Mamica strelka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pety78 -> Mamica strelka (13.5.2005 9:19:38)

Punce, mene pa zanima, kakšne ste mamice strelke (strelka po horoskopu, seveda). ;)
Jaz sicer še nimam otrok, imam pa enega lubeka že v trebuščku, na katerega nestrpno čakam.9nebesa
Moram povedati, da sem izjemno družinski človek in da mi družina in otroci zelo veliko pomenijo.
Občutek imam, da bom mamica, ki bo otrokom velika prijateljica. Rada bi, da mi zaupajo vse stvari, tudi ljubezenske težave. Da se odkrito o vsem pogovorimo, pa naj bo še tako pereča tema.
Ker sem za vragolije, si kar predstavljam, kako bom otroke naštelala, da našega atija kaj nahecamo. V bistvu se bom kar velikokrat spustila na njihov nivo...da bomo zganjali tumarije celi žlahti. :)-:)-:)-:)-:)- Mogoče bom včasih celo preveč otročja...za mamico...
Kake ste pa kaj ve? Stroge, popustljive, ...?

cmokec -> Mamica strelka (13.5.2005 9:23:31)

Moja mami je strelka. Je zelo družinski človek in zelo pridna gospodinja. Pa trmasta. Ko je bilo kaj za pospravt, si mogel vse pustit, pa pospravljat. Pa veliko nas je crtljala in razvajala. Je taka mami, kot bi jo naročila Božičku. Še najbolj mi je pa všeč, da je obljubo vedno držala. Če je mami kaj obljubila, potem je tako tudi bilo. To velja tudi za vzgojo in je mojo trmo kar uspešno krotila. Bravo, mami :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

pety78 -> Mamica strelka (13.5.2005 9:27:00)

Evo, točno tako. Jaz sem trmasta ko hudič. Sicer znam tudi popuščat tu pa tam. :)
Pa glede obljub. To pa res vedno držim. Če nisem ziher, da mi rata, pa raje ne obljubim. Obljuba je pa zame tudi sveta.

ZARA -> Mamica strelka (13.5.2005 9:50:06)

Eh,evo jst sem strelka,ista kot pravi cmokec...če je kej za narest je treba to takoj,vse pustit in letet!!!Nč čakat!!
Znam bit zoprna ko driska al pa najbolj srčno bitje na planetu...Držim obljube,če ne jih rajši ne dam...
Sem zelo družinski človek,zvestoba in zasebnost mi pomenita vse!!
Imam ogromno volje,energije mal manj...aja pa večni optimist!!

Sara3 -> Mamica strelka (13.5.2005 10:07:35)

Pokorno se javljam. :bravo::bravo: Žal pa ne še mamica. To kar ste napisale pa vse drži tudi zame. Še posebej pa se strinjam s pety78 v zadnjih stavkih. Komaj čakam, kdaj bom lahko kaj ušpičila z mojimi :duda::duda:; si že kar predstvaljam kako bomo atija jezili :bravo::bravo::bravo: Že kot otrok sem bila pravi poperček....

CatJa -> Mamica strelka (13.5.2005 10:43:46)

No, jaz se lahk kar pod ZARO podpišem!

snorlax -> Mamica strelka (13.5.2005 11:27:42)

Sem strelka, mamica dveh razvajenih sinčkov. Rada ju imam bolj kot vse na svetu, dala bi jima vse, kar imam, če pa me kateri razkuri (mali bolj težko - 8 mesecev), pol pa bejž! In res je tako, da ko je treba nekaj naredit, je treba to takoj, pa še to je prepozno!

:)-:ups::ups::ups::ups:

Lunca1 -> Mamica strelka (13.5.2005 11:38:21)

Jaz sem tudi strelka, zaenkrat se mi zdi da ne kompliciram zelo, me pa vseeno pretiran jok spravlja ob živce. znam biti tudi zelo trmasta in stvari ne pozabim kar naenkrat. če dam obljubo, jo skušam tudi izpolnit. Če bom kaj po moji mami (devica) bom precej stroga mama - boga Pina, ker ne maram da mi eden hodi po glavi. :hudicek: Drugače znam bit pa seveda tudi prijazna in dobra mama, ne samo :hudicek::)-:)-:)-. Verjetno pa nisem ravno tipična strelka, saj imam ascendent škorpjona, in kot je enkrat rekel en tip, ki je zvedel kakšno znamenje in podznamenje imava s sestro - BOGI MOŠKI:)-:)-:)-. No ja zaenkrat me kar v redu prenaša:).:bravo::bravo::bravo:

teta beta -> Mamica strelka (13.5.2005 12:04:31)

Z mojim :love: sva pa oba strelca, še na isti dan rojena, on leto prej. Oba sva precej tipična strelca po karakterju, družabna, spontana in rada v naravi. Kako se bova obnesla kot starša, bomo videli, ampak imam precej dober občutek (aha, tudi :duda: brca ob tej misli).
Kar me pri sebi najbolj moti, je moja neorganiziranost v določenih zadevah, še posebej npr. pri redu - moja soba je po treh, štirih dneh bomba, pa se niti ne sekiram in pustim, medtem ko mora biti kuhinja tipi topi. No, pa ne vem, če je to ravno povezano z znakom. Sicer pa - strelci smo fajn!

Bela -> Mamica strelka (13.5.2005 13:42:55)

strelka tud jst:)...mam občutek da sm in vedno bom mama-prijateljica:)

Stran: [1]