Pikicapokica6
|
Danes je bil za nas prav en poseben dan - prvič smo šli z našo dojenčico na sprehod Ko smo prišli nazaj, sem jo podojila in je spala kot ubita še naslednje 4 ure! Kar se tiče krčev - lahko se pojavijo že drugi teden po rojstvu, ampak tisti ta hudi pa res nekje pri enem mesecu oz. 6. tednih in takrat naj bi se začelo tudi s kapljicami proti krčem. Našo dajejo krči, če dobro ne podre kupčka. Jo masiram po hrbtu tudi 10 minut in več, da ga podre. Ampak se splača. Potem vidim, da se sprosti in zaspi, ker drugače stoka in se zvija, prdi.... Drugače pa tudi naša rada žura ponoči. Sicer se zbudi samo 1x ali 2x, ampak potem noče nazaj zaspati. Ampak se ne sekiram dosti, saj imava zjutraj čas poležat in se spočit. Imamo pa še vedno gnojen uček. Od torka naprej ji dajem Tobrex kapljice - najprej sem ji dajala 3 dni na tri ure, potem pa 3x na dan, se pravi da je danes že 5. dan, ko ji dajem kapljice, pa še vedno teče gnojček Men je rekla zdravnica v porodnišnici, da moram poklicat in pridit na ponoven pregled, če v enem tednu ne bo boljše, da ji vzamejo bris. Ali katera ve, kaj to pomeni oz. kako to zgleda? Menda, da ni preveč prijetno Čudno se mi zdi, da bi mogli že tako zgodaj dajat bris, glede na to, da je pri novorojenčkih vnetje očk zelo pogosto Aja, pa še to me zanima, ,kolk časa pa sploh lahko dajem te kapljice. Z zdravnico se nismo nič pogovarjali o točnih dnevih, le, da mormo čez en teden nazaj, če ne bo boljš. Ampak jaz bi še mal počakala Joj, nas je pa res veliko majčic že, pa smo komaj malo čez sredino meseca. Ampak do zdaj je le blueeyes rodila na svoj PDP . Ali bo samo ona naša častna majčica ? Pri meni se ni izšlo le za nekaj uric Uživajte!
< Sporočilo je popravil Pikicapokica6 -- 16.5.2009 19:39:28 >
|