Spet testi!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

nejca1 -> Spet testi!!! (13.5.2005 14:56:30)

Punce, a je test veljaven, če se testna črtica prikaže v cca. 10 minutah, čeprav v navodilih piše, da po 10 minutah rezultat ni ok. Zjutraj sem naredila še en test mini BC(zdaj imam dovolj in bom samo čakala ali ne čakala M)? Danes je 31. dan, :hudicek: še vedno ni, prejšnja M pa je prišla 34. dne.

Mož mi zatrjuje, da sem noseča, jaz pa :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:. Pa saj se tudi po 3 urah ne more pokazati :roza:, če nisi noseč? Ali pa se motim??

:metulj::

Skorpija -> Spet testi!!! (13.5.2005 14:59:03)

Ouuuu nejca, jaz sem čisto zmedena :zmeden2: Mislim, da velja tisti rezultat ki se pokaže takoj, ko se neha vpijat tekočina v test in ko se test zbistri... Ne vem, ampak povsod opozarjajo, da po določenem času test ni več veljaven, zakaj pa ne, pa ne vem... Kateri test je BC? Tega ne poznam...

nejca1 -> Spet testi!!! (13.5.2005 15:04:37)

BC je baby check. Na mizi imam tri teste, na vseh treh sta po dve črtici (test romed in BC), res pa je, da niso pokazali v 3 minutah. Ena od punc je rekla, da zdravniki pravijo, da test nikoli ne more biti lažno pozitiven, kvečjemu lažno negativen. Ma, vsega imam dost. Počakat bo očitno treba. :zmeden2::zaspan:

Skorpija -> Spet testi!!! (13.5.2005 15:07:03)

čaki, čaki, saj romed šele po nekaj časa pokaže rezultat!!! Če imajo vsi dve črtici si nosečka, druge ni :bravo: Jaz sem romed že delala in tudi po pol ure ni bilo nobenih črtic!!!!! So črtice lepo vidne? Zakaj nisi probala Clearblue?

nejca1 -> Spet testi!!! (13.5.2005 15:15:23)

Do zdaj sem imela pozitivne izkušnje s temi testi, ko sem bila že, žal ne dolgo, noseča, je bil plus, ko nisem bila, ni bilo nič. res pa je, da so testne črtice nekoliko bolj blede barve.

še vedno upam ...:rozica::rozica::rozica::rozica:

aljča -> Spet testi!!! (13.5.2005 15:16:47)

Probi Cb ampak po vsej verjetnosti ti čestitam,ker si srečka:nosecka:.Želim ti:angel:9nebesa:nosecka:in pazi nase.
lp.p.Alja:metulj::metulj:

LANA37 -> Spet testi!!! (13.5.2005 15:19:17)

Pri Roomed testu se rezultat pokaže šele po 5 minutah, tako piše v navodilu. Čestitam, ker si :nosecka:.

Mediteranka -> Spet testi!!! (13.5.2005 15:19:34)

Pomoje, če ti vsi testi kažejo :modri:, potem ni druge - NOSEČKA! Čestitamo!!! :bravo::bravo::bravo:

Skorpija -> Spet testi!!! (13.5.2005 15:22:09)

resno, nejca, kar verjami - če so trije testi pozitivni si nosečka - to bi bilo pa preveliko naključje!!!! Pa tudi če so blede črtice je vseeno, ker če jih ni jih ni, če pa so pa SOOOOOOOOOOO!!!!!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

dadica -> Spet testi!!! (13.5.2005 15:48:53)

pozdravček.
Da te potolažim,najprej sem delal seratec test 2x in obakrat dve črtici po 10 minutah,nato sem dvakrat naredila bc mini in enako rezultat pozitiven po 10 minutah,V ponedeljek sem dala urin pri moji G in naredila je urinski test(ki naj bi bil 100%:zmeden2: )a rezultat je bil negativen,zato sem dala kri kjer so ugotovili da sem noseča!!!

Tako da mislim da si ti tudi:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
lp dadica in držim pesti

Isabell -> Spet testi!!! (13.5.2005 17:01:07)

Zdravo, sem novopečenka na teh straneh in ravnokar sem se včlanila sem. Nisem še mamica, a upam, da bom zelo kmalu. Sem pa ravnokar poročena in na slučaju delava že približno od februarja...

Kar sem hotela, te informirati o včerajšnji izjavi moje ginekologinje: "Ko boste delala teste, jih obvezno delajte s CB - Clear Blue... Če mi boste prišli povedati, da ste noseča, vas bom najprej vprašala, s katerim testerjem ste se testirala. Drugih ne upoštevam. Nobenih testov za 500 tolarjev ne koristite. Lahko si nakopljete težave ginekologinj."

To so bile nekako njene besede. Zakaj, ne vem. Nisem šla v podrobnosti. Je pa res, da sem samo enkrat delala test nosečnosti z drugim testom, pa ne vem kaj se mu je zgodilo, tudi ene same črtice ni pokazal. :)

Lep pozdrav!

Skorpija -> Spet testi!!! (13.5.2005 17:11:32)

Dobrodošla Isabell!

Zanimiva teorija tvoje ginekologinje... Jaz delam teste s ta pocenskimi testerji, če pa bi kaj pokazali bi to preverila še s CBjem. Mislim, da kljub vsemu rezultate pokažejo tudi, no, romed sigurno, drugega pa še nisem probala (razen CB seveda)...

Vsekakor ti čimprej želim dve črtici!!!!!:bravo::bravo: oziroma plusek:ups:

buča -> Spet testi!!! (14.5.2005 6:56:31)

Jaaaah,nočem bit tečna,kt nkol nisem,ampak ne vem zakaj punce delate in to skoraj vse,samo tiste najcenejše teste??????Sama sem takoj kupila CB,ki pa je pokazal negativno,ne vem zakaj,še do danes,ampak potem je šla mami v lekarno in mi kupila še INTIM test o katerem ne zasledim ničesar,pa je baje najboljši,še boljši od CB.:zmeden2:

Jančika_ -> Spet testi!!! (14.5.2005 16:56:38)

Meni je sestra pri ginekologu rekla, da so vsi testi približno enako zanesljivi. Sama poznam dve punci, ki jima CB ni pokazal nič, čeprav sta bili že kar nekaj časa noseči:zmeden:. Mene je tudi moj dragi vsakič nakuril, zakaj sem kupila sploh kaj drugega kot CB. No, pri mojem G pa delajo Baby Check.

Buča, a sem prav razumela, da ti je CB pokazal negativno, pa si bila noseča? Potem ti je pa Intim pokazal pozitivno?

Isabell -> Spet testi!!! (16.5.2005 19:20:48)

Sama sem naredila okoli 6 testov, 5 od teh je bil CB, enkrat pa sem obležala, pa sem kolegici naročila, ki se je gibala okoli lekarn, naj mi kupi en CB, pa mi je prinesla Nevemkateripocenski test, ker ni imela dovolj pri sebi. Ta ni pokazal niti ene črtice. Za BC pa še nisem slišala.

Stran: [1]