petrap -> RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del (4.5.2009 19:42:51)
|
majchy- mah saj sem se vsakdan spomnila na vas, sam res mi nekak ni zneslo...ja glede službe je žal tako, sploh še ne vemo al bomo dobili vrtec ali ne, pa tud če ga dobimo, gre mala lahko tja šele januarja, do takrat mam hvala bogu varstvo, je moja teta doma, njej pa popolnoma zaupam...no saj naj bi šla sam za 4 ure... oblekice - naša mala ma že 68 številko, 62 ji je v večini že premajhno, sploh hlačke, bodiji so še nekak... urša08 - ja res ma ustka očkova...ma saj sva si že midva z mojim ful podobna, mava podobne poteze, tko da je obema podobna, čist je odvisno kako se drži...saj bom še kakšno prlepla, sam da jih na računalnik dam...o službi pa sploh nočem razmišlat, ker mi je kar slabo... katjusa - saj midva se tud že odločava al bi kar še enga takoj al ne...sam sem rekla, da morm bit najprej zaposlena za nedoločen čas...sedaj imam pogodbo sam do konca porodniške... mlea - hvala, saj se mi je zdel da so sladke kamilice, sam ne vem kolk jih daš...najbrž sam mal po žlički, a ne?, pogodba mi poteče januarja, s kilogrami si pa točno tko k jaz...bom zdaj kar mal dieto užgala, ker se že prou slabo počutim...
|
|
|
|