Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:33:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Boma - imaš ZS še od včeraj... ti ga imaš zdej...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:35:07
|
|
|
|
Katjusa
|
sem vesela, da vam je kolaž všeč..... sicer sem pričakovala, kake ideje za spremembe... no sicer sem si hotla kake detajle prešparat za drug mesec tak, da če vam je tak všeč nej bo tak drug mesec pa kake detajle obdelam (kot je naprimer pisava, pa kak fleš dodam..... v glavnem se da ful tega nardit...)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:37:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo kolaž.... upam, da je vredu Katjuša ti si fenomen .... skoda k si dobila ... ampak bo že bolje... držim pesti za vas, da ne dobite očala, preden se odločite pojdite še enkrat na pregled za oči .. sem misla da mi bo bolj hudo če bo no pa sem se prijaznla s tem kar vem že skos, da bi blo prehitro in mi je za zdej čist kul.... pol jeseni me pa zna začet stiskat... drgač pa važn da se imamo radi časa imamo še tud dost in 2 lepotca imamo enga bomo pa je še nekje dobil hvala za tvoje navijanje in za navijanje vseh vas... sem ful vesela in ponosna, da sem del februarčic 2009 rada vas imam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:38:13
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, maš prov ja Sej mi še kr dolg ne bomo delal na dojenčku tko da se ne mudi. Če pa slučajn vmes ugotoviš pa povej
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:38:19
|
|
|
|
sunny24
|
Nč pupice moje dage, se tipkamo jutri, jst grem pančat, ker mam feeling, da bo Gaja zelo zgodi že ustala, glede na to, da je zaspala že pred 22h... NOČKO!!!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:39:31
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS sunny a ti si tudi na fb? Kak jefb? A je to mišljeno kot Facebook?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:39:43
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Nč pupice moje dage, se tipkamo jutri, jst grem pančat, ker mam feeling, da bo Gaja zelo zgodi že ustala, glede na to, da je zaspala že pred 22h... NOČKO!!!!! Ti greš že spat??? Ne morem verjet...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:40:33
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo kolaž.... upam, da je vredu Katjuša ti si fenomen .... skoda k si dobila ... ampak bo že bolje... držim pesti za vas, da ne dobite očala, preden se odločite pojdite še enkrat na pregled za oči .. sem misla da mi bo bolj hudo če bo no pa sem se prijaznla s tem kar vem že skos, da bi blo prehitro in mi je za zdej čist kul.... pol jeseni me pa zna začet stiskat... drgač pa važn da se imamo radi časa imamo še tud dost in 2 lepotca imamo enga bomo pa je še nekje dobil hvala za tvoje navijanje in za navijanje vseh vas... sem ful vesela in ponosna, da sem del februarčic 2009 rada vas imam Katjuša, sej bo. Zdele bi blo res še mal prekmal. Pišuka, bi bla pa jst tvoje vesela. Jst sem jo mela pa že ful nazaj, sem že delala test pa nisem noseča. Pa sej bi bla težko ob kontracepciji Vsaj upam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:41:17
|
|
|
|
boma2
|
ojla mamice... Zanima me še nekaj a imate vi na svojih sončkih še vedno kapice ko greste ven?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:41:23
|
|
|
|
Katjusa
|
poglejte si moj avatar
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:41:26
|
|
|
|
Balonchy
|
NOČKOOOOOOOOOO Sunnyka... Lepe sanje obema... Sem te najdla na fb... A tvoj ima inicialke M.V.??? mlea - FB = facebook, ja...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:41:43
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Nč pupice moje dage, se tipkamo jutri, jst grem pančat, ker mam feeling, da bo Gaja zelo zgodi že ustala, glede na to, da je zaspala že pred 22h... NOČKO!!!!! Ti greš že spat??? Ne morem verjet... Jst tud ne. Bom šla pa tud jst spat, tko da lahko noč, pa nč uši na pomoč
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:42:29
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ojla mamice... Zanima me še nekaj a imate vi na svojih sončkih še vedno kapice ko greste ven? Odvisno ob kateri uri greva ven in če piha... Ampak večinoma je brez...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:44:46
|
|
|
|
boma2
|
nočka vsem
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:44:52
|
|
|
|
sunny24
|
ne morte verjet... Če sm pa zjajcana... balonchy, ne, moj ma T.V. ... birdy, bouhe pridejo na pomoč...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:47:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 ja, kar pridite... je veliko prostora! na srečanje bom prišla, če bom imela avto doma, drugače bom pa prosila kolegico da me pripelje. punce ,gremo v bosno katjuša,kolumbo,sunny,tancy-ajde spakirajte res super da prideš-boš kar ostala na seznamčku A gremo spet z avtobusom????
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:47:26
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo HM sej res sm čist pozabila Pa E.LECLERC tud!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:47:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo kolaž.... upam, da je vredu
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:47:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rada vas imam MI TUD TEBEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:49:17
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ne morte verjet... Če sm pa zjajcana... balonchy, ne, moj ma T.V. ... birdy, bouhe pridejo na pomoč... sm mislnla, da je M.V. - k ma slikico od tvoje male v avatarju... Pa mislim, da si isto ti sm gor prlepla...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 8.5.2009 23:57:39
|
|
|
|
Balonchy
|
Grem tut jst K ste vse kidnle!!! Al pa vse pr kolumbo pijete ' ... Pol bo pa ju3
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 8.5.2009 23:58:58 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 9.5.2009 0:00:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Grem tut jst K ste vse kidnle!!! Al pa vse pr kolumbo pijete ' ... Pol bo pa ju3 jst še kr čakam na kake palačinke (pa imam na mizi pečene , smo jih za kosilo jedl sam so ble moje z marmelado )
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 9.5.2009 0:00:58
|
|
|
|
sunny24
|
balonchy, ma slikico od Gaje v avatarju ja, skupi sta na sliki... Kaj si pa zaene hieroglife napopala? Grem...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 9.5.2009 0:02:33
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Grem tut jst K ste vse kidnle!!! Al pa vse pr kolumbo pijete ' ... Pol bo pa ju3 jst še kr čakam na kake palačinke (pa imam na mizi pečene , smo jih za kosilo jedl sam so ble moje z marmelado ) Izvoli... Jaz ti jih spečem, kolumbo nej ti jih pa namaže...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 9.5.2009 0:03:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Grem tut jst K ste vse kidnle!!! Al pa vse pr kolumbo pijete ' ... Pol bo pa ju3 jst še kr čakam na kake palačinke (pa imam na mizi pečene , smo jih za kosilo jedl sam so ble moje z marmelado ) Izvoli... Jaz ti jih spečem, kolumbo nej ti jih pa namaže... hvala za peko KOLUMBO prosim oherov nadev v palečinke TAKOJ ZDLE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?