|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
4.6.2009 9:51:40   
petra a
a polento zarad kakovosti mleka...sej lahka tud corn f.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
4.6.2009 9:55:26   
Dudica1
joj PETRAA ne vem zakaj polenta...user posted image ...slišala sem da je ta koruzna moka za mleko na kakšen način pa ne vem...sej je vseen a je al ni neki mormo jest...jaz bom en dan pop*** no ker katera stvar mi zapaše jo ne smem user posted image user posted image user posted image
Včeri je edn prodajal take češnje hrustavke pa sm jih lohk sm gledala k so se drugi basali s tistim češnjam user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
4.6.2009 9:56:49   
FLASK_A
Nohtki- zakaj pa jih strižete? Maji se tako lepo ob robovih mal zatrgajo (sami od sebe, ker so tako mehki) in jih samo potegnem. Pa je super, nič nima ostrih nohtkov.

Bradavice- nevem, meni bepanten pomaga...

Lakotauser posted image Šibam!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
4.6.2009 10:03:00   
Dudica1
flaska naš Maj ima tako močne nohtke da se mu jih ne da niti malo upognit kaj šele da bi se mu sami lomili...tako da jih strižemo in je čist priden pri miru...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
4.6.2009 10:04:07   
Kasija
Dobro jutro!

Elyy mi smo bili nekje 7. dan za par minut v atriju, pri desetih dnevih že na krajšem sprehodu, potem pa par dni za tem že kar šlli ven na pizzo za ene 3 ure. Itak je zdaj zunaj toplo, v košku pa tudi ne piha.

flaska meni tudi odleže vsakiš, ko moj mali končno zadiha po tretmanu z babayvacom. ga je prav težko poslušat, ko se muči in sope.

Zdaj pa čakam, da gal odspi jutranjo rundo in potem se podojiva in morava po pleničke v mullerja. Če se bo izšlo, seveda. Škoda, ker ni sončka...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
4.6.2009 10:05:54   
Kasija
dudica te popolnoma razumem glede češenj. jaz sem si željo potešila s češnjevim kompotom.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
4.6.2009 10:19:11   
PapuaNG
jutro, mi smo tudi danes še kar mirno spali. Je bil pa včeraj prava driska. Mu je pomoje patronažna cel sistem podrla, ker ga je zbudila in potem je bil še cel dan cmizdrast pa sam po rokah se je hotu nosit. Ga je stehtala in naj bi dobil le 50g od nedelje pa je rekla, da je premalo. Sicer je rekla, da je možna razlika med njeno tehtnico in tisto v P, tako da ga bomo v petek še enkrat tehtal. Kaj pa vem-doji se redno na dve-tri ure, redkokdaj 4 (ponoči), lačen pomoje ni, ker vedno pridno zaspi, če ga krči ne dajejo.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
4.6.2009 10:20:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blue a si govorila z KATMAT?
Mi smo podobno spali kot pri vas...od 21h do 4h pa potem še do pol 7h...user posted image user posted image user posted image
Zdaj se je pa najedu in spančka jaz pa sm že pozajtrkovala dala ene cunje sušit in ene prat...likat se mi pa ne da...

ne nism... ji bom zdejle eno sporočilce poslala da vidim kaj dogaja pri njih.. če jih njohova lepotička pusti spat

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Ti bi ji kr dva tedna dala, mi se nismo tok časa uvajale user posted image

ja res je, ampak nej ji bo ker zaključje sezono zmajčkov... jz sem pršla 6.5. s porodnišnice, 7.5. sem se pa že javila user posted image  user posted image  takrat je bla Gaja še pridna... zdej pa zaspi sam če voha mami - torej na rokah.. tko da jo mam zdej v kengurujčku - pa spi k top user posted image  user posted image  prov smrči

mislm teli mali ljudeki (beri: user posted image ) ... njim je vse oproščeno k so tko kjut.. če bi pa mi to skoz delal (sral, prdel, bruhal) bi nas mel pa za nekulturne

Tanja_ uh super, fajn ste spali,... očitno zdej prnašaš notr za vse nazaj user posted image  user posted image  user posted image

sm pa šla mal prej vn solato presajat, pa itak da se je začela dret... tko da je mogla žal mal počakat.. nisem mogla vsa blatna notr laufat k njej... k sem pa 5 minut kasnej pršla je bla pa že vijolična od dretja, z glave ji je kr teku švic... tale naša mala nas izkorišča user posted image  

dudica jz tud samo gledam une lepe češnje, pa cedim sline... sem si pa zanč kupila zalogo češnjevega kompota, tko da mam enih 5 piksen.. bo za neki časa mir ... pol me bo pa že minilo k se jih bom najbrž prenajedla user posted image

FLASK_A  sej moji so se tud prej tko trgali nohtki, pa sem samo do konca potegnila dol, zdej se ji pa ne več.. ne vem zakaj ne.. ma očitno že bolj trde... tko da včer sem ji to delala k je bla budna, pa ni nč protestirala... sam čudn je gledala.. edin pavčkov ji nisem mogla postrižt, k tko pestke skup stiska... no, une bomo pa drugič.. sej še niso tok veliki

taškica čestitke Andražu in Juriju za 1 mesec user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.6.2009 10:22:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jutro, mi smo tudi danes še kar mirno spali. Je bil pa včeraj prava driska. Mu je pomoje patronažna cel sistem podrla, ker ga je zbudila in potem je bil še cel dan cmizdrast pa sam po rokah se je hotu nosit. Ga je stehtala in naj bi dobil le 50g od nedelje pa je rekla, da je premalo. Sicer je rekla, da je možna razlika med njeno tehtnico in tisto v P, tako da ga bomo v petek še enkrat tehtal. Kaj pa vem-doji se redno na dve-tri ure, redkokdaj 4 (ponoči), lačen pomoje ni, ker vedno pridno zaspi, če ga krči ne dajejo.

čist možno da je zarad različne tehtnice.. men gre pa naživce k že od 14.5. nismo nč tehtali... pa še morm čakat do 17.6. user posted image  user posted image  k me res zanima kok na teži pridobiva

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
4.6.2009 10:23:26   
Dudica1
no pa sporoči kaj pravi KATMAT...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
4.6.2009 10:39:24   
Blueeyes

no pa sporoči kaj pravi KATMAT...user posted image

bom če bo kej odpisala... sem napisala da jo rr-jevke pogrešamo, če ma kej časa in če ji Tija Atilija dovoli da nej pride kej naokrog pogledat... ponavad ona takoj odpiše, zdej pa nič,  tko da mogoče spančkajo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
4.6.2009 10:45:57   
FLASK_A
pa velikokrat na christiano pomislim... upam, da se že cartajo s Klaro Glorio domauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
4.6.2009 10:47:01   
lake
Smo spal pol ure po hranjenju, zdej je pa spet lačna, jst ne vem... Je na 1 1/2 ure, po 70 ml, če ji dam pa več pa zbruha. Sej ni čudn da me bradavice bolijo če morm skoz črpat. user posted image

Kok so vaši na dan pokonc?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
4.6.2009 11:02:04   
Dudica1
LAKE naš spi bolj dopoldne...popoldne pa bolj tako,če je u vozičku še...drugač pa ko se naje včasih takoj zaspi včasih pa mal okrog gleda pa mal kasnej zaspi

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
4.6.2009 11:03:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

pa velikokrat na christiano pomislim... upam, da se že cartajo s Klaro Glorio domauser posted image user posted image

jz tud srčno upam da so že skupaj, pa da se lupčkajo tko k se mi skoz doma

od U_SURDI pa še kr nobenga glasu user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
4.6.2009 11:05:02   
Blueeyes

Smo spal pol ure po hranjenju, zdej je pa spet lačna, jst ne vem... Je na 1 1/2 ure, po 70 ml, če ji dam pa več pa zbruha. Sej ni čudn da me bradavice bolijo če morm skoz črpat. user posted image

Kok so vaši na dan pokonc?

glih včer sem v eni knjigi brala, da pri enemu mesecu kao po 17h ur spijo... moja zihr ne... moja mogoče kakšnih 12-13 ur spi, ostalo pa dretje, na joški al pa gleda po bajti

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
4.6.2009 11:10:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

od U_SURDI pa še kr nobenga glasu user posted image

ona je pa očitno mogla še enkrat na šivanjeuser posted image

LINK

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 4.6.2009 11:14:50 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.6.2009 11:16:04   
mayflower
Sploh vas ne spremljam, ker nimam cajta. Tamli je pridkan, razen kako noč  ga sračka po par ur in noče spat.

V enem mesecu smo se 1 kg (4925g) zredili in zrasli 2 cm (56cm). Naslednji pregled pa 3.7.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
4.6.2009 11:16:57   
lananai
Lananai Moja se je še manjša rodila, tko da me prov zanima jutr kok jo bo zmerla, pa zvagala pediatrinja.

A ma kera kakšno idejo s čim si naj dojke mažem. Mam čist boleče od črpanja, ne vem kok časa bo še tole šlo. Mažem z Bepanthenom pa en drek nuca.

Kako maš pregled šele 18. 8. , sej bi ga mogla pri dveh mesecih tud met, a ne?

Srečno na pregledu.

Za mazat lahko probaš Lanolin ali pa Mustela. To zadnje se dobi samo v lekarni  - mi je patronažna ene testerje prinesla, ma nisem še sprobala, ker nimam problemov zaenkrat.

Nimam pojma, kako je tko pozno datum... Tako mi je dala. Bom vprašala kakšno mamico iz našega konca. Po moje ma vsak ZD svoje navade.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
4.6.2009 11:20:28   
FLASK_A
Lejte moje lepe učke, ki imajo danes 2.rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
4.6.2009 11:27:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Lejte moje lepe učke, ki imajo danes 2.rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
4.6.2009 11:40:56   
lananai
Ja no sej bomo tuki tud fajn čvekale, mogoče bojo teme mal drugačne, pa pomočnikov ne bomo več tok zlo rable, pa časa ne bomo tok mele, ampak se bomo pa portudle.

Zdej bomo šele rabile pomočnike, ker bomo imele premalo rok za vse postorit... user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
4.6.2009 11:47:02   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ja no sej bomo tuki tud fajn čvekale, mogoče bojo teme mal drugačne, pa pomočnikov ne bomo več tok zlo rable, pa časa ne bomo tok mele, ampak se bomo pa portudle.

Zdej bomo šele rabile pomočnike, ker bomo imele premalo rok za vse postorit... user posted image

user posted image user posted image user posted image Dedci bodo pa v službi- itak, da bomo pomočnike še bolj rabileuser posted image Da bomo vsaj malo mlek', diete, jokanje, krče in našo poškodovano "klet" pozabile

Blue, hvala user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 4.6.2009 11:49:02 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
4.6.2009 11:55:39   
Dudica1
user posted image

ne se hecat ej kva je luškan...sm že zadnč rekla no...s temi očki nas čist zapeljejo...sej naš ma tud božanske učke svetle...pa kej ušpiči pa te samo s temi očkami pogleda pa nism nč več jezna...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.6.2009 11:55:39   
Tanja_

tanja imenujejo se MYLICON GOCCE,a ste kje blizu meje al kaj...ja dobi se jih v italijanskih lekarnah
Joj k ne vem kdaj bi ti jih jaz lahko zrihtala,ti bi jih sigurno rada čimprej a ne

Hvala dudi!V bistvu jih ne rabim nujno, ker mala še nima krčev, ampak bi si jih za vsak slučaj nabavila. Drugače sem iz Lj. ampak, če bo treba, bo že mož šel v Trst. Tko, da, če bo še kera jih hotla, ni panike.

Patronažna je bila- od sobote smo se zredili 200 gramovuser posted image user posted image user posted image Bravo moje joškeuser posted image
Zdej sta pa z očijem na sprehodu, je rekla, da gremo loh 2x na dan po 1 uro ven. Jst se pa še kr ne počutim za it. Me je zgleda res porod tok izčrpal. Pa zdi se mi, da je tud men en šiv popustiluser posted image Ne vem, a nej kličem G, al kaj. Eni prjatlci je tud, pa so ji rekli, da to ne popravijo, razen če je res hudo oz. potem pri naslednjem porodu. Jst ne vem kdaj bo to pri meni.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.