Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Slovenski policaji na CARINI 29.4.2009 15:56:05
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika In na katerem mejnem prehodu je bilo to?? ker mi smo šli v Avstrijo (Šentilj) in nas nihče še povohal ni ..niti pri nas, niti v Avstriji ...oz. sploh ni bilo nikogar nikjer... ljuba duša, prideš mi naprej kot kak butast anglež, ki mi napiše, da mi ne more stvari poslati, ker je preveč dela s carino
|
|
RE: Slovenski policaji na CARINI 29.4.2009 15:57:45
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: barika In na katerem mejnem prehodu je bilo to?? ker mi smo šli v Avstrijo (Šentilj) in nas nihče še povohal ni ..niti pri nas, niti v Avstriji ...oz. sploh ni bilo nikogar nikjer... ljuba duša, prideš mi naprej kot kak butast anglež, ki mi napiše, da mi ne more stvari poslati, ker je preveč dela s carino , j.ebat ga, poglej moj ticker pa ti bo vse jasno,
< Sporočilo je popravil barika -- 29.4.2009 15:58:13 >
|
|
|
|
RE: Slovenski policaji na CARINI 29.4.2009 17:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne morem verjeti da so tako zmedeni ne vsi nekateri!!! Kam se naj obrnem če se bi nekaj takega zgodilo???? Poklices najblizjo policijo in resevalce, ce je potrebno .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?