Baldi -> Vroča novica... (14.5.2005 8:07:51)
|
Če ste bili pozorni, je na rtv.slo tudi forum na to temo. V oči mi je padel post strelca, zato sem ga prilepil še sem gor: :ups:" Tisti,ki zagovarjate nedeljsko delo,se raje ob nedeljah odpravite v naravo,ne pa v veleblagovnice.Koristilo vam bo,spočili boste dušo in telo.Ti trgovski centri pa so itak namenjeni le poneumljanju že tako brezmejno neumne potrošniške raje.Ob nedeljah hodite tja sitnarit ubogim prodajalkam in prodajalcem,ki so že itak mizerno slabo plačani za nedeljsko delo.Ker poleg običajnega dela morajo prenašati še muhe tečnih in razvajenih meščanskih gospodov,gospa in gospodičnic, ki se seveda sredi nedeljskih dopoldnevov snobovsko razkazujejo v teh centrih za poneumljanje množic.Ker seveda velja, da če se ob nedeljah ne pokažeš in ne razkazuješ tam, nisi in,nisi kul , si čudak ali kaj vem kaj še... Peljite raje svoje razvajene,zadebeljene in od računalnikov otrdele otročaje raje v gozd,hribe ali k kašni reki, da bodo videli,da obstaja še vse kaj drugo in ne samo internet, bebave ameriške računalniške igrice in chat forumi. Da bodo vdihnili svež zrak, ujeli barvo in vonj razcvetajoče se narave ter občutili,kako mehka so gozdna tla ali kako šumi reka ali potok. Pustite mamam in očetom, da vsaj nedelje preživijo s svojimi otroci,v krogu družine. Moja partnerka dela kot blagajničarka v veleblagovnici; za dve delovni nedelji v aprilu je dobila 3200 SIT! Kje je tu logika in poštenje? In ne,lepo vas prosim primerjat zdravnikov ali policajev s trgovci!!! Zdravnik in policist lahko komu rešita življenje, tudi v nedeljo; trgovec ali trgovka je pa tam zgolj zato,ker je vse v življenju pač podrejeno interesu kapitala! ":ups: :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Za 3200 SIT dve nedelji, če ni to absurd.
|
|
|
|