Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:01:36
|
|
|
|
sunny24
|
Če sm pa usakič samo na hitro vidla tisto pupko ku leti...Pol sm pa hitro šla post pisat...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:02:07
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ti kar pridi sem h nam čvekat...Itak smo čveke na kvadrat! o hvala , sej ko dragi pride, pa vas ne bom več morila!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:02:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 sem se kr k vam prestavla, naše že očitno vse spijo, vi pa ste večje čveke
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:02:20
|
|
|
|
Balonchy
|
Nč posebnega u rokah Katjuša... Matic je pa lepo pančkal v avtu... HB!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:02:34
|
|
|
|
boma2
|
ojla mamice... Še eno vprašanje kakšno kremo za sončenje uporabljate....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:02:44
|
|
|
|
sunny24
|
Pa sej ne moriš. Itak da si dobrodošla-vedno!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:03:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy majchy - jst ti predlagam, da greš odprt 3.del in na hitr prpopaš vse seznamčke tja, da se lotmo čvekat tam, ko prlezemo do dvestotke!!! že šibam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:03:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Še jaz po dolgem času... Danes sem prav zadovoljna - so me klicali iz turist. agencije in mi povedali, da dobimo 85% dinarčkov od plačanega aranžmaja nazaj!!! Jupiiiiiiiii... Vsaj nekaj... Sem pa mogla poslat izvid na agencijo, da so posredovali zavarov. (in sploh nismo imeli plačanega rizika odpovedi )... Naš ptiček trenutno spi, jaz sem pa skuhala kavo (danes je prav dan za spanje ), da se malo zbudim. Potem pa pričakujem mamo s kosilom (tolk me razvajajo odkar mam gips, da razmišljam, če si ga ne bi omislila za dalj časa )... A je kera začela že z uvajanjem GH??? Naš mali je včeraj jedel svoj prvi obrok po žlički Sem mu skuhala krompir + bučke... Mu je šlo kar v slast, čeprav mu na začetku ni blo najbolj jasno kaj dela tista čudna stvarca (kaša) v njegovih ustih - sam pol je nekak skapirov, da je fajn, če pogoltne!!! kr lepo da te razvajajo.... :) sej je prov...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:03:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ti kar pridi sem h nam čvekat...Itak smo čveke na kvadrat! o hvala , sej ko dragi pride, pa vas ne bom več morila!! aha taka si pol nas boš pa zanemarjala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:03:45
|
|
|
|
sunny24
|
boma, jst mam od Dr. Hauschka, sm jo dobila v sanolaborju. Tudi P mi je rekla, da je OK, k nima kemije notr.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:04:35
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ojla mamice... Še eno vprašanje kakšno kremo za sončenje uporabljate.... Za sebe ponavad od Vichy-ja, za tamaučka mam pa Mustelo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:04:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ojla mamice... Še eno vprašanje kakšno kremo za sončenje uporabljate.... za letos imamo neko buphenovo? drgač smo mel pa mislim da niveo 30
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:04:59
|
|
|
|
kaja02
|
problem je sam ker mam počasen rač. in vas ne dohajam , na naši strani ni problema, ker se pol itak celo uro dobena ne oglas
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:05:38
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ojla mamice... Še eno vprašanje kakšno kremo za sončenje uporabljate.... Za sebe ponavad od Vichy-ja, za tamaučka mam pa Mustelo Ne vem za koga sprašuješ, pa sm ti napisala za oba!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:05:40
|
|
|
|
Katjusa
|
ej kaj bi imele raje ime ptički in ptičice? ker čebelice so tok manjše od ptičkov da je mičkano smešno?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:06:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 problem je sam ker mam počasen rač. in vas ne dohajam , na naši strani ni problema, ker se pol itak celo uro dobena ne oglas očitno imajo vse stare računalnike lej sam da se čveka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:06:29
|
|
|
|
boma2
|
ojla... še mal pa bo 200
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:06:43
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy majchy - jst ti predlagam, da greš odprt 3.del in na hitr prpopaš vse seznamčke tja, da se lotmo čvekat tam, ko prlezemo do dvestotke!!! že šibam Dobro nam gre tole čvekanje. Boma - dobro vprašanje. Kako je sploh s tem mazanjem? Nekje sem zasledila, da je bulši, da se jih obleče v lahka oblačila, tako da se skrije čim več kože.Ampak ubogi otroček, da bi bil v tej vročini v dolgih rokavih. Res ne vem, kaj bom naredila.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:07:25
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ej kaj bi imele raje ime ptički in ptičice? ker čebelice so tok manjše od ptičkov da je mičkano smešno? Zdej nč več spreminjanja prosim!!! Kr je pač je!!! Pa še seznamček je tko lep... In itak so to sam prispodobe, tko d ne bomo o velikosti!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:07:44
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ojla mamice... Še eno vprašanje kakšno kremo za sončenje uporabljate.... Za sebe ponavad od Vichy-ja, za tamaučka mam pa Mustelo Ne vem za koga sprašuješ, pa sm ti napisala za oba!!! ojla... hvala
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:07:44
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ojla mamice... Še eno vprašanje kakšno kremo za sončenje uporabljate.... za letos imamo neko buphenovo? drgač smo mel pa mislim da niveo 30 smo jo že imel pa smo bli zadovolni, sam sem pozabla a pušča kake madeže na oblačilih???? ker po nivei, pa eucerinu, pa še eni sem imela vse majčke flekaste
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:08:10
|
|
|
|
sunny24
|
Ej, dejte mi neki povedat...A čem it Gaji kej vročino merit za vsak slučaj? Prej ob 20:30 je mela 36,7...Pa kaj ji kar z ušesnim?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:08:21
|
|
|
|
Katjusa
|
maksi jst voziček tako obračam da je čim manj na sončku.... če greš pa na bazen al pa morje ga pa itak namažeš če ga msiliš kopat drgač pa v senčki pa sam rokice in nogice namažeš, če so na sončku
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:08:46
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ej kaj bi imele raje ime ptički in ptičice? ker čebelice so tok manjše od ptičkov da je mičkano smešno? Meni je vseeno. Mogoče pa bi šlo vrabčki in siničke?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 23:10:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ej kaj bi imele raje ime ptički in ptičice? ker čebelice so tok manjše od ptičkov da je mičkano smešno? Zdej nč več spreminjanja prosim!!! Kr je pač je!!! Pa še seznamček je tko lep... In itak so to sam prispodobe, tko d ne bomo o velikosti!!! kaj pa pridnos čebelice so ful pridne sam kolkr berem je naš ptiček od nekaterih čebelic še bolj priden pa za ptičke ni ravno značilno da so pridni vsaj za vse ne:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Popoldanske aktivnostibinyyAli vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...da, plesne, telovadbo,... (
33%)
da, pravljične urice (
5%)
da, tuje jezike (
7%)
ne, je se premajhen (
32%)
ne, ker ni zainteresiran (
7%)
ne, ker nimamo finančnih sredstev (
16%)
Število vseh glasov: 178Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!