s. -> RE: Kako se ne pustit zj** (1.5.2009 11:10:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Danes sem totalno slabe volje, in to zaradi službe, kar se zadnje čase čedalje pogosteje dogaja. Prej se mi niti ni. Nič mi ne pomaga, da sama pri sebi vem, da nisem jaz zamočila, ampak šef se dere name čist neupravičeno. Samo zato, ker sem ravno tam zraven. Drugač mi dol visi zanj, ampak včasih me tako zadene, pa ne dretje, ampak krivičnost vsega napiz**vanja, da mi gre od same togote na jok. Šef je en velik otrok in se z njim ne da razumno pogovorit, sploh ko je v elementu. Odštevam do porodniške, še 3 meseci. Kako se odzovete v takšnih in podobnih situacijah? Ne bi se rada lepega dne zjokala vpričo njega in sodelavcev, čeprav se jih je že veliko (do vseh je kreten). Tud jaz delam s takim osebkom in vem kak se počutiš. Samo jaz sem redkokdaj tiho. Ker me ne bo j...če me nima zakaj. Če pa ima slab dan, naj se spravlja nad nekom drugim. Pol pač malo tulimo povprek...dam se pa jaz ne.! Pa jokam tud, pa ne zarad bolečine, amapak zaradi jeze...Boli pa itak. Držim pesti...da bi ga minilo. Za mojga šefa vem, da ga ne bo nikol, sprijaznit s tem se pa tud ne morem. Povem mu, da je cepec, pa se skregava, se stuliva, pa greva svak na svoj konc... Me pa to tud ubija, priznam... Drži se... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|