Anonimen
|
Ne vem, če mi bo uspelo prebrati, kaj ste se popoldne naklepetale,... pri nas je bilo "ludo" Sem čisto psiho mama,... Oskar mi je danes rekel, da ga nimam rada ...histerično je jokal, stiskala sem ga k sebi, da bi se umiril, on pa se je drl, da naj ga spustim,... nekako je prišlo do tega, da sem ga vprašala, zakaj noče mojega objema pa je začel ponavljati, da ga nimam rada, da imam rada samo Urbana , da ga ima rad samo očka (in da mu je to on tudi povedal, ko sta se peljala v kombiju ... mi je prekipelo in sem ga šla takoj klicat, če je to res,... potem sem vrgla sum na babi, pri kateri je bil kakšni dve urici,... tašča mi glede teh rad/ne rad vedno sumljivo izpade, ker mu je nekoč v moji prisotnosti govorila, da jaz nisem njegova mami ) FILM MI JE POČIL, priznam,... strgal se mi je trak in sem postala samo lupina telesa, jaz pa čisto omotična od hudega... Sem Oskarju razlagala potem, da je mogoče Urban res večkrat pri meni, ker pije moje mleko (sem spet pomislila na kupljeno mleko), da pa imam njega za 3 leta rajši,... in jokala/solze so kar same tekle,... Saj vem,... vse tole je zmešano napisano, ker sem po svoje še vedno zmešana od vseh teh čustev, ki so kipela iz mene,... (da ne bo pomote: prav nič nisem kričala ali da bi se drla,...) Seveda je z Oskarjem zdaj vse v redu,... se že crklja pri meni. Oh, jutri pa še pregled na diabetološki,... tale dan ni prav nič pripomogel k nizki vrednosti cukra Si bom ob 23.00 zmerila po večerji. Si bom kar sama sebi dala pikapolonice Vsekakor pa FLASK_A vse najboljše za rojstni dan!!
|