pomoč-plenice Huggies (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Lidija -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 10:49:07)

Zanima me, če katera uporablja plenice Huggies in kako je zadovoljna z njimi? Dobila sem namreč en paket, pa me zanima ali naj jih uporabljam ali ne? (zaradi kakovosti)

JASNA D -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 10:51:17)

Vrži proč, boš naredila sebi in otroku največjo uslugo. Mojemu sineku rit po teh pleničkah tako smrdi, da je joj - tudi če se samo polula. Da ne govorim o tem, da ima občasno rit rdečo (kadar dobi tole sranje na rito), pa da ves gel ven leti, kakor hitro se polula v pleničko. Če bi mi jih zastonj dali, jih ne bi vzela....

Jasna

dory -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 10:51:52)

Nam tud niso pasale..tamal je takoj dobil cist rdeco ritko..poleg tega se mi zdijo tko plasticne...

iva01 -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 11:05:21)

nikol več ne kupim teh,enkrat sem jih iz firbca, pa sem skor živčnega dobla,ful je smrdel ,velikokrat so prepustile, ti jih ne priporočam:(

Erdbeere -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 11:08:06)

Jest sem pa samo te uporabljala, ker druge ji niso pasale, ampak to sem dokler so bile tamale, pol za malo večje so pa podn

gamini -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 11:08:10)

Če poznaš kakšno prodajalko, jih poskusi zamenjati za kaj uporabnega,:bravo: ker so Huggies plenice zanič.

Lp:rozica::rozica::rozica:

Pikapolonica -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 11:08:47)

Naša miška je enkrat samo nekaj minut ležala na odprti Huggies plenički. In fasala izpuščaj. Ne sicer po celi ritki, ampak kot en tak večji mozolj. Sem ročno zagnala cel paket v smeti!

Smo pa zadovoljni s Pampers, Babylove in Fixies.

LP, :pika:

AnBan -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 11:09:18)

totalna stala:(:(:grrr::grrr:...jaz sem jih enkrat za tavelkga kupla pa so kar razpadale...zdaj mamo pa Lumpi za njega in so ful dobre:bravo:

Lunca1 -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 11:14:09)

Če so zelene jih porabi, če so roze, pa boš :hudicek:. Jaz sem dobila ene napol načete podarjene, pa jih uporabim samo, če vem da bom Pino čez 1 uro spet previla (posvetovalnica ali pa večerno spanje). Namreč bolj slabo držijo. Jaz uporabljam Pampers Activ fit, pa mi nikoli niso premočile, pa tudi ritka ni rdeča.

Willson -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 11:33:30)

Mi smo na začetku uporabljali pampers pleničke in smo po njih dobili glivice, od takrat pa uporabljam samo huggies pleničke, stari smo sedem mesecev in od takrat nismo imeli niti enkrat več problema z ritko, tako, da jaz sem z njimi zadovoljna. LP

Anonimen -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 11:41:16)

Tudi nam niso odgovarjale-vneta ritka.

bini -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 12:00:14)

pri nas se obnesejo tako kot kakšne druge.
različne ritke - različne izkušnje 8)

Baldi -> pomoč-plenice Huggies (13.5.2005 13:34:17)

Tako kot pri Willson, uporabljamo pri nas samo pleničke huggies. Nočne zelenomodre in dnevne rdečemodre.
Skratka nobenih težav z njimi:sloncek:.

Glede na to, da so cenovno rdečemodre zelo ugodne (trenutno v akciji v Eleclercu) ti priporočam, da jih poskusiš. Če bo pa reakcija, pa menjaj. Povsem enostavno, če ne probaš, ne moreš vedeti.

LP:pujs:

PS. Je pa zelo velika razlika med zelenomodrimi in rdečemodrimi v kvaliteti in prav tako tudi v ceni.

Stran: [1]