Kdaj kupiti voziček ? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčki

Sporočilo

pi -> Kdaj kupiti voziček ? (13.5.2005 13:35:05)

Kdaj ste kupile vozičel in ostale stvari, ki jih potrebuješ za :duda::duda:. Jaz ne bi rada kupila prehitro, bojim se pa da bi me porod prehitel ali pa da zaradi zdravstvenega stanja ne bi mogla več po nakupih. kdaj je tisti pravi čas za nakupe ?

Anonimen -> Kdaj kupiti voziček ? (13.5.2005 13:38:07)

Sicer nisem imela dveh ampak prehitro je že šlo mimo, ker si najbolj kritično obdobje že dala skozi. Za sebe pa lahko povem, da mi je bilo zadnji mesec že mučno okoli hodit. Ker pa je pri večplodnih nosečnostih rado še kaj prej.... Jaz mislim da je zdaj čas, da si jih počasi, brez naprezanja ogledaš in si v miru izbereš in ko boš našla tistega, ki ti je res naj naj, ga kar kupi.

petraCBU -> Kdaj kupiti voziček ? (13.5.2005 21:50:15)

Gledati sem začela že po četrtem mesecu nekje, odločila in kupila pa sem vozek kakšen mesec zatem. Zdaj lepo čaka pod stopnicami, da ga napolnimo :)
P.

bskrle -> Kdaj kupiti voziček ? (14.5.2005 21:19:14)

Tudi jaz ne bi čakala na na 8-9 mesec. Sedmi je skrajni čas. MENE JE OBaKRAT MALO PREHITEL POROD, zato to svetujem.

SISI25 -> Kdaj kupiti voziček ? (15.5.2005 14:25:21)

Jaz sem ga imela nagledanega že prej, kupila pa v 7 mesecu.

ursk@ -> Kdaj kupiti voziček ? (16.5.2005 12:15:55)

Po porodu. Ker prvih nekaj dni tako ne moreš ven. Lahko si ga nagledaš, izbereš, preizkusiš, ko pa je tako daleč in po porodu vse v redu, pa potrdiš naročiloin ti ga pripeljejo na dom (ali pošlješ moža). Tudi mi smo ga kupili 3 tedne po porodu!

Stran: [1]