Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 14:48:36
|
|
|
|
rebeka84
|
Katjuša jaz tudi pridem! Ime pa mi je REBEKA
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 14:49:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea KOLUMBO, MAM NEKI ZATE. HIT SE JAV!!!!!! a imaš zame tudi kaj pa zame nama dej k sme tle
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 14:49:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Ime pa mi je REBEKA ne verjamem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 14:50:22
|
|
|
|
rebeka84
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 14:51:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy- super slikce....men je ful žou k nism nč tko šla bušija slikat ...ah ja...pa drugič men je res super da sem se šla slikat z bušijem........sem se pa odločila da bom še en isti okvir kupila koker sem ga dala možu včeraj,notri pa slikice od bušija,najino poročno sliko in sliko ki smo vsi 3 skupaj-vse črno bele
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 14:52:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud JST BI TUD KAKŠNO ZS.....ANYBODY je že dobla tak da ne več pošiljat ima dost a ne
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 14:53:39
|
|
|
|
Čebel@
|
petra.......če ti bo tvoj jutri sunil avto ga bomo vse februarčice nasuvale v rit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 14:56:42
|
|
|
|
Maksi1
|
Daaan, čvekice. Ma kako je lepo, pridet na forum po par dnevih in ugotovit, da moraš prebrat čez 30 strani, da ugotoviš, kaj se dogaja. Zato zdej najprej kratko sporočilce o nas, potem pa vas bom šla brat. Tolko ste načvekale, da mi bo verjetno vzelo, kar neki časa. Ta teden se je pri nas začel zelo pestro. V ponedeljek sem šla naročit konfete, prtiček in svečko za krst za Zarjo. Zdej nas čaka samo še nabavit obleke za naju obe. Kar si pa mislim, da bo bolj zapleteno. V torek smo bli na UZ kolkov (kot sem vam že napisala), včeraj sem šla vozičkat po mestu z eno kolegico in smo se lepo načvekale (najina otročka pa sta se naspala), danes pa je bila na obisku patronažna. Patronažna mi je dela neki nasvetov o možnih zapletih pri cepljenju in kako uvajati gosto hrano po dopolnjenem 4. mesecu. Upam, da vseh teh nasvetov ne bom pozabila prekmalu. Govorila mi je namreč več kot uro tako, da je res veliko za si zapomnit. Jaz sem imela kar neki težav z zdravjem - imela sem pravi PMS (z migreno, ki jo je spremljalo bruhanje), tako da sem včeraj preležala skoraj ves dan. Danes pa se je M malček zaštopala, pa ni važno. Važno je to, da se počutim odlično. Ekola, zdej pa grem brat.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 15:00:02
|
|
|
|
claud
|
katjuša-zs Rebeka....a ne me basat...a rebeka ti je ime
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 15:02:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša-zs Rebeka....a ne me basat...a rebeka ti je ime tko kot teb klavdija,meni pa maja-kdo bi uganu a ne
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 15:03:01
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - tako lepih slik od trebuščka še nisem videla. Svaka čast fotografu in modelom. Res so krasne.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 15:08:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy - tako lepih slik od trebuščka še nisem videla. Svaka čast fotografu in modelom. Res so krasne. hvala hvala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 15:10:20
|
|
|
|
Maksi1
|
Kolumbo - bravo za orbitrek. Kje ti je volja? Jaz sem moje sobno kolo v dnevno prinesla, da ga bom poganjala pred TV. Ampak glih ko mam kej volje, ni nič pametnega za geldat po TV. Katjuša - tvojedva fantka sta prava cartka. A zdej počivata že skupi? Birdy - za mere tvoje babnčke! Pa pridna dojilja si.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 15:15:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Jaz sem moje sobno kolo v dnevno prinesla, da ga bom poganjala pred TV. Ampak glih ko mam kej volje, ni nič pametnega za geldat po TV. kakšen izgovor
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2009 15:28:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 16:18:55
|
|
|
|
Maksi1
|
Dekice - kje se jih da kupit? Sem zgrešila ime trgovine. Zbilje - po slikcah so Zbilje res en fajn plac. Imejte se jutri tam lepo! Surf - Deja - da lahko načrpaš tako hitro tolko mleka. Pupka - full lepa bajta. Bravo! Dojenje - zadnjič sem na youtubu videla en prispevek o eni mami, ki je dojila punčko 7-let staro. Svašta! Cita - Slikice - kateri program je že dober za obdelavo fotk?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 16:22:05
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - slikala sem kar v Šempetru (Liquid sky), ker je glih blizu bolnice. Tako - po večini sem vas pokomentirala. Je blo kr neki dela. Zdej pa je blo dosti. Se grem mal potepat (vozičkat). Baj baj.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 16:41:25
|
|
|
|
Balonchy
|
Sam tolk, da se javim... Smo doma - nismo nikamor šli - jaz z zlomljeno roko... To je na kratko... Se javim, ko bo mal več časa!!! Drgač pa jutri uživajte na Zbiljah...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 16:43:18
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam tolk, da se javim... Smo doma - nismo nikamor šli - jaz z zlomljeno roko... To je na kratko... Se javim, ko bo mal več časa!!! Drgač pa jutri uživajte na Zbiljah... Ja kdaj se je pa to naredl? Čim hitrejše celjenje
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 16:47:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam tolk, da se javim... Smo doma - nismo nikamor šli - jaz z zlomljeno roko... To je na kratko... Se javim, ko bo mal več časa!!! Drgač pa jutri uživajte na Zbiljah... OOOOOOOOOOOOO škoda... Kaj je pa blo da si si roko zlomila? Čimhitreje okrevaj
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 17:01:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam tolk, da se javim... Smo doma - nismo nikamor šli - jaz z zlomljeno roko... To je na kratko... Se javim, ko bo mal več časa!!! Drgač pa jutri uživajte na Zbiljah... ČIM HITREJE OKREVAJ.............
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 17:21:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam tolk, da se javim... Smo doma - nismo nikamor šli - jaz z zlomljeno roko... To je na kratko... Se javim, ko bo mal več časa!!! Drgač pa jutri uživajte na Zbiljah... hitro celjenje pa javi nam kaj je šlo narobe.... kaj si padla?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 17:49:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-dej mi mal pizze.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 17:54:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam tolk, da se javim... Smo doma - nismo nikamor šli - jaz z zlomljeno roko... To je na kratko... Se javim, ko bo mal več časa!!! Drgač pa jutri uživajte na Zbiljah... o šment.....res škoda......upam da se kmalu poceli-važno da si uredu!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 17:58:02
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem pa sama doma......moža sem videla celo pol ure v celem dnevu-toliko da sva pojedla skupaj,zdele gre pa do kolega mu pospravljat kletne prostore,ker bosta v soboto praznovala RD in vprimeru dežja bomo pri njih v kleti,drugače pa piknik mogla bi pospravit,pa se mi tolk ne da.......me daje pomladanska utrujenost oz. lenoba
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?