Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 28.4.2009 22:38:01
|
|
|
|
Felicity
|
Bi mogle bit normalno odprte, ker oni 2. nimajo praznika. Kam? Ena tema je odprta, če ti kaj pomaga, pa ne vem, ker niso prav specializirane poročne trgovine http://www.ringaraja.net/forum/Shoping_v_Italiji/m_4102181/tm.htm
< Sporočilo je popravil Felicity -- 28.4.2009 22:40:31 >
|
|
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 28.4.2009 23:34:33
|
|
|
|
jakaracman
|
Odprto, dober šoping vam želim.
|
|
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 29.4.2009 13:13:04
|
|
|
|
JAPE
|
Mene pa zanima, če se še splača it v Trst v navabo za cunje?
|
|
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 29.4.2009 14:10:20
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE Mene pa zanima, če se še splača it v Trst v navabo za cunje? definitivno se splača. jaz sem bila v soboto. kupila sem 7 tunik, 6 hlač, od tega dvoje dolge, moško trenerko, dva para nogavic, torbico. za vse skupaj sem dala 110 eur.
|
|
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 29.4.2009 21:30:28
|
|
|
|
amaya
|
kje? pri kitajcih? ker drugače je drag kot žafran! sploh center
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 4.5.2009 14:01:35
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya kje? pri kitajcih? ker drugače je drag kot žafran! sploh center večino stvari sem kupila v skladišču. je blizu obale in blizu želežniške.
|
|
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 4.5.2009 19:20:15
|
|
|
|
BabyKitty
|
večino stvari sem kupila v skladišču. je blizu obale in blizu želežniške. To je tam ko je taka dolga rjavo-rumena hiša, mislim, da greš malo po stopnicah gor, čeprav je pritličje?
|
|
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 4.5.2009 19:31:12
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty večino stvari sem kupila v skladišču. je blizu obale in blizu želežniške. To je tam ko je taka dolga rjavo-rumena hiša, mislim, da greš malo po stopnicah gor, čeprav je pritličje? mislim,da bo kar držalo. v bližini so pa kitajčki
|
|
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 4.5.2009 22:47:52
|
|
|
|
BabyKitty
|
Čez cesto pa kitajčki ane? Čeprav sem opazila, da imajo kitajčki robo isto kot Orsay in to bistveno ceneje (ne vse seveda, nekaj kosov sem slučajno opazila). Ampak za kitajčke morš met kr želodc ker včasih so tiste trgovine tako boge, da joj sama drugače v Italijo hodim predvsem v Pittarelo (shoe maniac ), kjer so solidni čevlji za malo denarja.
|
|
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 5.5.2009 13:05:20
|
|
|
|
JAPE
|
Kje pa je ta Pittarelo?
|
|
|
|
RE: Shopin V Italiji....pomoč! 5.5.2009 13:14:49
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Čez cesto pa kitajčki ane? Čeprav sem opazila, da imajo kitajčki robo isto kot Orsay in to bistveno ceneje (ne vse seveda, nekaj kosov sem slučajno opazila). Ampak za kitajčke morš met kr želodc ker včasih so tiste trgovine tako boge, da joj sama drugače v Italijo hodim predvsem v Pittarelo (shoe maniac ), kjer so solidni čevlji za malo denarja. jaz sem bila pri kitajčkih samo v parih trgovinah in so ble vse čisto na nivoju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?