|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
9.6.2009 10:38:56   
Dudica1
sej če katera najde še kakšno primerno lokacijo naj kr doda

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.6.2009 11:23:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Kako jih za na sprehod oblečete ve? Ali vztrajate pri kapici? Meni se zdi, da jo ravno ta najbolj nervira. Že po kopanju mi je zoprno, da jo mora imeti na glavi 3 uri, samo ima kar goste laske, pa je patronažka rekla, naj jo ima še toliko časa...

naša jo ma vedno, ker full piha... tko da je ne bi rada prehladila... že tko vsake tok neki kiha... upam da ne bo nič resnega... po kopanju gre pa tud men na živce, pa naša rjove k ji jo dam gor... sploh ne vem zakaj ji jo morem dat, k mam itak full toplo notr, pa nobenga prepiha... glavo ji pa itak vedno skor do suhega obrišem

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Foto knjiga Poceni je naje na strani od DM, samo mal je komplicirana za narest.

jz sem glih včer gledala v prospektu od Leclerca k jo majo... že neki časa razmišljam o tem.. Zdej jo bom dala delat za eno za rojstni dan.. morm rečt tašči da mi da slike od njenega rojstva pa vse do takrat k jih ma, jz mam pa pol starejše.. tko da bo mela notr slike od rojstva pa do zdej k ma 31 let.. men se zdi to full luštno darilo, pa nje botud všeč kokr jo poznam...

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Za ven mam oblečeno body z dolgimi rokavi, hlačke, in pa dekico po potrebi. Kapica v tej vročini ne pride v poštev.

moja je tud tko oblečena... sam da mam kapo vedno zraven - edin kadar gremo v ljubljano ne, k tm je pa savna in se pol revca kuha

IZVIRNO SPOROČILO: zoja09
Nekaj mi povejte!A je katera od vas že user posted image user posted image user posted image ????Mojega je začelo že ful mantrat,pa saj mene tudi,res da sem imela le 2 šiva,ampak me je strah.jutri bo ravno 1 mesec od poroda pa nevem če bi lahko že.

jz sem glih dons razmišljala da ga presenetim... sej se mu bo od sreče kr zmešalo... al pa če počakam še do sobote k ma rojstni dan, pa da ga takrat presenetim... sicer v kaj sexi se ne morm oblečt, k mi je vse premajhno, bi mogla jt nujno v šoping

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

user posted image baje ni priporočljivo mazati z nobeno kremo za sončenje,naj bi bili skozi v senci user posted image ,ne vem vsak pravi drugače

to sem tud jz slišala. tko da jo kr izogibam stiku s soncem

kg jz ma mše kr +8kg.. ja zdej gre počasi... k sem jih tok pridelala med nosečnostjo - zdej pa mam posledica tortic user posted image   user posted image  bo treba tebušnjake delat, k mam bušija k žele user posted image

vloga za vrtec vidim da ste jih že začele pošiljat... a sem sam jt tko lena da še nisem nč naredila.. zdej smo dobil odločbo za otroške doklade... joj kaj bomo obogatel za tistih 20€ user posted image  user posted image

joške takrat k moja mal dlje spi, ratajo full trde in polne (moški k moški, on bi jih skoz pipal in ne dovolu da Gaja je iz njih).. k pa se redno futra se pa men tud zdijo da so prazne, čeprov vem da niso

snowgal in buterffly  se opravičujem za zamudo... ampak vse najboljše obema za rojsnti dan... upam da je bilo prijetno praznovanje

čišča zaenkrat je nimam več.. nisem pa zdej nič težkega nosila, tko da ne vem... če pa tko pravte, da ste jo pol dobile, pol pa zdej ne bom nič težkega nosila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
pfu to bo pa res težko...kaj pa kje kakšno jezero al pa kej tazga samo ne vem kje je kakšno v okolici LJ?

tud jz za okolico vem samo za Zbilje...

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
koliko časa je trajalo da ste dobile rojstni list za otroka ?

jz sem skor 1 mesec čakala... ga kr ni blo in ni blo...

davčna številka punce, kdaj ste jo dobile... jz sem un list s številko že dobila, zdej me pa zanima kdaj pride pa un kartonček...

a je kera že šla delat pasuš al pa osebno za user posted image  jz zdej razmušljam en dan da jo peljemo slikat, pa da to vse skup opravimo

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.6.2009 11:23:58   
Blueeyes
          user posted image

Srečanje Z-majčkov:

- Tivoli: *Lina*, FLASK_A, Blueeyes
- Zbilje: *Lina*, Dudica1
- Kodeljevo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.6.2009 11:24:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image

Srečanje Z-majčkov:

- Tivoli: *Lina*, FLASK_A, Blueeyes
- Zbilje: *Lina*, Dudica1
- Kodeljevo

jz sem za Tivoli ker sem brez prevoza user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.6.2009 11:30:08   
Dudica1
davčna številka punce, kdaj ste jo dobile... jz sem un list s številko že dobila, zdej me pa zanima kdaj pride pa un kartonček...

a je kera že šla delat pasuš al pa osebno za user posted image  jz zdej razmušljam en dan da jo peljemo slikat, pa da to vse skup opravimo

Davčna list imamo kartončka pa še ne ...pa sej itak ne vem če ga še dobiš ker moj prvi k je star 2,5 let ga tud še zdaj nima,ma tud samo un list...user posted image

osebno bomo šli pa zdej delat samo še slikat se bomo šli prej...pa še tavečjemu bomo dal novo delat ker je na slikci star ene 5 mescev...pa si ni skor nč več podoben...pa jo bomo kar zamenjali.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.6.2009 11:47:52   
Leela
Flaska - od dudi tamal sigurno ne spi toliko zaradi umetnega mleka. je očitno bolj zaspanec. Moj tudi pije umetno mleko pa se zbuja na 3-4 ure podnev in ponoč. tudi pri Lukatu je bilo tako.

blue - u kakšno darilo za RD, to bo vesel user posted image . Jaz se Atlantisa sicer ne bi branla samo me je prvič bolelo pa bo treba zdaj kaj za spodmazat nabavt user posted image .

sončne kreme - pravijo, da do 6. meseca nič, čeprav na morju tudi v senci gredo UV skozi user posted image . Uporabljalo pa naj bi se s faktorjem od 20-25, ker v višjih je preveč kemije. Toliko jaz vem, če najdete kakšno dobro napišite... Pri Lukatu sem imela (bil star 7 mesecev) niveo z mineralnimi filtri (ne kemičnimi), DM-jevo in Avene - toliko do zdaj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.6.2009 11:50:15   
Blueeyes

Davčna list imamo kartončka pa še ne ...pa sej itak ne vem če ga še dobiš ker moj prvi k je star 2,5 let ga tud še zdaj nima,ma tud samo un list...user posted image

osebno bomo šli pa zdej delat samo še slikat se bomo šli prej...pa še tavečjemu bomo dal novo delat ker je na slikci star ene 5 mescev...pa si ni skor nč več podoben...pa jo bomo kar zamenjali.

aha, sem mislila da dobijo glih tko kartonček kot mi... a šparajo al kaj.. recesija user posted image user posted image

a v vseh foto studiih slikajo dojenčke????

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.6.2009 11:50:52   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Flaska - od dudi tamal sigurno ne spi toliko zaradi umetnega mleka. je očitno bolj zaspanec. Moj tudi pije umetno mleko pa se zbuja na 3-4 ure podnev in ponoč. tudi pri Lukatu je bilo tako.

Aha, pol pa ne bom kar tako prešaltala... Če se ne splača.user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.6.2009 11:51:16   
Blueeyes
blue - u kakšno darilo za RD, to bo vesel user posted image .

to je sam za zraven darila.. posladek user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.6.2009 11:52:13   
FLASK_A
aha, sem mislila da dobijo glih tko kartonček kot mi... a šparajo al kaj.. recesija user posted image user posted image

Ne, kartončkov ni več.

Ja, slikajo, ja. Sam so tako smešni, ko jih pogledaš čez pol leta, da ne moreš verjetuser posted image Jaka ima tako osebno, da dol padeš (slikan je bil pri treh mesecih)user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.6.2009 11:52:44   
Anonimen
Živjo!

Sva z Urbanom s pregleda.
Mulček se je drl, kot da bi ga iz kože dajali.

Ampak očitno je, da imam dobro mleko. Teža je 4710g, velik 55 cm, obseg glave pa 38 cm (se mi zdi). user posted image
Naslednji pregled 13.7.

Sem jo povprašala za mnenje o traku za prenašanje dojenčkov in mi je dala zeleno luč.

Vprašanje: boste malčke cepile proti rotavirusu??

Zdaj spi... upam, da dolgo, ker je Oskar že pri mojih in bi se mi malo prostega časa prileglo.
Ob 18h imam roditeljski sestanek za Oskarjev vrtec... me zanima, kako bomo to izpeljali.

Vas grem malo prebrat,user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.6.2009 11:54:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Živjo!

Sva z Urbanom s pregleda.
Mulček se je drl, kot da bi ga iz kože dajali.

Ampak očitno je, da imam dobro mleko. Teža je 4710g, velik 55 cm, obseg glave pa 38 cm (se mi zdi). user posted image
Naslednji pregled 13.7.

Sem jo povprašala za mnenje o traku za prenašanje dojenčkov in mi je dala zeleno luč.

Vprašanje: boste malčke cepile proti rotavirusu??

Zdaj spi... upam, da dolgo, ker je Oskar že pri mojih in bi se mi malo prostega časa prileglo.
Ob 18h imam roditeljski sestanek za Oskarjev vrtec... me zanima, kako bomo to izpeljali.

Vas grem malo prebrat,user posted image

čestitke za pregled in dobro mleko user posted image  user posted image user posted image

rotavirus - jz mislim da je ne bom dala cepit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.6.2009 11:55:41   
Leela
katmat - zadnič mi je patronažna rekla, da  pri enih punčka spi samo 10 ur na dan. Ajoj. Drugače pa lahko da je tako utrujena pa ne more zaspati. Pravijo da pomaga: zibanje, guncanje, vibriranje (zdaj se dobi take ležalnike, ki vse to delajo namesto tebe user posted image , jaz imam košek in ga tam guncam), sesanje, če ne mara dude tudi čist mezinec, tesno zavijanje in šumi (fen, sesalec, radio pustiš med postajami da hrešči, glasno ji šuškaš v uho).
Drugače je pa moj prvi imel krče cele dneve in noči in je pomagalo več ali manj samo ujčkanje. Tistih ležalnikov pa še ni bilo, če ne bi jaz 3 kupla.

< Sporočilo je popravil Leela -- 9.6.2009 11:59:09 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.6.2009 11:58:51   
Leela
rotavirus bom dala cepit, ker je prvi v vrtcu in komot kaj takega domov prinese.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.6.2009 12:04:07   
Leela
pomiritev otroka:

tole si poglejte, če bo kateri pomagal (videoti), najbrž je še kaj na youtubu.

http://www.thehappiestbaby.com/excerpts_video.html

http://www.thehappiestbaby.com/

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.6.2009 12:07:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudi, tvoj spi zaradi dodatka zvečer, ane? Pri nas je skos pokonci, čist sem zmatrana user posted image Kar nekej joka skosuser posted image

A ne, pa pravijo, da so drugorojenci bolj pridni in da jih skoraj ne opazišuser posted image user posted image .
Sem danes omenila pediatrinji, da to sploh ni res ali pa le sama nimam te sreče, da bi imela pridnega in zadovoljnega otročkauser posted image . Sem ji rekla, da je Urban prava tečka in me je popravila, da ni tečen, da je samo zahteven.user posted image user posted image user posted image  In komaj sem jo slišala, kaj govori, ko je mulček vadil glasilke... upam, da bo operni pevec.

Ampak je vseeno moj user posted image ... ga ne zamenjam! Je ravno utrujenost tisti dodatek k večji ljubezniuser posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.6.2009 12:16:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

koliko časa je trajalo da ste dobile rojstni list za otroka ?

en teden je trajalo, ker so se na CSD Šiška ravno selili v nove prostore...
ko sem urejevala očetovstvo, so mi rekli, da sporočim rojstvo otroka naknadno in mi bodo potem poslali rojstni list.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.6.2009 12:19:54   
Dudica1

ja lahko...pa da vpliva na vsakega dojenčka drugače,eden pač spi drugi ne...ali je pa pač tako priden a ne,po mamici...user posted image user posted image user posted image

ja pomoje da bi jih skor mogli povsod...sej ni nič posebnega,moj ga je z eno roko držal pod ritko da se ga ne vidi,ker je na sliki itak samo glavica...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.6.2009 12:22:25   
Blueeyes

ja pomoje da bi jih skor mogli povsod...sej ni nič posebnega,moj ga je z eno roko držal pod ritko da se ga ne vidi,ker je na sliki itak samo glavica...user posted image

sploh si ne predstavljam kako to slikajo... ja ok drži ga pod ritko, kaj pa z glavo??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.6.2009 12:27:50   
Dudica1

sploh si ne predstavljam kako to slikajo... ja ok drži ga pod ritko, kaj pa z glavo??

ja prvič je že držal glavo sam...zdej pa ne vem,drži že glavo tok časa da bi ga slikali...držiš ga z obema rokama spodaj pa ga hitro slika in je...pomoje bi to šlo user posted image

Aja glede rotavirusa,drži samo 2 leti in ob tem cepljenju je možna driska in bruhanje ter vročina...tako da ko sem to prebrala nisem bila več tako prepričana da bom dala...zdej pa ne vem kaj čem narest

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.6.2009 12:31:51   
Blueeyes
alarm... grem podojit, preobleč, pa na sprehod.. se še kej beremo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.6.2009 12:33:28   
Anonimen

pfu to bo pa res težko...kaj pa kje kakšno jezero al pa kej tazga samo ne vem kje je kakšno v okolici LJ?

Zbiljsko jezero?
Ali pa ob koseškem bajerju? Je fino za sprehajat tam pa gostilnica je z vrtom,... za parkirat se tudi najde (če ne drugega pa ob novem naselju Mostec).

Drugače pa vidim, da ste že zbrale lokacije.
Bi se tudi jaz udeležila srečanja v Tivoliju ali na Zbiljah, če mi bo zneslo.

Kasija, ko najdem meter, ti takoj sporočim točne mere! Imamo pravo zmešnjavo v stanovanju, stalno iščemo kje je kaj...
Ko imam Urbana v traku, mi je vroče bolj zaradi Urbana = grejeva en drugegauser posted image , ko je tako stisnjenj k meni.
Je veliko teh pripomočkov za nošenje in se je res težko odločiti, da pa bi vse imel pa tudi ne gre. Za ta trak sem se odločila bolj po priporočilu sodelovke, ki ga res ni mogla prehvaliti.

Ja, za davčno številko pa ne bo nobenega kartončka. To smo dobili samo takrat, ko so jih uvedli, ne?
Najboljše bi si bilo nabavit fascikel in tja pospravit vse te papirje, da so na enem mestu... se spravljam to uredit že 3 leta!!!
Je kartonček res bolj praktičen, ker ga imaš lahko v denarnici.

Ko boste delale foto slikice za dokument za malčke, priporočam da s seboj nesete kakšno belo pleničko, ker otročka držite v naročju, ko ga slikajo, plenička pa je za ozadje.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.6.2009 12:35:22   
FLASK_A
Blue, glavico mu zadaj za vratom pridržiš. Tako je bilo pri nasuser posted image Prav smešno je izgledalouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.6.2009 12:36:50   
Dudica1

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
mama11 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.
krempelček 26.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.6.2009 12:36:59   
Dudica1
user posted image  

NICK                 PDP    RODILA     PODATKI  

Šmarnogorka      15.05.    20.03.       Bor (1700g)  
                                                           Vid (1340g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mary12               12.05.    31.03.       Kristjan  (50 cm,2960g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mucka25             08.05.    02.04.       Tina (1530g) 
                                                           Nina (1970g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

dobrovoljčica      07.05.    04.04.       Eva (44 cm, 1740g) 
                           Maj  (46 cm, 2100g)
1. mesec   
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

daisy24               27.05.    14.04        Klara (44 cm, 1910g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

heln                     07.05.     19.04       Rubi
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Maj_Taj               01.05.     19.04                 (46.5 cm, 2980g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

PC Baby           01.05.        20.04.
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Ebetka                 01.05.     21.04       Iza (46 cm, 2650g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled 

bella106             30.05.      23.04.     Lea (48 cm, 2550g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Lara light            26.05     
 25.04      Zarja (45 cm, 1820g) 
                                                       Izak   (46 cm, 2100g)
1. mesec 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Dudica1              01.05.      27.04.      Maj (54 cm, 3740g)
1. mesec: 4330g, 53.7cm, 37.6cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 26.06.2009
UZ kolkov:
13.07.2009

vanilla                 02.05.     28.04.       Kaja (49 cm, 2770g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

ella                    01.05.       28.04.      Oskar (55 cm, 4340g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

lananai               16.05.      29.04.      Tisa (47 cm, 2910g))  
1. mesec: 4300g, 51.5cm, 37cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:18.08.2009

meduzica            02.05.     30.04.       Timotej (53 cm, 3470g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mayflower          09.05.     30.04.       Maks (54 cm, 3850g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

BarbyD               09.05.      30.04.       Eros (53 cm, 3830g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

zmajama           11.05.       30.04.       Tai (49 cm, 3280g)
1. mesec: 4020g, 54cm, 37cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
30.06.2009
UZ kolkov: 03.08.2009

Greenie             11.05.       30.04.       Karin (49 cm, 2880g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

*bucka*             02.05.      30.04.       Jaka (51 cm, 3000g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

AKP                  16.05.         01.05.      Nike Taja (52 cm, 3780g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled
: 01.06.2009

Pikicapokica6   01.05.       02.05.       Žana (55 cm, 3940g)
1. mesec: 5655g, 57cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 09.07.2009

Zoja10               09.05.      02.05.       Taja  (53 cm, 3500g)
1. mesec: 4100g, 53cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 06.07.2009

UZ kolkov: 16.06.2009

Blueeyes            03.05.      03.05.       Gaja (51 cm, 3260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 17.06.2009

Kasija                11.05.       03.05.        Gal (56 cm, 4050g) 
1. mesec: 4830g, 56cm, 39cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

lake                    09.05.      03.05.       Taja (48 cm, 2660g)
1. mesec: 3630g, 50cm 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Čebelca10      10.05.          03.05.       Tijan (50 cm, 3280g)
1. mesec: 4050g, 52.5cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

baba84             05.05.        03.05.      Taj (53 cm, 3720g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

taškica             17.05.        04.05    Jurij (49 cm, 3160g) 
                              Andraž (51 cm, 2765g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

ledenka             11.05.       05.05.       Maks (51 cm, 3720g)   
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled   

nati45             04.05.         05.05.       Ivana (50 cm, 3050g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 10.06.2009
UZ kolkov: 04.08.2009

leela                  08.05.       05.05.       Filip (51.5 cm, 3160g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec

ttmmbb             13.05.        06.05.      Igor (52 cm, 3569g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 10.06.2009 

psaša                10.05.        06.05.      Lara (48 cm, 2630g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

supernova2002 23.05.      06.05.      Maruša (53 cm, 3250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

annya              03.05.         06.05.       Taja (51 cm, 3440g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

tubby                11.05.        07.05.      Maks (54 cm, 4250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Christiana21    31.05.        07.05.      Klara Gloria (40 cm, 1370g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

majuška10     10.05.          07.05.       Tea (53 cm, 3280g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

petrazg             10.05.        07.05.      Luka (53 cm, 4590g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 08.06.2009  

Zoja09             10.05.         09.05.      Zoja (50.5 cm, 3740g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec

gala                 14.05.         09.05.       Jerca (52 cm, 3720g)  
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

BIA79              21.05.        10.05.       Klara (54 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled 

k.tja                09.05.         11.05.        Urban (52 cm, 3530g)
1. mesec: 4710g, 55cm, 38cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
13.07.2009

momacus        26.05.          12.05.       Gašper (51 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

girly                  07.05.        12.05.     Kris (55 cm, 3760g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

copka              02.05.         13.05.       Sebastian (56 cm, 4260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 16.06.2009

mani2             09.05.          13.05.       Maria Romana (50 cm, 3110g)  
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 17.06.2009

SANEK1          05.05.          13.05.       Filip (52 cm, 4480g)    
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

petra a            15.05.          13.05.       Nejc (54 cm, 3720g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 15.06.2009

OliveOyl         17.05.          14.05.       Tina (50 cm, 3420g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec

FLASK_A        14.05.          14.05.       Maja (52 cm, 3480g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

cebelica82     19.05.          14.05.        Neža (51 cm, 3240g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 15.06.2009

Rebeka_         16.05.          15.05.        Sara (50 cm, 3240g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
22.06.2009

alijana              12.05.        16.05.     Alina (47 cm, 3300g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

madejka         23.05.          17.05.       Tobija (53 cm, 3820g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

masi                04.06.          17.05.       Mia (46 cm, 2260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

peneja             05.05.         17.05.        Luka (54 cm, 4170g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

rozcaa

17.05.         19.05.        Urban (49 cm, 3320g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji mesec

maja1488      14.05.          20.05.        Zarja (55 cm, 4250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 17.06.2009.
UZ kolkov: 10.06.2009.

Hanaja            14.05.         20.05.        
Maksim (52 cm, 3600g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mama11           20.05.         21.05.      Julija (53 cm, 3730g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
26.06.2009

Cveka30          23.05.         22.05.       Nika (53 cm, 3850g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Nasledji pregled
:
26.06.2009

pokica_            23.05       22.05.    Anej (55 cm, 3700g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Nasledji pregled

pikonina           23.05.        22.05.    Sara (51 cm, 3080g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled  

playgirl              27.05.        22.05.   Elen
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

krempelček      18.05.        23.05.  Timotej Jernej (50 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

buterffly           17.05.        23.05.    Žan Marcel (54 cm, 3660g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

dito                   22.05.         24.05.   Gal (49,5 cm, 3340g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

HM84                19.05.         24.05.   Alex (52 cm, 3400g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Sonček83          20.05.        24.05.   Žan (53 cm, 2900g)
1. mesec

2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

andrejka   
         27.05.        24.05.   Gaber (55 cm, 3700g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Majch                29.05.        25.05.     Živa (54 cm, 3940g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

elyy                   29.05.        25.05.     Tian (52 cm, 3500g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
30.06.2009

Tanja_               27.05.        27.05.     Hana (49 cm, 3280g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
29.06.2009

PapuaNG             25.05.       28.05.    Svit (52 cm, 3650g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
29.06.2009

*Lina*                27.05.       29.05.    Oskar (57 cm, 4230g)
1.mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

KatMat                24.05.       30.05.    Tija Atalija (49 cm, 2760g)
1.mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Biba Maja            23.05.      31.05.     Aleks (54 cm, 4250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
07.07.2009

Katarina_K         21.05.      03.06.    Simon (51 cm, 2920g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 9.6.2009 12:49:45 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?