Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko za darilo, ce si porocna prica... 8.5.2009 14:58:10
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Toliko.. Čestitke. Ob poroki in za pamet
|
|
RE: koliko za darilo, ce si porocna prica... 8.5.2009 15:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
HVALA rija..., jst tud pravim da sm pametna.. No..oba sva bla... Hvala bogu, da so se njegovi začel vmešavat koga povabit in koga še in koliko in...... , midva pa tega ne trpiva.. Hvala še enkrat... Priporočam mojo pamet..
|
|
|
|
RE: koliko za darilo, ce si porocna prica... 8.5.2009 15:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Za vse ki me poznate: DA SI ME NE DRZNE NOBEDEN VABITI NA POROKO!!!!! Ne pridem, me ni!!!! ma kaj ste normalni? Maš srečo, da smo že dali skozi
|
|
|
|
RE: koliko za darilo, ce si porocna prica... 8.5.2009 19:03:03
|
|
|
|
josephine27
|
Meni je bil priča brat in je plačal fotografa in album ( cca 600 eurov). Me je ful presenetil ker je bil takrat še študent in res nisem čakala, se je pa sam ponudil. Zdaj čakam kdaj se on poroči da mu lahko vrnem Prijateljica je od prič dobila poročne prstane. Mislim, da je to pač po dogovoru. Odvisno tud od tega koliko financ imaš. Za ene je 500 eurov drobiž za druge pač cela plača.
sindarinKoliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?pod 50 (
31%)
50-100 (
18%)
100-150 (
17%)
150-200 (
12%)
200-250 (
5%)
nad 300 (
16%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!