|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ste prelistale revijo Nosečnost poletje
13.5.2005 20:10:46   
stellab
Je mogoče kupila že ktera revijo nosečnost pomlad7poletje.Zanima me če je kak kupon noter za Aventovo brezplačno flaško.In tudi če so zanimive teme notr.Al pa kakšni popusti v katerih trgovincah.Ponavadi pa so si teme zlo podobne.Pridne bodite in lepo božajte bušije.Kmalu(če bo tko toplo) si jih bomo posončle.:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.5.2005 22:47:56   
Anonimen
Ja, baje je notri ful popust za trgovino Ma-mi v Poštni ulici v MB.

Navalimo!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu stellab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2005 19:18:44   
Anonimen
Hvala za pojasnilo. Potem pa počakamo do naslednjega tedna in navalimo!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu stellab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2005 11:12:49   
Anonimen
Moj piki na slikici ima oblečenega pajacka in majčko iz njihove trgovine. Za oboje sem dala nekje 3700 SIT, če se prav spomnim. Meni se je to zdelo izredno poceni. Drugje dobiš pajace po 5000 SIT, kaj šele majčka zraven, pa si že na 7 tisočakih. Tudi posteljnino sem kupila tam, vsebuje čisto vse, kar potrebuješ, cena pa samo 18000 SIT.

Se splača pogledat!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu stellab)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?