TomTaylor -> RE: iščem službo (29.4.2009 12:41:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ja, ja..kar naj koga drugega "farbajo". Če ustrezaš pogojem, se imaš vso pravico javiti na razpis. Izbrati pa morajo najboljšega. Pri nas smo enkrat imeli en podoben primer, ko je bilo delovno mesto že vnaprej določeno kdo ga bo zasedel. No, ena punca, recimo ji "Joži" pa se je kljub temu prijavila na razpis ker je vedela, da izpolnjuje vse pogoje. Skozi vse izbirne postopke se je uspešno prebila, na koncu pa so, kot pričakovano izbrali osebo, za katero je bilo DM "rezervirano". "Joži" je vedela, da je bila v vseh izbirnih krogih najboljša, zato je zoper sklep o izbiri napisala pritožbo. Vsa zadeva skupaj se je vlekla kar nekaj časa, dokler ni bilo odločeno Joži v prid. Tako je dobila službo. Sprva so jo v službi sodelavci grdo gledali, ampak danes jo pa vsak pohvali in se strinja, da je ravno ona idealna za to DM. Toliko v vednost. Bi se kar strinjala, da vkolikor bi vsi tako postopali, bi se še kaj spremenilo, ampak....... Bolj me moti zgoraj poudarjeno. Kako pa je vedela, da je bila najboljša. Sama sem se tudi na veliko pogovorih super odrezala, ampak, da bi pa mislila, da sem bila najboljša pa ravno ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] lp, mojca prepričana je bila v to. Pač, samozavestna punca.
|
|
|
|