temboli1 -> RE: Odkar hodimo v vrtec je obup (30.4.2009 13:29:21)
|
Živjo Mety*! Nič ne skrbi, tole stanje hitro mine. Vsaj po naših izkušnjah. Moja hči je bila stara 13 mes in pol, ko je šla prvič v vrtec in na začetku je doma stalno hodila za mano, držala se me je za noge, roke, glavo, lase, samo da sem bila zraven. Nisem mogla na stranišče brez nje, niti pod tuš. Po kakšnem mesecu je vse minilo ali še prej, danes gre z veseljem v vrtec, no, občasno me zjutraj, ko jo hočem oddat, še močno stisne k sebi (oziroma obratno - se ona stisne k meni). Tvoj enako potrebuje čas, kot vsak, ki gre v vrtec. Jaz bi ti svetovala, da ga kar crkljaj, se igraj z njim, postopno poskusi ga pustiti samega na tleh da se igra, ti pa pojdi na kavč ali kam malo dlje od sina, boš videla, da se bo navadil, sploh če se je že prej sam igral. Mogoče je pa slabe volje zaradi česa drugega, jaz mislim da ves čas zaradi vrtca že ne bi bil. Kar se pa dude tiče, jaz vem da moja v vrtcu dudo rabi samo za spat, a glej zlomka, doma pa jo hoče imet tudi čez dan, če ne tuli "dudicoooo, dudicoooo" in ne neha dokler je ne dobi. Zato ker ve, da ji jo bom dala, se je že naučila, koga lahko obrne. Sej konec koncev ni nič hudega če ima dudo, a ne ? lp
|
|
|
|