Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:03:27
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy
Še jaz po dolgem času... Danes sem prav zadovoljna - so me klicali iz turist. agencije in mi povedali, da dobimo 85% dinarčkov od plačanega aranžmaja nazaj!!! Jupiiiiiiiii... Vsaj nekaj... Sem pa mogla poslat izvid na agencijo, da so posredovali zavarov. (in sploh nismo imeli plačanega rizika odpovedi )...
Naš ptiček trenutno spi, jaz sem pa skuhala kavo (danes je prav dan za spanje ), da se malo zbudim. Potem pa pričakujem mamo s kosilom (tolk me razvajajo odkar mam gips, da razmišljam, če si ga ne bi omislila za dalj časa )...
A je kera začela že z uvajanjem GH??? Naš mali je včeraj jedel svoj prvi obrok po žlički Sem mu skuhala krompir + bučke... Mu je šlo kar v slast, čeprav mu na začetku ni blo najbolj jasno kaj dela tista čudna stvarca (kaša) v njegovih ustih - sam pol je nekak skapirov, da je fajn, če pogoltne!!!
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:06:43
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
majchy - jst ti predlagam, da greš odprt 3.del in na hitr prpopaš vse seznamčke tja, da se lotmo čvekat tam, ko prlezemo do dvestotke!!!
že šibam
Dobro nam gre tole čvekanje.
Boma - dobro vprašanje. Kako je sploh s tem mazanjem? Nekje sem zasledila, da je bulši, da se jih obleče v lahka oblačila, tako da se skrije čim več kože.Ampak ubogi otroček, da bi bil v tej vročini v dolgih rokavih. Res ne vem, kaj bom naredila.
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:07:44
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2
ojla mamice...
Še eno vprašanje kakšno kremo za sončenje uporabljate....
za letos imamo neko buphenovo? drgač smo mel pa mislim da niveo 30
smo jo že imel pa smo bli zadovolni, sam sem pozabla a pušča kake madeže na oblačilih???? ker po nivei, pa eucerinu, pa še eni sem imela vse majčke flekaste
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:08:21
Katjusa
maksi jst voziček tako obračam da je čim manj na sončku.... če greš pa na bazen al pa morje ga pa itak namažeš če ga msiliš kopat drgač pa v senčki pa sam rokice in nogice namažeš, če so na sončku
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:10:15
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
ej kaj bi imele raje ime ptički in ptičice? ker čebelice so tok manjše od ptičkov da je mičkano smešno?
Zdej nč več spreminjanja prosim!!! Kr je pač je!!!
Pa še seznamček je tko lep...
In itak so to sam prispodobe, tko d ne bomo o velikosti!!!
kaj pa pridnos čebelice so ful pridne sam kolkr berem je naš ptiček od nekaterih čebelic še bolj priden pa za ptičke ni ravno značilno da so pridni vsaj za vse ne:)