šrimpf -> RE: novi vozički na slo trgu? (30.4.2009 10:47:51)
|
tudi jaz sem pred nekaj dnevi zasledila tale oglas. sem kontaktirala uvoznika, povedal pa mi je tole: voziček je poljski, tudi narejen je na poljskem, baje zelo kvaliteten, v Sloveniji se jih do zdaj ni dalo dobit, se pa ravno uvaža prve vozičke. Ogled zapakiranga vozička bo moženv njihovem skladišču nekje na štajerskem, sestavljeni naj ne bi bili, ker so pač spletna trgovina. sem malo pokritizirala to odločitev, pa se mi je zdelo, da se bodo omehčali in sestavili par vozičkov. garancije je eno leto, uveljavlja se pri njiih. mi je pa poslal mail s slikami implast clipperja, ki mi je v bistvu še bolj všeč kot tale bolder, je malo dražji (469eur), cena vključuje globoko košaro, športni del, dežno prevleko, torbo.. verjetno sem še kaj pozabila. avtosedeš oz. lupinca se kupi posebej, stane pa 129 eur. so pa res lepe barve. če se bo dalo voziček dejansko videti v roku naslednjih treh tednov in če bo ok, ga bova verjetno naročila. rok dobave je okrog 10 dni. takole pa zgleda clipper3: http://img.mimishop.cz/skrblik/0/a1024921.jpg res je škoda, da se jih ne da v živo videti, ker na netu zgledajo res fajn, ampak upam, da bodo tudi to porihtali.
|
|
|
|