|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mnenja PegPerego P3 - celotni komplet
28.4.2009 20:50:44   
TomTaylor

Če izpustim izgled, ki ni ravno nevemkako fensi šmensi, prosim za vaša mnenja za ta voziček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mnenja PegPerego P3 - celotni komplet
28.4.2009 20:53:54   
gloria
...jaz sem zelo zadovoljna.....meni so tudi solili pamet da ne gre po makadamu, eni da ni za mesto...jaz sem ga že skoz vozila in me ni razočaral....hiro se sestavi in rastavi...košara je odlična ker se v njej da dojenčka prenesti v hišo kje laho nadaljuje spanje....všeč mi je hitrost nastavljanja na podvozje ubistvu z eno rokouser posted image ...lupinica je tudi ok,taka masivna čeprav je mogoče zdej že malo teška ko nosim otroka v njej...trenutno smo v športnem delu in sem tudi zadovoljna...tako da ne boš razočaranauser posted image

< Sporočilo je popravil gloria -- 28.4.2009 20:56:24 >

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2009 21:35:24   
TomTaylor
hvala.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2009 21:54:01   
cokoladka
Ponavadi se tisti, ki izgledajo najbolj  fensi šmensi na koncu izkažejo za čist nepraktični. Men je sicer tud izgled čist cool, mi je pa najbolj pomembno, da je otroku udobno. Tud mi smo trenutno v športnem delu in je mali ful zadovoln. Košara je bla tud super, dost velika, udobna, je vedno noter zaspal, včasih smo ga še doma v vozičku uspavali.

Sestavi in razstavi se čist enostavno, prevozli smo z njim že kilometre in kilometre, po asfaltu in makedamu, pa je kot nov, no edino kolesa so mal zdelana od peska. user posted image

Če bi še enkrat zbirala voziček, bi sigurno spet tega izbrala.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2009 22:08:45   
glen
Odličen mestni voziček

(odgovor članu cokoladka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2009 22:26:12   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Odličen mestni voziček

točno tako...

Mi ga uporabljamo 7 mesecev za po mestu, kjer je seveda tudi kak makadam po parkih in se je totalno razštelal... Saj drugače je praktičen, ker se lepo zloži za v avto... ampak glede na ceno (330€) sem pričakovala več. user posted image  Komaj bo zdržal našo pikico, za naslednjega bomo najbrž morali novega nabavit user posted image .

Imamo tudi Peg Perego Young classico- z velikimi napihljivimi kolesi, star 5 let; naša je tretji otrok, ki ga nuca, pa je kot nov! user posted image  - Pa je cena novega le 200€ več kot stane Pliko P3. 

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2009 22:56:15   
anika87
TomTaylor, ne vem na kateri točno P3 komplet misliš, ampak tukaj imaš komentarje na mojo temo:
http://www.ringaraja.net/forum/PP_P3_On_track_modular_sistem/m_4036142/tm.htm
Najbrž so vsi modular sistemi podobne kvalitete, pri novejših modelih je novejši po moje le izgled.
Jaz ga mislim naročit naslednji teden.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2009 9:42:16   
cukr07
Jaz poznam kar ene par uporabnic teh vozičkov in vse so z njimi zadovoljne, tako da se bom tudi sama odločila za njegov nakup.
Je pa tako, da vsak človek ima svoj okus. Če sam pomislim v kakšnih vozičkih so nas naše mame okrog vozile, in to pretežno po makedamu, pa smo vsi preživeli, menim da tudi mojemu otroku v tem vozičku ne bo nič hudega. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2009 11:37:39   
botrca
Midva sva kupila peg erego pliko P3 modularni sistem in ga ne bi menjala za nobenega drugega. Vreden svoje cene.

Imamo pa točno takega:

user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 29.4.2009 11:38:19 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2009 12:53:13   
anika87
Botrca kje si ga pa kupila?
Jaz ga mislim naročit naslednji teden, modre barve, od sončka, ker je tam najcenejši.
A si ga ti tudi od sončka naročila? Kako dolgo si čakala?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2009 17:51:14   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Botrca kje si ga pa kupila?
Jaz ga mislim naročit naslednji teden, modre barve, od sončka, ker je tam najcenejši.
A si ga ti tudi od sončka naročila? Kako dolgo si čakala?

...ponavadi imajo PP 10% popust(vem da je bilo včasih na rr reklama vsakega 10 v mesecu)....če ne pa probaj na njihovoj splet.strani povprašatuser posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.4.2009 18:08:16   
anika87
Hvala gloria za opozorilo, sem pa že to vse prečekirala user posted image . Na sončku in pegperego.si imajo čisto enako ceno (436,05€), le da na sončku dobim zraven v darilo še bon za 15 € za naslednji nakup, tako da se to še malo bolj splača, a ne...

Ampak sprašujem pač, ker nisem še nobene stvari naročala, sem rekla da nekako maja začnemo kupovat, pa me zanimajo izkušnje s spletnimi trgovinami (konkretno s sončkom in tudi Recinko-m, ampak o slednjem sem dobila že dosti informacij - pozitivnihuser posted image ).

Zala,

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.