Dodatek za nego otroka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Majci -> Dodatek za nego otroka (13.5.2005 15:36:19)

Dobili smo odobreno prošnjo za dodatek za nego otroka:bravo:. Zanima me naslednje: ali lahko uveljavljam posebno olajšavo pri dohodnini (50%) samo na podlagi te odločbe ali moram imeti še kakšen papir? Na davčni se na moja vprašanja nekam izmikajo, kot, da jim gre iz njihovega žepa. Ali kdo ve kaj več o tem? Res bi bila hvaležna za vsako informacijo.

Anonimen -> Dodatek za nego otroka (13.5.2005 22:18:32)

Zraven priloži še potrdilo, ki ti ga napiše pediater.

Majci -> Dodatek za nego otroka (14.5.2005 10:11:51)

Pediater mi ni sploh nič napisal. Niti za porodniško mi ni nič napisal, saj je rekel, da mi itak ne bodo podaljšali. Pa so mi. Ali mi lahko poveš, kakšno naj bi bilo to potrdilo?

LP

dory -> Dodatek za nego otroka (14.5.2005 16:52:06)

Posebej moras rect za potrdilo in za kaksne namene...jest sem za to potrdilo placala 2500sit

Anonimen -> Dodatek za nego otroka (14.5.2005 19:28:55)

Pesiater ni napiše nekak takole:
Starši negujejo otroka s posebnimi potrebami po tem in tem členu (nevem točno na pamet kateri so že) in so upravičeni do olajševe pri dohodnini.
In to je to!

Teja, a pediater ti je zaračunal potrdilo?
Ker če je naredil to, je delal proti zakonu, saj za otroka nisi dolžna plačati nič!!!!

Anonimen -> Dodatek za nego otroka (14.5.2005 19:29:21)

Opa, pediater ne pesiater!:)-

dory -> Dodatek za nego otroka (15.5.2005 20:44:42)

O

ja baje da tist kar gre v dohodnino je treba po novem placat 2500sit...ne vem al pa so me nategnil :)..racun mam se doma :)

Anonimen -> Dodatek za nego otroka (15.5.2005 20:52:41)

Jest ga nisem plačala, pa naša pediatrinja ma tam tist cenik in piše, da so otroci do 18. leta oproščeni plačevanja potrdil!
Pa tud, k sem zdele zarad registracije rabla potrdilo, mi ga ni bilo treba plačat.
Tko da so te pomoje nategnil!:(

dory -> Dodatek za nego otroka (15.5.2005 20:53:42)

Sej ves zadravceva je nova in nima se tolk pojma okol potrdil..je sprasvala eno staro koko,k je mela pol za kofe verjetn...to bo to...eh nej majo...sam da mam zrihtan jest pa mir :)

Stran: [1]