Anonimen -> RE: študentka-brez prihodkov (26.10.2009 15:15:13)
|
no, da malo obnovim to temo...tudi sama sem letos zaključila študij in ostala brez statusa. Iskat sem začela službo, letala na razgovore, ampak zaposlitve nisem dobila. Nakar sva se z fantom odločila, da najprej otrok, potem zaposlitev, ker pri 24, 25 letih je zame skrajni čas, da se ima prvega otroka-tako je pač moje mnenje. No, odločila pa sva se tako zato, ker ima fant dobro izobrazbo, dobro in dokaj zihr službo, stanovanje pa sva si do sedaj že skoraj zrihtala (živela bova pri njem zgoraj), če teh predpostavk nebi imela se takšne odgovornosti sigurno nebi šla. Hvalabogu nama je uspelo v prvo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in na poti je bila najina pikica. Jaz sem se vpisala na še en študij, ker pač še nisem stara 26 let in se še lahko redno vpišem na faks, tako da imam sedaj status, še zmeraj delam prek ŠS, in bom delala do konca, ker želim imeti svoj denar, služba ni težka in še dobro plačana. Po porodu pa bom pač dobivala samo starševski dodatek in doklade-pa bomo sigurno že nekako. Opremo bova skoraj čisto vso dobila od prijateljice, cunjic imam že sedaj za četverčke če bi jih imela, tako, da se pri takšnih stvareh da ogromno prišparat, samo znajti se je treba.
|
|
|
|