Sem mislila da mebo kap............................. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lin -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 9:26:23)

Punce!
Res sem mislila da me bo kap.:zmeden:
Alora!Lin se kot ponavadi igra po tleh ,in zdaj ko se je začela še dvigat ob opori itd,lazi vsepovsod in se je tako butnila,da je začela jokat(pa se je že velikokrat udarla pa nikoli nejoče,samo me pogleda,jaz se ji nasmejem in se zače smejat tudi ona)Jo pogledam in vidim krvavo ustnico.Šok, ko sem vidla kri,no pol jo potolažim,malo boljše pogledam in si je ustnico predrla ma ni blo hudega,sem ji mokro vatko malo gor dala in je blo o.k. Zdaj sladko spančka.
Ma sem se res vstrašla,čeprav vem da je to šele začetek in kaj vse me še čaka:zmeden:Lep dan vsem skupaj

JASNA D -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 9:30:33)

Ko je pri nas prvič tekla kri, je tudi mene skoraj kap - samo je bilo kar malo hudo, ker se je udaril ob kovino, ko je z najine postelje čofnil. Sedaj pa kri teče že skoraj tedensko, tak je hiter in štorast. Hvala bogu, zaenkrat še nismo rabili zdravniške intervencije.

Čim manj "krvavitev" in drugih nebodigatreba nesreč!

Jasna

lin -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 9:35:27)

Jasna hvala,sej vem da bo tega vsak dan več in mislim da bo tudi pri nas kr tedensko,če ne dnevno,ker je divjak in samo divja brez gledat,samo prvič je res...................brrrrrrrrrrrrrr

JASNA D -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 9:38:49)

Lin, naš je pri babici tako vsekal, da je imel na notranji strani 1 cm globoko zevajočo rano. Pa še fajn je bil zatečen. Slinčka, ki ga je takrat imel gor, nisem videla nikdar več... Po moje ga je tašča kar v smeti vrgla, da jaz ne bi videla, čeprav jaz najbolje prenašam take nesreče, oni (njegovi) pa itak vsi skor skup popadajo, ko se kaj malega zgodi.... Pa bolj kot sem taščo in moža tolažila in jima razlagala, da nisem prav nič huda ali jezna, da se jima je to pripetilo, manj je zaleglo. Mene namreč ni bilo zraven. Se pa take reči zgodijo tako hitro, da kar ne verjameš, dokler se to ne pripeti tudi tebi...

Jasna

lin -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 9:45:25)

Ma bogi,me buba ko berem,ma sej jaz hvala bogu tudi nisem panik,samo sej veš prvič.Ma zdaj me je že minilo,če pa bi bil moj dragi doma bi jo še k zdravniku hotel peljat:)-:)-:)-,ne se hecam dej ma bi bil ful bolj prestrašen in paničen

JASNA D -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 9:52:00)

Ja vem, kako je to - in taki se imajo pol za "prave dede"!!!!:)-:)-:)-:)- Ko so pa njihovi otroci v špilu, pa se pojem pravega deda predefinira.... Naš je isti.

Jasna

Anonimen -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 10:56:48)

Ja, pri nas je tudi mama glavna zdravnica v hiši. Mene pri tem "prebijanju" skrbi samo to, da ne vem, kdaj je treba k zdraviku šivat. No, upam da ne bomo nikoli izvedele, a ne? Da nam ne bo treba.

kofetek2010 -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 11:00:53)

pri nas ni bilo nič hujšega, le kakšna krastica na kolenu in dlaneh:) lansko leto je najprej fasal 7 šivov čez ličnico, čez 2 meseca si je pa še ključnico zlomil in to oboje, ko je bil sam (šola v naravi in poletni počitniški tabor) :((
čez 1 mesec gre spet v šolo v naravi in me je ful strah, najraje bi ga kar doma imela :(

Lunca1 -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 11:32:22)

Boga Lin, upam da jo nič več ne boli. Me je že strah kaj bo s Pino, je tako živa, 10x bolj kot mami, pa sem jaz imela 3x prebito glavo, od tega dvakrat šivano.:(

Pajaca -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 11:35:41)

moja se je zanč afnala, pa je dala z ram jopco, pa leta okol, pa se spotakne, pa bunf s celga (roke v jopi ujete )na terasi pade. Babi u šoku (drgač med.sestra) pa jo dvignem, čist krvava usta, vse krvavo... a jebi ga, jo sperem na hit, vidm da je ok, da so zobi še, da je mal preklana ustnca, ji dam flašo... čez 5min je že okol letala... jaz pa kri s cunj spravlala.

Se zgodi. Pa vem da ni zadnjič.

Maxica -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 13:36:01)

Upam, da je vse v redu z Lin. Je pa pri nas podobno z :duda:, saj je tako zvedav in radoveden, da me že kr skrbi, kako bo, ko bo shodil. Sva se z :love: že hecala, da bomo morali hokejsko čelado z mrežico nabavit za :duda:.

lin -> Sem mislila da mebo kap............................. (13.5.2005 22:15:58)

Z Lin je vse o.k no samo ustnico ma malo natečeno,pa malo ranico,ma drugače je o.k. in že leta spet naokoli,in popoldan se je skoraj zgodba ponovila :zmeden:
Smo bli na roj.dnevu in je bla čisto nora ker je blo polno otrok da je spet čisto podivjala,.......kaj me še čaka.Pa najmlajšja je bla a najbolj divja,da so mi vsi rekli,pa dobra si ti da zdriš,jaz pa hvala lepa.........

Stran: [1]