Mleko BEBA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

deily -> Mleko BEBA (13.5.2005 14:16:51)

Pozdravljene
Sem nova med vami in imam problem.
Pred 16 dnevi sem rodila in zaradi narkoze sem zgubila mleko. Sedaj uporabljam Aptamil pre+prsa in mala ne kaka po 3 dni. Zanima me ali katera uporablja mleko BEBA, saj sem slišala, da ne zapira in ne povzroča krčev.
Hvala za odgovor in lep dan
Deily in Nateja

corfu -> Mleko BEBA (13.5.2005 14:19:13)

Kaj ne pričakujeta drugo leto :duda:???

spacey -> Mleko BEBA (13.5.2005 17:01:28)

Mi ga uporabljamo in smo zadovoljni.

Lp

JASNA D -> Mleko BEBA (13.5.2005 17:30:00)

Isto kot Spacey. Uporabljala sem ga pri ta velikemu, ta mala ga pa dobi, če gre mama na štajerski žur.

Jasna

buči -> Mleko BEBA (13.5.2005 17:33:14)

Tega mleka sicer ne poznam, ampak imam pa zelo dobre izkušnje z Novalac-om. Imajo tudi formulo proti zaprtju, pa tako proti kolikam, pa tako proti polivanju, pa navadno. Da je dojenček zaprt oz. da kar nekaj dni ne kaka, se ne sekiraj. Kolegici mala ni kakala 10 dni, pa je z njo vse o.k. vsak ti bo rekel, da se bo to uredilo. Ja, se bo, če ne prej, ko bo otrok začel jesti gosto hrano. Dobra tolažba, a ne! :zmeden: Ne sekiraj se, za nasvet vprašaj pediatrinjo ali pa kar v lekarni. Naš mali je bil dojen le 2 dni, ostalo je na flaši oz. na žlici, pa je čisto cool :modri::hudicek: oz. :modri::angel:. Pazi le, da ne boš preveč mešala različnih mlekov. Poskusi najti tistega, ki otroku najbolj odgovarja, na ceno ne glej.

:kuza:

Zvončka -> Mleko BEBA (15.5.2005 9:38:43)

Mi ga tudi uporabljamo in smo zelo zadovoljni. Krči so se z uporabo Bebe (po Aptamilu) drastično zmanjšali.

Baje ima Aptamil že malo zastarelo formulo, medtem ko je Beba novo mleko. Poleg tega je konsistenca vseh treh št. popolnoma ista, medtem ko pri Aptamilu je menda vsak bolj mokast in zanič. Je tak bolj kremast in se lepo topi.Z Novalacom nimam izkušenj, toplo priporočam pa Bebo.

Po mojih zadnjih informacijah naj bi tudi ljubljanska porodnišnica začela uporabljat Bebo.:zmeden:

Lep dan

Stran: [1]