Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:26:55
|
|
|
|
Onasiss
|
Torto dela. Pusti jo prosim, da ne bo torte z.a.j.e...la..
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:29:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JST GREM SPAT, D BOM JUTR DO 11H USTALA sej maš 2 budilke ena te bo že dvignla drgač boš pa tak čula k bomo začele ograjo postavljat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:29:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-kaj je s pico? A si mi pršparala kak košček? ja mam še en kos z gobicami in enga brez kerga češ? A lohk jst oba? Katjuša, jst ne obljubm da pridem. Če bo sonček, brez vetra, če bo kolkrtok normalna noč pridem. Ampak sam na zbilje, na zrak. H kolumbo pa ne bom šla, da ne bo Kristi koga nalezla. tiste k ne boste prišle vam bom kartice zaračunala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:31:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-kaj je s pico? A si mi pršparala kak košček? ja mam še en kos z gobicami in enga brez kerga češ? A lohk jst oba? Katjuša, jst ne obljubm da pridem. Če bo sonček, brez vetra, če bo kolkrtok normalna noč pridem. Ampak sam na zbilje, na zrak. H kolumbo pa ne bom šla, da ne bo Kristi koga nalezla. tiste k ne boste prišle vam bom kartice zaračunala Ja trojno!!!Smo rekle brez izgovorov.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:32:16
|
|
|
|
Pupka
|
hmmm... Kolk pa računaš?? Mene je majchy prisilno napisala na seznam. Tak da jutri me ne bo. Za drugič pa bodo itak nove, neh Se hecam. Zame se ne rabiš mantrat- zaenkrat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:33:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa, če boš jutri mela kake probleme na poti poklič, da te pridemo iskat. Aja pa glej, da se boš od deca poslovila,ker te nazaj ne damo VEČ.!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:33:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka hmmm... Kolk pa računaš?? Mene je majchy prisilno napisala na seznam. Tak da jutri me ne bo. Za drugič pa bodo itak nove, neh Se hecam. Zame se ne rabiš mantrat- zaenkrat. rAČUNAM JAZ, KER SEM V FINANCAH DOMA!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:35:45
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka hmmm... Kolk pa računaš?? Mene je majchy prisilno napisala na seznam. Tak da jutri me ne bo. Za drugič pa bodo itak nove, neh Se hecam. Zame se ne rabiš mantrat- zaenkrat. rAČUNAM JAZ, KER SEM V FINANCAH DOMA!!!! Aja? A mač pol kak nasvet kako iz 1000 ojrov milijon narest?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:36:57
|
|
|
|
Pupka
|
Nema ništa... Ne dam in konec!!! Kaj nisi mislila ti dobit sedmice- zaj bi pa nam revnim še jemala
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:36:59
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-kaj je s pico? A si mi pršparala kak košček? ja mam še en kos z gobicami in enga brez kerga češ? A lohk jst oba? Katjuša, jst ne obljubm da pridem. Če bo sonček, brez vetra, če bo kolkrtok normalna noč pridem. Ampak sam na zbilje, na zrak. H kolumbo pa ne bom šla, da ne bo Kristi koga nalezla. tiste k ne boste prišle vam bom kartice zaračunala Madonca, pol pa moram prit Sam mal me je strah da Kristi kkšnega ne okuži
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:37:40
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka hmmm... Kolk pa računaš?? Mene je majchy prisilno napisala na seznam. Tak da jutri me ne bo. Za drugič pa bodo itak nove, neh Se hecam. Zame se ne rabiš mantrat- zaenkrat. rAČUNAM JAZ, KER SEM V FINANCAH DOMA!!!! Aja? A mač pol kak nasvet kako iz 1000 ojrov milijon narest? Zanima tudi mene- so me sama ušesa
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:38:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka hmmm... Kolk pa računaš?? Mene je majchy prisilno napisala na seznam. Tak da jutri me ne bo. Za drugič pa bodo itak nove, neh Se hecam. Zame se ne rabiš mantrat- zaenkrat. dober da si javla v zadnjem mumentu:) IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa, če boš jutri mela kake probleme na poti poklič, da te pridemo iskat. Aja pa glej, da se boš od deca poslovila,ker te nazaj ne damo VEČ.!!! pol me more pa dons dober k od vas bom bolj težko kej pametnega dobla IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka hmmm... Kolk pa računaš?? Mene je majchy prisilno napisala na seznam. Tak da jutri me ne bo. Za drugič pa bodo itak nove, neh Se hecam. Zame se ne rabiš mantrat- zaenkrat. rAČUNAM JAZ, KER SEM V FINANCAH DOMA!!!! ja za poravnanje računa se obrnite na mlea.... pa pazite moj sestrič je pa izterjevalec
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:38:40
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Nema ništa... Ne dam in konec!!! Kaj nisi mislila ti dobit sedmice- zaj bi pa nam revnim še jemala Ti revna? Ej, kako bajto tvoj dela Aja, sem nazadnje pogledala tvoje slike, maš fejst dečkota Mal heca, ampak res pa dobr zgleda
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:39:12
|
|
|
|
Pupka
|
Babnce, uživajte jutri full, naj vam bo vreme naklonjeno, in naj bodo full pridni. Glede fotk pa itak veste. Jutri bo torej full zatišje tu, al kaj...??? Brezveze. No, uživajte, jaz grem spat!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:39:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Nema ništa... Ne dam in konec!!! Kaj nisi mislila ti dobit sedmice- zaj bi pa nam revnim še jemala pomoje da se tud s politiko ukvarja
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:39:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka hmmm... Kolk pa računaš?? Mene je majchy prisilno napisala na seznam. Tak da jutri me ne bo. Za drugič pa bodo itak nove, neh Se hecam. Zame se ne rabiš mantrat- zaenkrat. rAČUNAM JAZ, KER SEM V FINANCAH DOMA!!!! Aja? A mač pol kak nasvet kako iz 1000 ojrov milijon narest? če bi to znala bi bli mi že zdavnej miljonarji če pa pogruntaš pa povej
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:41:08
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Nema ništa... Ne dam in konec!!! Kaj nisi mislila ti dobit sedmice- zaj bi pa nam revnim še jemala Ti revna? Ej, kako bajto tvoj dela Aja, sem nazadnje pogledala tvoje slike, maš fejst dečkota Mal heca, ampak res pa dobr zgleda tace vstran Še dobro da maš svojega!! Drgač je pa moj tanajboljši (zame).
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:41:30
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja aja... za jutri.... varno vozite, mejte se maximalno fajn, lepo se načvekajte, velik torte pojejte, fajn se poslikajte in slikice nam, ki ne moremo priti, pokažite.... Lepo se imejte!!! dober večer mamice.... Deja je tako dobr napisala, da se prc podpišem pod to.. :)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:42:46
|
|
|
|
Pupka
|
Aja- pa bajto delata moj hani in tašča. Jaz se bom sam vselila No, zaenkrat so vsa finančna bremena še na njiju.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:42:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Deja aja... za jutri.... varno vozite, mejte se maximalno fajn, lepo se načvekajte, velik torte pojejte, fajn se poslikajte in slikice nam, ki ne moremo priti, pokažite.... Lepo se imejte!!! dober večer mamice.... Deja je tako dobr napisala, da se prc podpišem pod to.. :) kaj te ne bo? boš dobla položnico
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:43:25
|
|
|
|
boma2
|
birdy.... upam, da bo s tvojim vse ok... :) Pikica... iupam, da bo s tabo vse ok... mere
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:43:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Nema ništa... Ne dam in konec!!! Kaj nisi mislila ti dobit sedmice- zaj bi pa nam revnim še jemala Ti revna? Ej, kako bajto tvoj dela Aja, sem nazadnje pogledala tvoje slike, maš fejst dečkota Mal heca, ampak res pa dobr zgleda tace vstran Še dobro da maš svojega!! Drgač je pa moj tanajboljši (zame). zdej grem pa še jst slike pogledat ravno rabim neki lepega za pogledat mojga pa ne vidim drgam k v hrbet trenutno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:43:54
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JST GREM SPAT, D BOM JUTR DO 11H USTALA le glej, da ne boš zaspala... :) ... pa ful lepe slike krsta ste bili full lepi
< Sporočilo je popravil boma2 -- 14.5.2009 22:46:20 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:44:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, sem nazadnje pogledala tvoje slike, maš fejst dečkota Mal heca, ampak res pa dobr zgleda Čak a res, grem hit gledat!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:44:51
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst grem zdele delat kartice za: pikica piskot tanci majchy kolumbo mlea urša vesnozaver brkn pupka birdy boma claud simonakr petrap sunny rebeka še katera? katjuša mene, daj v rezervo sem danes testirala sem šla s sinčkom ven pa je bil pol čist pikast.. :( nisem 100 %
< Sporočilo je popravil boma2 -- 14.5.2009 22:45:40 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?