|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
29.6.2009 15:05:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Blue, ajejej. Da res ne bo pol kakšne katastrofe čez devet mesecevuser posted image Mene on samo pogleda, pa sem že nosečauser posted image

zakaj katastrofa ? a veš kako bo to majhna razlika v mesecih ? user posted image

sicer pa sem se danes dobila na misli, kdaj bi lahko imeli še enega user posted image .... pa še niti user posted image  začeli nismo ..... pred letom 2013 pa res ne bi bila rada spet noseča, potem pa mogoče ampak zares mogoče

lina, si predstavljaš mene s treni otroci, pes, pa še mož povrhu.
se mi zmeša, ti rečemuser posted image

hec... nikoli ne veš, kaj še prinese prihodnostuser posted image glede na najino plodnost ta možnost ni izključenauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
29.6.2009 15:10:33   
dito
flask_a user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
29.6.2009 15:14:29   
AKP
K.tja sem hotela citirat meduzico pa mi ni uspelo user posted image user posted image . Očitno tudi moja spada med izkušene dojenčice user posted image .
Smo odšli včeraj na obisk k sorodnikom. Groza. Na začetku še je malce gledala naokrog, ko pa je zaspala in sem jo odložila pa se je začelouser posted image . Samo tečnarila je in ji ni odgovarjal noben položaj. Ko pa se ji je zazdelo, da ima dovolj pa je bil vik in krik. Njej edino odgovarja potepanje naokrog če se vozi. Očitno bomo obiske prestavili za kakšen mesec.
Menstruacije ni bilo, imam pa 2.7. g in je zaradi tega ta teden tudi ne potrebujem.
Mustela krema proti temencam. Kje jo kupujete in koliko stane.
Jutri imamo tehtanje in merjenje. Me prav zanima koliko se je zredila.
Sedaj pa je sirena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
29.6.2009 15:59:20   
KatMat
babe sej niste normalne!!!komi sem prisla do konca!!!

EVO SEM IZ POSTOJNE dobila sem antibiotike ker naj bi imela vnetje maternice (?)ampak hb da ne niso spet pucal...pregled mam cez en teden pri svoji upam da bo vse ok
vsem hvala za lepe zelje in pike poke-so pomagale!!

poki:si pa res bogica z zapestjem

mama11: ja pomoje bo res bankrot na gelu za laseuser posted image user posted image user posted image

dito: mi smo sli letos tud na krk (nekomu sem obljubila da se mi lahko pridruzi v rovinju-zal smo se selili)

zoja:jest bi sla prec mal na morje!!

mi imamo siolov trojcek pa smo zelo zadovoljni...placamo tam nekje 35 eu pa mamo dve televiziji dva interneta pa dva telefona

blue....jest sem tud iskala kot nora kera ma dons roj dan na nasemu seznamu!!!hehehe pa sem mislila da sem blesava da berem kako ji cestitate pa u resnic da nima roj. dneva....

FLASKA:VSE NAJBOLJSE ZA TVOJ PRAZNIK !NAJ VSE KAR SI ZELIS PADE NA PLODNA TLA!!!!

FUL SEM MISLILA NAPISAT PA SEM SELE NA POL POTI SKOZI BRANJE UGOTOVILA DA NE BO SLO VSE IZ GLAVE IN SEM POL POZABLA SORY!!!

k.tja hvala za slikice!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
29.6.2009 16:28:07   
Anonimen
katmat pocajtaj se čimprej, upam da bo kmal vse vreduuser posted image

flaška vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj mate vse FB ????????????

no naša pa zdele ne ve kaj bi, se mi je čist zbudila, zdej je pa še sin pršu mal pošnofatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
29.6.2009 16:34:07   
KatMat
ja jaz ga nimam...sem se kr mojmu ustulila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
29.6.2009 16:42:46   
lananai
kravce past - meni je pediatrinja na 1. pregledu rekla, naj jo dam pri vsakem previjanju še malo na trebuh. Tko da najbrž se lahko že zdej daje. Je pa tud res, da vsak drugače reče.

Hana, čestitke za 1 mesec! user posted image user posted image user posted image
Tisa ima pa danes 2 meseca! user posted image user posted image user posted image

Andrejka, kakega zadovoljnega malčka imate! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
pr nas je blo pa takole
nika:
mami:
oči in sin:

luškano ste tole naredil.. mi smo bli pa dons tkole
gaja:
mami:
ati:

Dobri ste mi... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: dito

V enem mesecu se je zredil za 1160 g, zrasto pa za 5 cm. Je že pravi korenjak.

če ga do sedaj ni zvijalo, ga res verjetno ne bo.

Tisa je imela prvi napad joka točno na 1 mesec. Smo šele kasneje pomislili na krče. Je pa res, da vse skupaj niti ni bilo tako hudo in ji že par dni nismo dajali kapljic, ker je ni matralo nič! user posted image Kapljice pa imamo Sab Simplex.

maja, glede FB - poskusi vpisat imena prijateljev brez šumnikov.

FLASK_A, una s psom je bila zoja09 - al neki tak podoben nick se mi zdi.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
29.6.2009 16:44:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska tud jaz sm te dodala na fb...user posted image

user posted image user posted image Super! Kar poklikajte meuser posted image

Blue, ajejej. Da res ne bo pol kakšne katastrofe čez devet mesecevuser posted image Mene on samo pogleda, pa sem že nosečauser posted image

ja in.... kje je tukaj problem user posted image user posted image  takih lepih otrok se nikoli ne naveličamo user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
sicer pa sem se danes dobila na misli, kdaj bi lahko imeli še enega user posted image .... pa še niti user posted image  začeli nismo ..... pred letom 2013 pa res ne bi bila rada spet noseča, potem pa mogoče ampak zares mogoče

jz grem z januarjem na šiht, pa bo januarja 2011 1 leto, tko da takrat bom že mogoče spet nosečka v začetnih mesecih al pa bomo še delal na tem (upam da)

IZVIRNO SPOROČILO: AKP
Jutri imamo tehtanje in merjenje. Me prav zanima koliko se je zredila.

komi čakamo na nove podatke

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
EVO SEM IZ POSTOJNE dobila sem antibiotike ker naj bi imela vnetje maternice (?)ampak hb da ne niso spet pucal...pregled mam cez en teden pri svoji upam da bo vse ok
vsem hvala za lepe zelje in pike poke-so pomagale!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držimo pestke še naprej do naslednjega pregleda.. upam da se bo stanje samo izboljšalo

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
kaj mate vse FB ????????????

user posted image  user posted image  user posted image  ja cveka čas je da si ga še ti odpreš

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
29.6.2009 16:45:43   
Blueeyes
čestitke Tisi za 2 meseca... glih sem kliknila na tvoj ticker pa vidla.. pol pa pogledam tvoj post pa vidim da si nas obvestila o tem user posted image  

VSE NAJBOLJŠE TISA

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
29.6.2009 16:47:16   
Anonimen
jest nisem na FB in ga niti ne mislim imetuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
29.6.2009 16:47:22   
pokica_
FLASK_A VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image Naj se ti izpolnijo vse skrite želje in lepo praznovanje ti želim!

Mi smo v pričakovanju našega atija z šihta, tamal še spi, že danes 3. rundo po 2.5h, če odštejem tiste pol urce za hranjenje vmes. Mamica je tud prej eno kitico oddrnjohala! user posted image  Uff je pasalo!

Zdaj pa gledam ŠRC, da bi s kolegico hodile na spinning. Tam bom pokurla največ kcal v najkrajšem možnem času, pa tud mal oddiha in rekreacije mi bo prav pasalo. Ta cajt bo pa ati popazil zvečer na Aneja. user posted image  

KatMat želim ti čimprejšnje okrevanje,...joj, si res bogica s tem zdravjem. Pa mora da se to čimprej poštima, da boš zdrava v nulo in fit za tamičkeno pupiko.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
29.6.2009 16:53:07   
Blueeyes
blue....jest sem tud iskala kot nora kera ma dons roj dan na nasemu seznamu!!!hehehe pa sem mislila da sem blesava da berem kako ji cestitate pa u resnic da nima roj. dneva....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
29.6.2009 16:58:29   
lananai
FLASK_A, vse najboljše! user posted image  user posted image

KatMat, še enkrat ti želim čim prejšnje okrevanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
29.6.2009 17:00:00   
Blueeyes
grem kosilo delat... lep dan sončen ali deževen (kakršnega že mate - pri nas je trenutno sončen)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
29.6.2009 17:05:43   
KatMat
kera uporablja sab simplex??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
29.6.2009 17:07:49   
lananai
Pri nas je tud sonček! Tisa je malo sitna. Čakamo tata, da pride izpod tuša, da gremo malo ven! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
29.6.2009 17:08:46   
lananai

Jst. Oziroma Tisa. user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
29.6.2009 19:39:24   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

takole smo se smejčkali včeraj
user posted image

in takole smo uživali ob družbi, ko je bila na obisku pri nas aprilčica BrinaBA s svojo Zalo
user posted image

uuu prijateljice, a sta kej poklepetale? O modi in to user posted image  (ali kakšne bolj resne teme, matematika, fizika...user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

No da javim podatke iz drugega pregleda...imamo 6090g,veliki smo 58.3cm in obseg glave je 40.2cm...lepo se je zredil tako da super user posted image

super se je zredil user posted image

Flaska vse najboljše za RD user posted image user posted image

jaz tudi še nekaj časa ne bom na FB

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
29.6.2009 19:57:29   
FLASK_A
Hvala vsem!user posted image user posted image user posted image

Jaz imam Sab Simplex, pa ga Maja ne mara. Duda takoj frči venuser posted image Pa nič ne pomaga. Že cel dan je grozna- nič ne kaka, ne prdi... Eh, samo dretjeuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
29.6.2009 20:02:08   
Andrejka9386

mi smo jih samo en dan...je dobil drisko po njih...in smo jih takoj ukinili. prakticiramo na kuminovem sirupu...krčev enostavno ni več...sirup je zakon

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
29.6.2009 20:14:04   
FLASK_A
Evo, to je rojstni dan!user posted image Tavelik spi, tamala, pes in ati pa so na sprehodu. Zdej grem pa pod tušuser posted image user posted image user posted image Ljubi miiiirrrrruser posted image user posted image user posted image

Ajde, čvekice, se tipkamo! Lepe sanje in mirno noč!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
29.6.2009 20:43:18   
maja1488
Flaška vse najboljše!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
29.6.2009 21:05:23   
lake
Flaška vse najboljšeuser posted image

Taja je končno zaspala, po praktično celem dnevu budnosti. Sej ni sitna, samo skoz neki kril z rokam pa nogam, pa jedla bi na eno uro. Še v vozičku ko sva šle na sprehod ni spala.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
29.6.2009 21:44:48   
Tanja_
Poročilo iz našega pregleda-ni preveč dobrouser posted image user posted image
Hani naj bi preveč zrasel obesg glavice od takrat iz porodnišnice. Je rekla, da nej doma merim in se itk vidimo čez en mesec, da zaenkrat ne kaže na nobeno možgansko okvarouser posted image Tok sma bla šokirana, da nisem uspela niti tega vprašat, koliko naj bi bilo zdej normalno, da dobi do naslednjega meseca, nič nism zmogla izustit. Zdej se tolažim s tem, da se ona danes že cel dan smeje, da čedalje več gleda, da kaže zanimanje za okolico in da je pač ob rojstvu imela toliko preoblikovano glavico, da so tako namerili. Kaj pa če ne bo okej?Kr zmešalo se mi bo....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
29.6.2009 21:53:53   
Anonimen
Ne vem, če mi bo uspelo prebrati, kaj ste se popoldne naklepetale,... pri nas je bilo "ludo"user posted image

Sem čisto psiho mama,... Oskar mi je danes rekel, da ga nimam rada user posted image  
...histerično je jokal, stiskala sem ga k sebi, da bi se umiril, on pa se je drl, da naj ga spustim,... nekako je prišlo do tega, da sem ga vprašala, zakaj noče mojega objema pa je začel ponavljati, da ga nimam rada, da imam rada samo Urbanauser posted image user posted image user posted image , da ga ima rad samo očka (in da mu je to on tudi povedal, ko sta se peljala v kombijuuser posted image user posted image user posted image ... mi je prekipelo in sem ga šla takoj klicat, če je to res,... potem sem vrgla sum na babi, pri kateri je bil kakšni dve urici,... tašča mi glede teh rad/ne rad vedno sumljivo izpade, ker mu je nekoč v moji prisotnosti govorila, da jaz nisem njegova mamiuser posted image user posted image user posted image ) FILM MI JE POČIL, priznam,... strgal se mi je trak in sem postala samo lupina telesa, jaz pa čisto omotična od hudega...
Sem Oskarju razlagala potem, da je mogoče Urban res večkrat pri meni, ker pije moje mleko (sem spet pomislila na kupljeno mleko), da pa imam njega za 3 leta rajši,... in jokala/solze so kar same tekle,...
Saj vem,... vse tole je zmešano napisano, ker sem po svoje še vedno zmešana od vseh teh čustev, ki so kipela iz mene,... (da ne bo pomote: prav nič nisem kričala ali da bi se drla,...)

Seveda je z Oskarjem zdaj vse v redu,... se že crklja pri meni.

Oh, jutri pa še pregled na diabetološki,... tale dan ni prav nič pripomogel k nizki vrednosti cukrauser posted image  Si bom ob 23.00 zmerila po večerji. Si bom kar sama sebi dala pikapolonice user posted image user posted image user posted image

Vsekakor pa FLASK_A vse najboljše za rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!