Vrtec Medvode - zavrnjeni (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Anonimen -> Vrtec Medvode - zavrnjeni (30.4.2009 19:50:00)

Torej, v vrtcu v Medvodah smo se prijavili na razpis za vrtec in seveda gladko pogrnili ter dobili odgovor NI SPREJET. V odločbi je pisalo da so od 226 otrok sprejeli 118 otrok. Torej itak, vsak drugi otrok je bil zavrnjen. Je še katera mamica na tem forumu, ki se bo pritožila ?

PikicaStonoga -> RE: VRTEC MEDVODE (7.5.2009 13:30:43)

Tudi jaz sem bila zavrnjena, ampak ker tukej stanujemo začasno, se ne bom pritožila. Sem s epa pritožila tja, kjer imam stalno prebivališče, saj sem bila tudi tam zavrnjena.

birdy -> RE: VRTEC MEDVODE (9.5.2009 21:36:04)

Ja, mi tud nismo bli sprejeti. Sam tamala bo šele februarja stara eno leto in smo vedl da bomo odpadl. Pritožbe ne bom pisala ker vem da se ne splača.
Za kok starga otroka si pa ti dubla zavrnjen?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.5.2009 22:54:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.5.2009 23:20:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

birdy -> RE: VRTEC MEDVODE (14.5.2009 16:45:12)

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Nimaš se kej pritoževat.....placa je tok kot je in gotovo....pritoži se rajši Smledniški civilni iniciativi, ker ne pusti gradnje vrtca ob šoli, ker me prou zanima, če nam bojo oni otroke merkal, k so tko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pametni.

Jst osebno sm z Medvoškim vrtcem zelo zadovoljna, že 2 leti zapored so odprli dodatne oddelke sredi leta tudi za tiste otroke ki niso rojeni glih spetembra....tko da pričakujem da bo letos isto in da "pademo not" enkrat po novem letu

Tale smledniška civilna iniciativa pa bolj kot ne ni smledniška. Več al manj je kr valburška kot je men znano. No, k nam je pršu smledniški svetnik (al neki podobnega) trkat, naj se tisti ki se strinjamo s tem da bo vrtec ob šoli v čimvečjem številu udeležimo tistega sestanka.
So barabe, vrtec ob šoli bi bil velik boljši, ne pa ta razvalina.

Stran: [1]