Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:41:24
|
|
|
|
ROŽICI
|
kako visoko pa ti je padla?kolk stara?
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:42:18
|
|
|
|
veveričica
|
stara je 8 mesecev in visoko je tam nekje 20 cm
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:42:30
|
|
|
|
rija
|
opazovati je treba 24 ur, pozorna pa bodi na neobičajno zaspanost, drugačno obnašanje in bruhanje. saj navadno jim nič ni, ti pa vsazme 5 let življenja
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija opazovati je treba 24 ur, pozorna pa bodi na neobičajno zaspanost, drugačno obnašanje in bruhanje. saj navadno jim nič ni, ti pa vsazme 5 let življenja Se kar podpišem. Otroci so kot gumica, sam strah je pa velik.
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:43:54
|
|
|
|
veveričica
|
hvala rija.ampak ne razumem kaj misliš s tem 5 let življenja
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:45:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica stara je 8 mesecev in visoko je tam nekje 20 cm Nič ji ni
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:46:40
|
|
|
|
ROŽICI
|
men je padla iz previjalne mize na laminat nekaj mesecev stara.na srečo ji ni bilo kaj,niti buške ni imela,je pa tako jokola da je zaspala.se bila cela panična in klicala zdravnika. opazovat moreš če opaziš kakšno spremembo pa takoj k zdarvniku.
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:48:46
|
|
|
|
tinaaja
|
tole so navodila po poskodbi glave - počivati v zračnem in zasenčenem prostoru - izogibati soncu in večjim telesnim naporom - odsvetuje se gledanje TV, branje, računalnik - uživa naj le lahko hrano - mesta udarnin hladiti - zbujati ponoči na vsaki dve uri Posebej pozorni biti na naslednje spremembe: - pretirana zaspanost - motnje zavesti - hudi glavoboli - večkratno bruhanje - krvavitve iz nosu ali ušes pojav krčev v rokah in nogah.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 11:48:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:57:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica hvala rija.ampak ne razumem kaj misliš s tem 5 let življenja Da boš pet let prej umrla zaradi strahu, ki si ga preživela, ko je mala padla 20 cm globoko. A pa prej se n še nikoli kotalila po tleh, ker tam tudi večkrat glavo dvigajo pa malo butnejo bo tla pa tako. Pa ko začenjajo sedet, se tudi prevrnejo, pa malo z galvo butnejo ob tla. To vse tako, iz 20 cm. Tako da ni panike.
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 11:58:48
|
|
|
|
n.nati
|
Meni je tudi moj mali takrat star 9 mesecev padel iz previjalne na laminat, je samo jokal potem pa mi ni hotel sesat 4 dni, jedel je samo gosto hrano po žlički. Drugače pa se mi je 2 dni malo bolj jokal kot običajno, druga pa ni bilo ničkaj neobičajnega. Ampak jaz sem ga takoj po padcu peljala na slikanje glavice, ni pa imel nobene buške ali kaj drugega, naslednji dan sem pa opazila, da je imel na vsaki koleni malo plavkasto in malo na bradici - tak da sklepam da se je najbolj udaril v kolena in brado - zato verjetno tudi ni sesal. Zdravniki pa so rekli, da ga naj opazujem, če se bo kaj drugače vedel. Verjemi, da vem kako se počutiš, jaz še sedaj ne morem verjet, da se mi je to zgodilo, grozna izkušnja, ki je ne privoščim nobenemu.
< Sporočilo je popravil n.nati -- 29.4.2009 12:03:59 >
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 12:05:13
|
|
|
|
gita10
|
Meni sicer ni padal iz postelje in previjalne ampak je potem takrat ko se je plazil, shodil vsak dan vsaj enkrat udaril v glavo tako, da sem mu hotela že čelado naštimat ampak uporen je pa bil. Ampak otroci res marsikaj zdržijo tako, da res ni treba zganjati neke velike panike. Sam vem pa, da so mi takrat isto govorili pa sem vseeno paničarila.
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 12:12:45
|
|
|
|
nia5
|
Oh 20cm ni panike, moja je prejšni teden direktnega iz take višine padla na ličko, ker je bila že tako zaspana in ima še danes modrico, ki spreminja barve
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 12:22:39
|
|
|
|
veveričica
|
popravljam 50 cm
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 13:33:44
|
|
|
|
dejzi
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica popravljam 50 cm A čez eno uro boš popravla na 1 meter?
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 13:40:05
|
|
|
|
amaya
|
meni je pri 2 mesecih tako iz kavča se zvalil...ampak res zelo elegantno...še danes mi ni jasno kako, ker sem zraven bila...se je pa fanj ustrašil, ker sem jaz krota še zraven zakričala...panika taka, da sem mislila, da umrem zraven. V ZD mi j rekla naj ga opazujem, pa da ne bo zadnja buška, ki jo bo dobil in naj se pomirim. Od takrat pazim, da ne zapaničarim zraven, ker se otrok res ustraši mene in ne tega, da je padel. Danes ima 14 mesecev, pa se še zgodi, da kam čofne (čeprav hodi lepo). To je predvsem, ko je zaspan pa nekam motovili. Smo se navadli (vsi), da ne delamo galame in je veliko bolj pomirjen in ne joče kot sirena... je pa res, ko se ustrašiš, te kar zmanjka!!!
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 13:42:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: dejzi IZVIRNO SPOROČILO: veveričica popravljam 50 cm A čez eno uro boš popravla na 1 meter? ....ma punce spet ena ko nas nateguje....ta nam je že dober znana
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 13:43:02
|
|
|
|
sonček33
|
gloria - a te jezi :)
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 13:46:30
|
|
|
|
veveričica
|
a djte no.nategujem .a ste nekatere tako neumne da mislite da se izmišljujem kako mi otrok pade iz postle.prosm vas no.skulirite se.sj hvala vsem za nasvete glupih komentarjev pa sploh ne sprejemam
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 13:48:17
|
|
|
|
veveričica
|
dejzi ne na 3 km.mogoče maš ti 1 m visoko postlo ali pač spiš na pogradu
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 14:09:55
|
|
|
|
alička
|
Joj, ne se vedno kregat. Tudi če je 50 cm, verjetno ne bo nič hudega, opazuj otroka, kot so ti napisale punce. Pa ne se razburjat, ker ti bo še kakšno leto življenja šlo.
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 14:11:59
|
|
|
|
veveričica
|
POMOJEM ŠE MALO PA BOM POD RUŠO
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 14:51:08
|
|
|
|
t5t6
|
Kolko krat bo otrok padel preden bo zraste, kar navadi se. Če se normalno obnaša in ne bruha je vse OK, saj kot mama takoj vidiš, če je otrokovo obnašanje spremenjeno, potem pa greš k zdravniku.
|
|
|
|
RE: DOJENČEK MI JE PADEL IZ POSTELJE 29.4.2009 15:13:53
|
|
|
|
veveričica
|
NA SREČO NE BRUHA IN JE NORMALNO razpoložena.se smeji in vse.tudi ,če bi bila kaj polomljena mislim da bi jokala.tudi zaspana ni nič kaj pretirano
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?