hrchy -> RE: Kaj podarjate in kaj radi sami dobite? (28.4.2009 11:32:40)
|
Sem proti podarjanju bonov ipd, razen ce vem, da si doticna oseba zeli nekaj iz tocno dolocene stacune pa ji amnjka nekaj denarja ipd (npr. za spalno vreco, kolo...). Denar dam 's klavzulo', da se porabi za tocno dolocen namen (npr. za potovanje). sicer pa najraje podarjam darila v takem smislu: - skledo, polno kokic, noter eno flaso kokakole in en dvd - za par: komplet dveh predpasnikov - en moski, en zenski in krpe za posodo - aromatizirano sol (roza himalajsko) in aromatiziran kis (malinov) - knjige sicer imam malo specificen nacin izbiranja daril, ker vedno zelim podariti nekaj, kar iz obdarjenca potegne nekaj pozitivnega oz. ga skusam spodbuditi k necemu, kar mislim, da bi bilo dobro zanj. Ma ful sem zahtevna glede tega in je vcasih kar tezko, vcasih pa tudi darilo ni razumljeno na pravi nacin, ampak kaj cem. enak odnos imam tudi do daril, ki jih dobim sama, nekaj prakticnega me najbolj razveseli, ali knjiga, kaj za kuhat, kaksna adrenalinska sportna stvar, kaj za treking ali kampiranje.
|
|
|
|