Pozdrav!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bambi -> Pozdrav!!! (13.5.2005 13:49:45)

No, na hitro sem skočila v službo, da vidim kaj je novega in da se vam na brzino malo javim. Sem na mirovanju, in bom verjetno ostala do poroda..... Seveda brez zapletov pri meni ne gre in danes ko sem prišla na pregled, so v bolnici izgubili vse moje izvide krvi in tudi izvida nuhalne ni bilo..... Jaz pa z diagnozo "zelo tvegana nosečnost"..... če ne bi bilo ene prijazne sestre, ki me je malo pomirila, bi po moje kar danes tam rodila. In to naj bi bila otroku prijazna porodnišnica..... seveda kje drugje kot v MB!
Če bi bilo z mojo krvjo kaj narobe ali če bi se slučajno lahko kaj zdravilo na podlagi izvida krvi, bi na žalost to pri meni bilo prepozno, ker so se izvidi izgubili :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: in kaj lahko narediš?????? NIČ, ker nimaš nič v roki......
Tako sem jezna in samo lahko molim, da je moj otroček vredu......

Skratka sem danes takšne volje, da bi lahko nekoga zabila v tla....

Punce lepo se imejte in komaj čakam srečanje, da malo odklopim :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

LP Bambi

Skorpija -> Pozdrav!!! (13.5.2005 13:53:42)

Ojla Bambi!

Nič jezna bit, vse bo OK. Ti trebuščka pobožaj in pozitivno razmišljaj... Je pač petek 13 pa jim je malo narobe šlo, ampak bodo poštimali!

:rozica: zate in enga lupčka :duda:

tinkamiška -> Pozdrav!!! (13.5.2005 14:01:11)

Ojoj Bambi, smola pa taka:( Ampak ti elpo počivaj in danes se odklopi s prijateljicami, ki te bojo obiskale:rozica::rozica::rozica:

Lepo bodi:rozica:

Tinka

Linda25 -> Pozdrav!!! (13.5.2005 14:11:17)

Ne skrbi. Našli bodo izvide. Saj jih ni nihče stran zabrisal, samo založili so - verjetno.

Držim pestke, da bo vse o.k. :miska::miska::miska:

Gea1 -> Pozdrav!!! (13.5.2005 14:12:57)

Bambi no, saj bo. Bodo že našli izvide, saj se niso vdrli v zemljo.
Se vidimo pol. :sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]