Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 21:56:42
|
|
|
|
Pupka
|
Urša08 mhm...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 21:57:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pupka česa nisi zastopila? A to, da se za poroko, krst,.. da kej župniku? Ja v okolju kjer živim je to navada. A pri vas ni? da se mu da v kuverto? Meni je to: WHAT?? Ne vem da bi se na tak način: kolko daš daš. To se moram zdaj prav pozanimat mi smo pri poroki vprašal če mormo kej dat pa je reku da ne da bo dal košaro na oltar pa bodo gostje kej dal no neki so dajal mi2 nič pri krstu je blo pa isto s tem, da ni nič košare dal pa jo je šla pol moja mami iskat in se je nekaj nabralo mi2 nisma dala nič
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 21:59:07
|
|
|
|
Katjusa
|
vesnozaver a mojih slik tud nisi dobla? nič grem ajat počasi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 21:59:58
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pupka česa nisi zastopila? A to, da se za poroko, krst,.. da kej župniku? Ja v okolju kjer živim je to navada. A pri vas ni? da se mu da v kuverto? Meni je to: WHAT?? Ne vem da bi se na tak način: kolko daš daš. To se moram zdaj prav pozanimat mi smo pri poroki vprašal če mormo kej dat pa je reku da ne da bo dal košaro na oltar pa bodo gostje kej dal no neki so dajal mi2 nič pri krstu je blo pa isto s tem, da ni nič košare dal pa jo je šla pol moja mami iskat in se je nekaj nabralo mi2 nisma dala nič in zato sta ponosna nase. No, men se zdi da tudi gre košara okrog ko je kaj takega... Nisem ziher. Ampak, jaz našemu župniku tudi nebi nič dala
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:00:25
|
|
|
|
Čebel@
|
pupka.......jaz še vedno nisem dobila ZS-ja slika je pa shranjena urša......midva mu bova verjetno dala 20e v kuverto(toliko ponavadi tuki okoli dajo) spanje....Hana spi v pižamici in pokrtita s kovterčkom......sem pa že kupila za vroče noči pižamico s kratkimi rokavi in hlačnicami(bova mele pa tudi to za ven)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:03:36
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea.......kok si me na sliki fajn v rit zadela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:04:21
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pupka.......jaz še vedno nisem dobila ZS-ja slika je pa shranjena nisem ponovno pošiljala. Napisala sem ti pa, da se strinjam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:06:15
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa nisem dobila slikic mlea sem dobila tvoje sporocilo, pa sem ti ze odgovorila nekaj dni nazaj, ko si poslala...si dobila?Sem ti se enkrat poslala!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:07:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pupka.......jaz še vedno nisem dobila ZS-ja slika je pa shranjena nisem ponovno pošiljala. Napisala sem ti pa, da se strinjam aha ....... ........bom vidla še kaj bosta mlea in claud odgovorle potem pa stopim v akcijo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:09:34
|
|
|
|
Pupka
|
no, jaz pa stopim v posteljo zdaj Tolko glejte da vas jutri ne najdem že na tretjem delu Lahko noč
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:10:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.......kok si me na sliki fajn v rit zadela Nism zanalašč, si se ti nastavljala.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 22:10:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 22:11:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:12:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver mlea sem dobila tvoje sporocilo, pa sem ti ze odgovorila nekaj dni nazaj, ko si poslala...si dobila?Sem ti se enkrat poslala! Ja slikice sem dobila, nimam pa tvojih podatkov, ki sem ti jih v zs napisala.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:13:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.......kok si me na sliki fajn v rit zadela Nism zanalašč, si se ti nastavljala. imam zgleda tolk veliko drugič se parkiram na tazadno da me slučajno nebikatera spet slikala od uzadaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:14:18
|
|
|
|
Balonchy
|
majchy - za seznam (lahk kar pod 5 mes. pišeš) 7630g, 68cm naslednji pregled (cepljenje): 27.7.
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.5.2009 22:15:29 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:15:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mlea jutr ti slikam moj atrij....pa komentarje bom zravn pisala boš dol padla , prosm majstre pošl še k men Ti se kr smej, men gree na jok. Cel poletje bom doma, brez avta, bližnje igrišče je poscan (pa ne od psov pač pa od sosedovih otrok ), gugalnice zasedene od "zelo zasedenih sosed" v toboganu je pa luknja... In kam naj grem v vročini z otrokom?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:16:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA znesek za kuverto ti pošlem na ZS .....pol nej pa samo še en reče d smo Gorenjci škrt ...........pa tvojga mejla NIMAM PA SLIK OD ZANČ daj deli znesek z nami,ker mi bomo imeli drug vikend krst......sem firbna res koliko si stisnila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:16:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.......kok si me na sliki fajn v rit zadela Nism zanalašč, si se ti nastavljala. imam zgleda tolk veliko drugič se parkiram na tazadno da me slučajno nebikatera spet slikala od uzadaj Naslednjič boš na TV, ki pa itak doda kil.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:17:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy majchy - za seznam (lahk kar pod 5 mes. pišeš) 7630g, 68cm naslednji pregled (cepljenje): 27.7. bomo uštimali
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:18:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mlea jutr ti slikam moj atrij....pa komentarje bom zravn pisala boš dol padla , prosm majstre pošl še k men Ti se kr smej, men gree na jok. Cel poletje bom doma, brez avta, bližnje igrišče je poscan (pa ne od psov pač pa od sosedovih otrok ), gugalnice zasedene od "zelo zasedenih sosed" v toboganu je pa luknja... In kam naj grem v vročini z otrokom? u madona,tole pa je igrišče
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:19:32
|
|
|
|
Onasiss
|
Sm pozabla prlimat slikice iz ZOO.ja. SLLONICA SE JE SLIKALA SAMO OD ZADEJ, ZATO, DA MAJCHY NE BO MISLILA, DA IMA TA VELIKO TA ZADNJO!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:20:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.......kok si me na sliki fajn v rit zadela Nism zanalašč, si se ti nastavljala. imam zgleda tolk veliko drugič se parkiram na tazadno da me slučajno nebikatera spet slikala od uzadaj Naslednjič boš na TV, ki pa itak doda kil. bom ekstra široke hlače dala na rit da se nebo toliko vidlo drugače pa sem pred preibližno 2 letoma bila v enem videospotu,in da ti povem da kamera ne doda kej preveč veliko-ali sem bila pa jaz pretrgana
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:21:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea SLLONICA SE JE SLIKALA SAMO OD ZADEJ, ZATO, DA MAJCHY NE BO MISLILA, DA IMA TA VELIKO TA ZADNJO! hvala za tolažbo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 22:28:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Me je en tip enkrat neki zafrkavu, da mam velko rit, pa sem mu povedala, da zardi tega, da v WC školjko ne padem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?