lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama Naš se zbuja podnevi na približno dve ure, ponoči pa samo enkrat. Ponavadi ga ob polnoči podojim, pol pa ima do kakih treh mir, pa se naje, zaspi tak takoj nazaj,pol pa komaj ob kakih sedmih zjutraj. tak da, naspim se pa jaz tudi . Glede na to kakšno je blo stanje v bolnici, ko ponoči nisem nič mogla spat, ker je nonstop jokal, je zaj super . Upam, da bo vedno tako . Je pa naš pridobil še 100g poleg, ga je danes tehtala. ampak je malo zlateničen, pa se bojim da bo treba it pod lučko . Čeprav je pa lula,pa kaka vse normalno, nikak noče zginit ta rumena barva. Bom vidla kaj bo jutri patronažna rekla, če bo treba it nazaj v bolnico. UZ kolkov imama naslednji teden,da vidim če treba na široko povijat. Trebuška pa jaz tudi več skoraj nič nimam, ampak bo treba še teh par kilogramčkov, ki so se nabrali dol dobit počasi , ni jih dosti, ampak se bo treba potrudit, pa sej je še čas. ne morem pa verjet, da nimam niti ene strije na trebuhu, bom pa počasi že lahko dala uhanček nazaj notri. Me pa ti šivi tak vlečejo, še fajn da imam šlauf , da lahko normalno sedim. Kaj se da kaj dobit, da prej zaceli to? Za starševski dodatek pa meni ni nič rekla, da treba rojstni list prinest Moram pa ga prinest zaradi socialne. Pa na občini zrihtat, pa zavarovanje za malega, pa še od zavarovalnice maribor dobim 222 eur. Mi smo delali UZ kolkov na dan odhoda domov. Sta oba kolka z oznako 1B, tko da mi ni treba široko povijat. To baje pomeni, da sicer še niso popolnoma OK, ma so skor v redu že. Za preprečit zlatenico je baje fajn, da mali dobi čim več svetlobe, tko da ga probi v posteljici proti svetlobi obračat. Strije pa tud jst nisem nobene dobila! Ene se baje po šivih mažejo z bepanthenom... Vprašaj patronažno, če je to OK. Mogoče bi se jst tud malo namazala, da bi blo prej kul, čeprav me ne boli tko zlo. V bolnici so mi rekli samo, naj ne uporabljam nobenega mila, naj se samo z vodo umivam.
|