne upošteva, potem je to spolno nadlegovanje, ki ni fiktivna ameriška fora, ampak kaznivo dejanje, za katerega sta odgovorna tako tisti, ki naleguje, kot delodajalec. Oba. Kazensko. Zato lahko še enkrat sodelavcu poveš, da te njegovo ravnanje moti, sicer pa stopiš do nadrejenega. Če te zanima še kaj o tem, kaj lahko oz. moraš storiti in kakšne so tvoje pravice, mi piši na ZS, da ti pošljem nekaj info o nadlegovanju na delovnem mestu.

In, poleg tega, ne verjamem, da si edina, ki jo to moti. Ampak to sploh ni važno.

Hvala Lenck, po vsej verjetnosti se ti oglasim na zs.

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
23.5.2009 21:12:42   
sasha tadanska
Malo pozno se oglasam,sem precej nova,pa malo prebiram...
Tale tema me je pa precej pritegnila in ne morem ,da ne bi komentirala.
Nekateri komentarji v smislu mah ignoriraj ga, sej je bogi, ker sam ne seksa, pa neumen je,
pa saj to ni nadlegovanje itd., so me res razjezili...sem pa zato toliko bolj vesela, da vas
je bilo vec, ki ste nadlegovani svetovali naj se potegne zase! Bravo! V 21. stoletju zivimo
in hvala bogu ali komerkoli ze user posted image   ,da nam ni treba vec prenasati ponizevanj, ce nocemo!

Anonimna, upam, da se je zadeva uredila in da je tvoj delovni dan v sluzbi prijetnejsi!

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Preglas v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (49%)

Martin z poudarkom na I (51%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!