zmajama -> RE: Z-majčki 2009 (10.7.2009 17:48:52)
|
V bistvu bom kar malo povprašala tiste, ki vam zvečer brez problema zaspijo - kakšen sistem imate? Jaz jo previjem, nahranim, spahnem in odložim v posteljico... kjer zdrži par minut, potem pa začne jokat, čeprav mi je pred spahovanjem že spala (če je ne spahnem in odložim, se najkasneje 10 min kasneje zbudi zaradi kolcanja, ali ker jo zrak zvija v trebuščku). Potem pa zlepa noče zaspat, čeprav je utrujena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In potem konča pri nama v dnevni sobi, kjer zaspi na rokah. Tega je pa ful nočem navaditi - zdaj je prijetno, ko ima cca. 5 kg... ko jih ima pa 8-9 ali več, pa tudi približno ni več zabavno. Pri nas je tak sistem: kopanje, previjanje in hranjenje. Ponavadi že med hranjenjem zaspi al se pa zbudi ko ga dam dol z joške, pa ga potem kakih deset minut nosim, da kupček podre. Pol ga pa dam kar v posteljico, pa če še ne zaspi, dam mal koroških kapljic na dudo pa vklopim zvezdico z uspavanko, pa kar zaspi poleg brez problema. Pa to je že od začetka tako, pa nikol ni bil problem zaspat. Drugač je pa bil zadnjič [sm=duda.gif] tak priden. Sma z mojim po dolgem času šla malo ven zvečer. So bili ravno trobentači iz Guče v Ptujskih termah. Spat sma ga dala ob devetih zvečer, pa je spal do šestih zjutraj. Verjetno je vedel da je šla mami ga malo žurat, pa jo je pustil bolj dolgo spat [sm=jezicek.gif]. Pravi srček je. A se kateri še vedno vidi ta črta preko trebuha? Pri meni se ful vidi, pa še tak postrani je do popka, pol naprej pa ravno, je ful grdo za videt.
|
|
|
|