Maksi1 -> RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del (27.5.2009 22:48:07)
|
Večer. Joj, kolko ste načvekale od včerej do zdej. Ste prav turbo čvekice. In nisem nameravala nč pokomentirat, ampak se mi je zdelo, da je prou, da se oglasim prej, ko boste odprle novo temo. 200 stran se namreč hitro bliža. Dobrodošla sjmm. Pa Hedviga pozdravljena. Čestitam vsem vašim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki so bli danes na pregledu. Res lepo napredujete. Katjuša - Benjamin je prav pravi črni osvajalec. Kolumbo - kako je kaj tvoja migrena? Sunny - moja se zdej počasi privaja na čaj. Imam vrečke od Droge (bebe čaj). Ponudim ji ga med vsakim obrokom (je na 3 ure in tako tam na cca uro in pol ponudim čaj). Popije različno, a noben dan ne gre čez 1 dl. Sem pa ji ga začela dajat zadnji teden, ker dojim zmerej manj (zdej samo 3-4 na dan). Je pa res, da tudi ko ji dam mleko ni nek jedec in poje 90-120 na obrok. Na srečo je pa obrokov 8 na dan. Vročina - tudi naše stanovanje se ni nič ohladilo. Zuni močno piha in nočem odpret okna, če je moja bejbika v tem prostoru. Lep večer še naprej.
|
|
|
|