|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
23.5.2009 20:47:29   
lake
Krempelček, pokica, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Jst se vam pa oglašam z Bleda, sva ble dons ene pret ur na sprehodu okol jezera, je spala k ubita, še med hranjenjem, upam da ne bo ponoč galame.

Dudica:Jst bi tud rabla une kapljice, če res pomagajo. A so proti nappenjanju tud?

Oblečeno mam pa not in zuni bodi z dolgimi rokavi in hlačke, baje da kratkih rokavov jim pa še ne smemo dat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
23.5.2009 20:53:23   
Pikicapokica6
Lake, si me spomnila - zakaj naj ne bi smeli dajat kratkih rokavčkov? Jaz ji dam bodi s kratkimi rokavi pa tanke bombažne hlačke in nogavičke, čez pa jo pokrijem s pleničko, pa je še vedno čist prepotena, čeprav gremo zgodaj dopoldne na sprehod! Mislim, da mamice pretiravamo z oblačenjem dojenčkov, čist res, pa na vsakem koraku slišiš drugačno mnenje o tem, kako ga obleči.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 602
23.5.2009 21:01:17   
lake
Ne vem, sm zanč vprašala patronažo, če ji dam lahko kratke rokave, pa je rekla da še raj ne. Čeprov pomoje ji bom zlo kmal dala kratke rokave, ker drgač bo zgorela. 

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 603
23.5.2009 21:12:51   
Pikicapokica6
Aja, še to sem hotla vprašat - kje spijo vaši dojenčki? Z vami v postli al posebej? Jaz jo imam kar pri sebi, s zna že skoraj sama priklopituser posted image , odklopit se pa zlepa nočeuser posted image . Imam občutek, da bi kar celo noč preživela na moji joški, če je ne bi odstranilauser posted image . Dudica pa nič kaj ne pride v poštev. Kadar ji jo hočem poturit, se tako razburi, da je naslednjo uro spet na joški. Tako da sem jaz njena duda. Izkušnje nič ne pomagajo - spet delam isto napako kot prvič, ampak kaj čmouser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 604
23.5.2009 21:27:35   
lake
Zaspi v  svoji pojstlci, samo ponoči ko jo nahranm, se mi je ponavad ne lub dat nazaj, oz. zaspim zravn, tko da je do naslednjega hranjenja pro nama, samo naju je strah da bi se obrnila in jo poteptala. 

Neposredna povezava do sporočila: 605
23.5.2009 22:23:48   
Kasija
Hvala za pohvale gala user posted image

Mi smo šli pa danes an sprehod po centru ljubljane in še jest. Je bilo super končno biti zunaj. gal je spal skoraj do konca sprehoda, ker sva pretiravala z dolžino, se je zbudil in smo se dojili v parku. ampak je bilo super user posted image

oblačenje mah ja kaj vem. zdaj je v bodiju z dolgimi. ponoči dobi še hlačke ali če se shladi. samo danes mu je bilo ful vroče in tudi razmišljam o kratkih rokavih, samo se kar ne morem odločit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 606
23.5.2009 22:28:46   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6
Me pa zanima, koliko imate še kaj čišče? Pri meni je vsak dan le nekaj kapljic in se meni to zdi nekam čudno?

Jst že par dni nimam več čišče.

Neposredna povezava do sporočila: 607
23.5.2009 22:32:09   
lananai
Tisa spi v svoji posteljici. Tudi ponoči jo podojim in dam nazaj v posteljico spat. Zadnje čase je pridna in lepo nazaj zaspi, brez jokcanja. Danes je prvič bila oblečena samo v bodi, brez hlačk - ko je spala, pokrita. Za zunaj ima še oboje dolgo.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 608
24.5.2009 0:25:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Naša ima pa krčke... Pa nič ne jem SPLOH! Pa jo imamo že celo noč in cel dan na rokah. Kapljice imam od Koroških lekarn, pa pomagajo za kako urico, potem pa spet jovo na novo. Sem že kar zmatrana od vsega...user posted image

FLASK_A odkar Urbanu dajem komarčkov čaj (od Hippa, od enega tedna naprej), so krčki kar izzveneli... mogoče je pa samo žejna in sploh nima krčkov? zdaj, ko je tako vroče... je danes popil 2 dcl... seveda čez ves dan. se včasih tako milo zajoka, ko ga prislonim k joški, v kateri je samo hranilno mleko,... ker v tej vročini še meni ne uspeva popiti toliko tekočine, da bi se je nabralo v moji mlekarni za žejo... sem stalno žejna in na robu dehidracijeuser posted image ... če prej popije malo čaja, se prec rajši prisesa za mleko.
pozanimaj se malo pri patronažni, kaj ti priporoča.
jesti pa le moraš!user posted image

Oliveoyl naš malček ima majčko in žabice... dolgi rokavčki, seveda. mu stalno preverjam lička in rokice, (pa za vratom, seveda)... dokler ima prijetno hladne, bo še naprej tako napravljen, ko pa bodo postale vroče, začnem s kratkimi rokavčki... predvidevam, da tam nekje sredi junija, če bodo temperature ostale poletne.

zmajama... Syntocinon se uporablja kot pršilo za nos, ki spodbuja pretok mleka... pokliči v porodnišnico, če ga potrebuješ... ti ga predpišejo, če imaš prsi trde kot kamen in ti masaža nič ne pomaga...
ko sem ga uporabila prvič, pri dojenju prvega, mi je takoj začelo teči iz prsi v potokih,...
tokrat pa šele malo kasneje... si pihneš v nos nekaj minutk pred dojenjem,... na otročka naj ne bi imelo nobenega vpliva.
zdaj ga ne uporabljam več, ker se mi mleko samo regulira... ko ga je preveč, steče samo ven.
se je pri tebi stanje že popravilo?

ga boš kar scrkljala, malčka,user posted image  ...
danes sem sestavila stol-ležalnik. prav super zadeva, bi prec ležala tam,... Urbana še nisem posadila vanj, je pa Oskar lezel nanj in užival. sem si mislila, da ko je bil pa tako majhen, da bi bil primeren za v ta stol, pa ne bi hotel biti v njem...user posted image  in ko sem ga vozila okrog z vozičkom, sem ga pravzaprav nosila v roki in zraven potiskala voziček, zdaj pri treh letih pa bi se igral dojenčka,...user posted image

jutri bo moj Oskar dopolnil tretje letouser posted image user posted image user posted image ... tako hitro minejo ta leta. zdaj pa lahko postanem malo user posted image , ker pravijo, da se do tretjega leta izoblikuje značaj... mu bom začela nagajatiuser posted image .
je prav priden fantič (če odštejem tiste škratkove pike)! mu pravim, da ga ne bi zamenjala za nikogar in ničesar drugega!
sem vam omenila, da je kakšne 3 dni nazaj začel lulati in kakati v kahlico sam od sebe? prej sem se trudila, da bi opustila plenico, on pa mi je vsakič rekel, da bi rajši imel plenico kot pa gatke, potem pa kar naenkrat brez (no, ja... za ponoči jo še ima). in to zdaj, ko smo dobili Urbana! (kot sem slišala, takrat ponavadi začnejo spet lulati v plenico,...)

Pikicapokica6 - bravo za težo; 5 kg!
krvavitev pa - se mi zdi - se mi ustavlja. bledo rdeče - svetlo rjave barve je. v ponedeljek bosta 2 tedna od poroda. po drugi strani pa zna to ustavljanje trajati...user posted image  upam, da ne bom imela tega vseh 6 tednov, kot v prvo... ker v tej vročini me pa vložki kar živcirajo.
šivi mi tudi še niso odpadli.

glede spanja pa... kadar je ponoči pri nama Oskar, potem Urbana pustim v košku, da ga Oskar slučajno ne bi poležal, ko se med spanjem včasih tako premika... če pa ima Oskar miren spanec v svoji posteljici, potem Urbana crkljam zraven sebe... za zdaj sta še oba zadovoljna s tem redomuser posted image .
kakšno jutro pa smo vsi skupaj,... izgleda pa nekako tako: Urban na prsih, z glavico na moji levi roki, s katero držim Oskarja... včasih, če sem sama in moram oba hkrati dati spat, tudi izgleda tako (seveda Urban zaspi pred Oskarjem).

ja, pa sem šla spet čez polnoč,... in bom jutri tarnala, kako sem neprespanauser posted image .
želim vam lahko noč; vam in vašim user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
24.5.2009 7:18:39   
Dudica1
JUTRO...

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dudica:Jst bi tud rabla une kapljice, če res pomagajo. A so proti nappenjanju tud?

HM če so proti napenjanju tud ne vem,ker ne znam italjansko...user posted image ...so pa proti krčem...in našemu se mi zdi da pomaga...al so se mu pa tako nehali...ne vem...

oblačenje jaz ga imam notr in zunaj v bodiju z dolgimi rokavi in žabicami do pasu...

spanje spi v svoji posteljici,tudi ko podojim gre nazaj v svojo...ker vem da ko ga bom enkrat dala v mojo da ga bom težko odvadila potem...tega pa nočem da bi pri nama spal...user posted image

čišče tudi jaz že nekaj dni nimam več...user posted image

k.tja
ležanik mam tud jaz in je ful rad notri...pa še večji ga lažje gleda in opazuje...pa daje dudico...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
24.5.2009 7:58:29   
FLASK_A
Dudi, zdej sem nekej pogruntala pri naši- če pa še ta način ne bo pomagal, te bom pa res prosila za kapljice. Super si, vsaj vem kam se obrnit, če bo potrebno user posted image Na dudo ji stisnem eno do dve kapljici, potem pa ona cuca in se sprdi ko nora. Vsaj včeraj je bilo tako. Potem je bilo bolje. Upam, da bo to palilo od zdaj naprej.

Čišča- jaz jo imam še, pa saj je razumljivo, saj je mala stara šele 10dni.

Spanje- poskušamo, da bi stalno spala v svoji posteljici. Danes je uspelo, včeraj ne... Včeraj je ful jokcala, pa ji je bilo bolje pri meni. Danes pa čisto druga pesem, je brez problema spala v svoji posteljici. Upam, da bo tako tut naprej.

Oblačenje- dolg bodi in dolge hlače. Popoldan, ko je res vroče, ji hlačke slečem. Ji pa zelo paše vročina, najraje je čisto zadekana ponoči in dopoldanuser posted image Ko medvedek izgledauser posted image

K.tja- hvala za nasvet! Pišuka, aveš da je tudi to čisto možnouser posted image Mogoče je pa res žejna. Bom poskusila. Jem pa, jem. Kruh, vodo, kompot, kak namaz... Okrnjen jedilnik vglavnem. Potem bom pa počasi dodajala pa poizkušala, kaj ji paše in kaj ne.

Pikicapokica, kaka težauser posted image user posted image Ma super vama gre!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 611
24.5.2009 8:22:11   
Dudica1
no kar recite,če bo katera potrebovala...user posted image
zdaj grem pa na teraso na kavico...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 612
24.5.2009 10:07:29   
lake
Dobro jutro!

Je  včeri tok spala cel dan, da je bla ponoč galama user posted image . Ne razumem kako lahko čez dan po hranjenju takoj zaspi, ponoč je treba pa eno uro okol gledat.
Pa neki oblačno je kle na Bledu, o treba s sprehodom še mal počakat.
Čišča: Jst jo mam še vedno, tri tedne po porodu, samo je res samo še rumenkasta, šivi so me pa končno nehal bolet pred parimi dnevi, tko da lahko vsaj normalno sedim in hodm.

Flaška: Sva že dve brez apetita, tud cel dan nebi nč jedla, ker nisem lačna, pol mi je pa slabo zvečer, dobr da mleko nastaja, glede na moje neprehranjevanje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 613
24.5.2009 11:00:36   
Anonimen
dobro jutro!

malo po računalniku,... potem pa z Urbanom v avto in na Oskarjevo praznovanje rojstnega dne!
sicer bomo samo v ožjem družinskem krogu, ker se mi kakšne hude žurke še ne da pripravljati... glavno da bo tortica!
Oskar je že šel z vlakom... smo imeli zjutraj malo sceno, ker se je želel igrati z vlakcem, ki je pravzaprav nastavek za svečkeuser posted image  ne bi smelo biti tako.

imejte se lepo!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
24.5.2009 13:31:18   
AKP
Sem na hitro prebrala novosti. Imam kronično pomanjkanje časa. Blueeyes se vidi, da proti koncu nisem več bila na tekočem. Mi smo danes stari 24 dni in že nosimo od srede dalje kratke rokave. V hiši imamo 26 stopinj in imam oblečen body z kratkimi rokavi in tanke hlačke brez stopal, spodaj pa ima zokne. Zdaj se počasi odpravljamo ven in ji bom oblekla čez body tanko majico. Sem imela res super patronažno, ki me je takoj opozorila, da ne smem otroka preveč obleči. Ponoči imamo malce odprto okno in ima oblečen frotirasti pajac, pikrita pa je samo z tanko dekico. Sem jo hotela poktiti z odejo pa mi je patronažna rekla ne. Sedaj pa je sirena in bo treba našo Nikico nahranit. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
24.5.2009 15:32:39   
maja1488
Bežim od nosečk k vam. Je mal preveč podivjanih hormonov tam user posted image

20.5. se nam je pridružila Zarja. Včeraj sva prišli domov in se vsi skupaj še privajamo. Dojiva se, moram pa še mal dodajat, ker po pol ure dojenja še vedno išče in cvili. Očitno pri meni še ni zalaufalo. Drugače je OK, večinoma spi, kar pa je itak za tako male normalno. Sestrica je totalno navdušena in mormo kr pazit.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 616
24.5.2009 16:28:06   
zoja10
ooj...

če sem se dva dni nazaj hvalila da mi je dougcajt...VZAMEM NAZAJ!!!....
učeri totalna norišnica...do 1.00 ponoči ni hotla zaspat,cel dan je gledla v luft...spet jo mal krčki..
pol je pa spala do 8user posted image user posted image user posted image brez se zbujat. norišnica...

Oblekce...meni je patronažna že prejšnji teden rekla da če bo še naprej tko vroče da nej ji dam kr kratke hlačke...zdej imamo take kratke hlačke in tetra majčko ful ful tanko... za ponoči pa žabice in dolgo majcko + odprto okno...

syntocinon so meni dali v P in še en recept zanj če ga bom potrebovala in ga kr rabim..je zelo fajn!

Čajček sem tudi jaz začela dajat pomalem tm nekje 20-30 ml in zelo z užitkom spije,tako da najbrž ji kr paše...

spanje.. naša spi pr nas v postelji tudi jaz imam že občutek da se zna sama prklopituser posted image na živce mi je šlo da sm se mogla skoz dvigovat s postelje...zdej se mi ni treba user posted image je malo manj komot ampak še vedno se naspim...
tudi mene je strah da bi se zvalila nanjo...sploh ko se dojimo leže in obe zaspimo...user posted image mogoče imam zato bolj rahel spanec..upam...

zdej spi že 4 ure...jaz sem pravkar ustala,....
čakam taščo....(ja ja sej vem da mi ni lepo) bo treba skrinjo hmal nazaj začet uporabljat... držte pesti da ne bo visela tle 5 uruser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 617
24.5.2009 17:16:37   
FLASK_A
Maja, živjouser posted image Tam so res čisto nore, aneuser posted image Dojenje vama bo pa steklo, saj imamo vse težave na začetkuuser posted image Tudi midve še nisva čisto sinhroni...

Kava- a jo pijete? Koliko in kakšno- brezkofeinsko mogoče? user posted image

Oblačenje- naši fuuul paše, da ji je vroče očitno. Bolj je zadekana, bolj spiuser posted image Trenutno je v bodiju z dolgimi rokavi, hlač nima. Zavita je v tetra pleničko in deko- spi ko polhekuser posted image No, samo da je mir v bajti :))

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.5.2009 18:18:58   
Pikicapokica6
FLASK_A - to sem tud pri naši ugotovila, da bolj spi, če je bolj oblečena. Jo sploh ne moti, da je vsa prepotena. Ampak mene je samo strah, da mi zakuha. Ker takrat pa menda otročki kar spijo in spijo in sploh ne veš, da je kaj narobe. Tko me je ena moja kolegica prestrašla. Sem prvič rodila na pozno jesen in ne poznam težav z vročino, zato mi ni čist jasno, kako naj oblečem našo dojenčico. V stanovanju imamo tudi tako vroče, da nam vsem kaplja, Žano imam pa kar samo v bodiju s kratkimi rokavi, pa ima še mokre laske.

Kava - je ne pijem - še. Včasih pa sanjam, da bi jo....z veseljemuser posted image Ampak bom še malo počakala. Tudi pri ostalih stvareh še zelo pazim iz preventive. Ker jo že zdaj malo krčki dajejo, pa ne jem nič takega. Ko bo stara en mesec, pa počasi začnem pri kakšnem košču jabolka in tako naprej. Pa bomo vidli, kako bo prenesla. Drugače pa zelo pogrešam "normalno" hrano.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.5.2009 19:45:52   
FLASK_A

Drugače pa zelo pogrešam "normalno" hrano.

Jaz tudiuser posted image Kaj pa ješ? Kako izgledajo tvoji obroki?

Do danes sem bila na piščancu, rižu, solati/ pečen krompirček, piščanec... Marmelada za zajtrk... Kakšen jogurt za vmes.

Kaj lahko še jemo dobrega?

Neposredna povezava do sporočila: 620
24.5.2009 19:51:15   
OliveOyl
Obara,ribji fileti..user posted image user posted image
Mi smo pa na golažu pa pečenem krompirčku,piščancu..

Kavo pijem 2x na dan,do zdaj je bilo o.k.,edin danes je pa nekam sitna,se bodo krčki začeli po moje.
Se gremo rihtat za spat,v enih 2 urah nam bo ratalo,hoče bit skoz priklopljena.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.5.2009 20:44:59   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Drugače pa zelo pogrešam "normalno" hrano.

Jaz tudiuser posted image Kaj pa ješ? Kako izgledajo tvoji obroki?

Do danes sem bila na piščancu, rižu, solati/ pečen krompirček, piščanec... Marmelada za zajtrk... Kakšen jogurt za vmes.

Kaj lahko še jemo dobrega?

Hmmmm, kosilo je dokaj normalno, podobno kot ti rižki, krompir, juha obvezno, kakšne bučke si popečem za na špagete.....ampak če po resnic povem, meni se ne da prov ne vem kolk ukvarjat z mojo prehrano, tko da več ali manj jem vsak dan eno in isto  in sploh ne razmišljam o kakšnih posebnih spelicetah(user posted image ). Zjutraj obvezno pol litra kakava s corn flakes-om (menda da je koruzni zdrob dober za nastajanje mleka, no jaz jem pa corn flakes in si nekako predstavljam, da je zadeva zelo podobnauser posted image ), zvečer pa rada jem kakšen gres. Aja, pa obvezno kompoti, na litre kompotov. Moj mož je čisto popenil, ker je včeraj 2 uri lupil jabolka in hruške.....Revež je moral več ali manj svoj očetovski dopust preživeti v kuhinji in skrbeti za starejšo hčerko. Ampak tako je tudi pravuser posted image . No, pa rada imam tudi maslo in marmelado na kruhu ali prepečencu. Pogrešam pa sveže sadje in zelenjavo, pa čokolado, pa čokolešnik in kitajsko hrano (mmmmmmuser posted image )....Nekatere pravijo, da jedo vse, pa mali nimajo krčev. Ali je katera od vas med njimi? Ker težko verjamem temu.....

Danes sem pa jedla orado, popečeno na olivnem olju, in je mala zeleno kakala in se zvijala dve uri. Ali je možno, da od te ribeuser posted image

< Sporočilo je popravil Pikicapokica6 -- 24.5.2009 20:47:35 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.5.2009 20:45:44   
lananai
Zdej se pa že tuki več dogaja kot na pričakovanju... Fajn. user posted image

Jst sem Tiso lihkar podojila. Zdej bo upam zaspala. Je bila cel dan neki sitna in jokasta, se je na uro pa pol do dve zbujala. user posted image Pa jokala, dokler je nisem v roke vzela in k joški pristavla. Potem se je pa samo zraven stisnila in zadremala. Nič jasno... Mogoče je bila pa res samo žejna, kot ste ene omenile. Bom jutri mogoče probala malo čajčka dodat, če bo spet sitna. Kako jim pa dajete čaj - po žlički al kar v flaški?

< Sporočilo je popravil lananai -- 24.5.2009 20:46:19 >

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.5.2009 20:47:47   
lananai
Nekatere pravijo, da jedo vse, pa mali nimajo krčev. Ali je katera od vas med njimi? Ker težko verjamem temu.....

Jst zaenkrat jem vse in Tisa nima krčev. Upam, da tko ostane...

Neposredna povezava do sporočila: 624
24.5.2009 20:49:46   
lananai
user posted image  

NICK                 PDP    RODILA     PODATKI  

Šmarnogorka      15.05.    20.03.       Bor (1700g)  
                                                           Vid (1340g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mary12               12.05.    31.03.       Kristjan  (50 cm,2960g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mucka25             08.05.    02.04.       Tina (1530g) 
                                                           Nina (1970g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

dobrovoljčica      07.05.    04.04.       Eva (44 cm, 1740g) 
                                                   Maj  (46 cm, 2100g)
1. mesec   
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

daisy24               27.05.    14.04        Klara (44 cm, 1910g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

heln                     07.05.     19.04       Rubi
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Maj_Taj               01.05.     19.04                 (46.5 cm, 2980g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

PC Baby           01.05.        20.04.
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Ebetka                 01.05.     21.04       Iza (46 cm, 2650g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled 

Lara light            26.05     
 25.04      Zarja (45 cm, 1820g) 

Izak   (46 cm, 2100g)
1. mesec 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Dudica1              01.05.      27.04.      Maj (52 cm, 3700g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 27.05.2009

vanilla                 02.05.     28.04.       Kaja (49 cm, 2770g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

ella                    01.05.       28.04.      Oskar (55 cm, 4340g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

lananai               16.05.      29.04.      Tisa (47 cm, 2910g))  
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 03.06.2009

meduzica            02.05.     30.04.       Timotej (53 cm, 3470g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mayflower          09.05.     30.04.       Maks (54 cm, 3850g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

BarbyD               09.05.      30.04.       Eros (53 cm, 3830g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

zmajama           11.05.       30.04.       Tai (49 cm, 3280g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 02.06.2009

Greenie             11.05.       30.04.       Karin (49 cm, 2880g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

*bucka*             02.05.      30.04.       Jaka (51 cm, 3000g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

AKP                  16.05.         01.05.      Nike Taja (52 cm, 3780g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled
: 01.06.2009

Pikicapokica6   01.05.       02.05.       Žana (55 cm, 3940g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Zoja10               09.05.      02.05.       Taja  (53 cm, 3500g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec

Blueeyes            03.05.      03.05.       Gaja (51 cm, 3260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 17.06.2009

Kasija                11.05.       03.05.        Gal (56 cm, 4050g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec

lake                    09.05.      03.05.       Taja (48 cm, 2660g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:  04.06.2009

Čebelca10      10.05.          03.05.       Tijan (50 cm, 3280g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

baba84             05.05.        03.05.      Taj (53 cm, 3720g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

taškica             17.05.        04.05    Jurij (49 cm, 3100g) 
                                                       Andraž (51 cm, 2700g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

ledenka             11.05.       05.05.       Maks (51 cm, 3720g)   
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled   

nati45             04.05.         05.05.       Ivana (50 cm, 3050g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

leela                  08.05.       05.05.       Filip (51.5 cm, 3160g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 10.06.2009

ttmmbb             13.05.        06.05.      Igor (52 cm, 3659g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

psaša                10.05.        06.05.      Lara (48 cm, 2630g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

supernova2002 23.05.      06.05.      Maruša (53 cm, 3250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

annya              03.05.         06.05.       Taja (51 cm, 3440g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

tubby                11.05.        07.05.      Maks (54 cm, 4250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Christiana21    31.05.        07.05.      Klara Gloria (40 cm, 1370g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

majuška10     10.05.          07.05.       Tea (53 cm, 3280g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

petrazg             10.05.        07.05.      Luka (53 cm, 4590g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled 

Zoja09             10.05.         09.05.      Zoja (50.5 cm, 3740g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

gala                 14.05.         09.05.       Jerca (52 cm, 3720g)  
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

BIA79              21.05.        10.05.       Klara (54 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled 

k.tja                09.05.         11.05.        Urban (52 cm, 3530g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 09.06.2009

momacus        26.05.          12.05.       Gašper (51 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

copka              02.05.         13.05.       Sebastian (56 cm, 4260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mani2             09.05.          13.05.       Maria Romana (50 cm, 3110g)  
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

SANEK1          05.05.          13.05.       Filip (52 cm, 4480g)    
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

petra a            15.05.          13.05.       Nejc (54 cm, 3720g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

OliveOyl         17.05.          14.05.       Tina (50 cm, 3420g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 10.06.2009 

FLASK_A        14.05.          14.05.       Maja (52 cm, 3480g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

cebelica82     19.05.          14.05.        Neža (52 cm, 3240g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 15.06.2009

Rebeka_         16.05.          15.05.        Sara (50 cm, 3240g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

madejka         23.05.          17.05.       Tobija (53 cm, 3820g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

masi                04.06.          17.05.       Mia (46 cm, 2260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

rozcaa

17.05.         19.05.        Urban (49 cm, 3320g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji mesec

maja1488      14.05.          20.05.        Zarja (55 cm, 4250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Hanaja            14.05.         20.05.        
Maksim (52 cm, 3600g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Cveka30          23.05.         22.05.       Nika (53 cm, 3850g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Nasledji pregled

pokica_            23.05       22.05.    Anej (55 cm, 3700g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Nasledji pregled

krempelček      18.05.        23.05.  Timotej Jernej (50 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?