kako veste? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

karmy -> kako veste? (13.5.2005 13:50:22)

katere stvari mate sposojene ali podarjene? in jih potem vrnete? kako veste? kaj jih označite al kako? :ups:jzt nekatere stvari k je biu majhn sploh ne vem več kaj je blo sposojeno... :ups: jzt pa moj dolgoročni spomin..totalno na psu... :ups::ups:

dory -> kako veste? (13.5.2005 13:51:38)

Si ne sposojam stvari...raje kupim...

African queen -> kako veste? (13.5.2005 13:52:45)

Tudi mi nimamo nič sposojenega........

Anonimen -> kako veste? (13.5.2005 13:53:30)

Jaz sem prvo rundo oblačilc dobila sposojenih od sodelavčevega otroka. In so na etikete lepo vse označili, par šivčkov z rdečim sukancem, in sem točno vedela, kaj je njihovo. Ko sem potem jaz svojo prvo rundo oblačil posodila naprej, sem naredila isto. Zdaj se mi pa ne da več, pa kar poklanjam.

piščanc -> kako veste? (13.5.2005 14:00:59)

jaz si kar zapomnim, za vse vem kaj smo kdaj dobili, si sposodili... rs pa je, da takoj vrnem, ko neha nosit

ZARA -> kako veste? (13.5.2005 14:02:25)

Karmy,jst sem si jih označla s prvo črko imena prijateljice,pa je blo! To sem jim tud povedala...

Anonimen -> kako veste? (13.5.2005 14:05:47)

Imam vse v enem zvezku zabeleženo, kar moram vrniti.

Skabi -> kako veste? (13.5.2005 14:09:58)

Tuid jaz s sukancem označim: zeleno so naše cotke, modro od taprve kolegice, rdeče od tadruge kolegice...In potem cote kar krožijo od enga dojenčka do drugega.

Pajaca -> kako veste? (13.5.2005 14:16:27)

Ena prjatlca je na etikete napisala T, pa sem vedela da je njeno. Drugače pa sem stvari slikala z digitalcem, pa še popisala, pa pač napisala v zvezek od katere je kaj. Nisem hotla pikic delat ne s flumastrom ne s nitko, mogoče kateri ne bi bilo všeč.

Drgač pa ni bilo problema, sem za vsako stvar vedela kaj je od koga, sploh kaj je moje.

Anonimen -> kako veste? (13.5.2005 15:01:46)

Jaz si nisem nič označila ampak za vse vem, kaj je sposojeno in kaj je naše.

Jutra -> kako veste? (13.5.2005 15:46:13)

Jaz imam tudi cotice z različnimi barvami sukancev označene. Drugače bi že vse pomešala:ups:, saj imam poleg nekaj svojih stvari tudi sposojene iz dveh koncev.

vidja -> kako veste? (13.5.2005 15:47:42)

Jaz tako malo oblačil kupim, da točno vem katera so moja, ostala pa so izposojena.

kimi -> kako veste? (13.5.2005 17:05:52)

Jaz tudi nimam nič sposojenega če je podarjeno vzamem ali pa kupim...da bi mi pa kdo kaj posodil raje ne vzamem ker bi mi bilo hudo če bi uničila kakšno stvar

Bejba -> kako veste? (13.5.2005 22:58:05)

Mene je pa izšolalo, tako da ne posojam več ničesar in tudi kaz si ne izposojam. Namreč, še pred rojstvom mojega sončka sem imela kar nekaj lepih oblačil še od mojega brata (ki je precej mlajši od mene). Pa sem jih posodila kolegici, ki je imela ravno takrat fantka, saj jih jaz še nisem rabila. In potem sem zanosila ter dobila dve vreči nazaj. V njej pa je bilo vse kaj drugega kot pa tiste stvari, ki sem jih jaz posodila. Kar neke razvlečene cunje, ki sem jih prvič videla, pa neke punčkaste stvari, skratka le desetinko tistega, kar je bilo res moje :grrr:. In sem tako zaključila z raznimi posojanji in izposojami.

Bejba -> kako veste? (13.5.2005 22:58:53)

kaz = jaz :zmeden:

Stran: [1]